- 11 Ekim 2024
- 8
- -3
- 18
-
- Konu Sahibi Esra altuntas
O zaman 13 yaşındaydım şimdi 18Kaç yaşındasın?
Kaç yaşındasın?
Aynen de öyle oldu kaç kişi gelip geçti ama benim aklım halen o çocukta abisi gram umurumda değil sadece bazen diyorum keşke en başından başlasak sadece o olsaydıay dizilerdeki gibi baska insan yok gibi ayni aileden birilerine asik olup durmuşsunuz. koca ulkede baska adam mi kalmadi. illa o ananin babanin dogurdugunu mu alacan?
bosver kimse askindan ölmez. yenisini bulursun. daha yasin kucucuk korona doneminde 8. sinifsan. ohoo kimler gelir kimler geçer
Biraz ağlar sonra unutur ablası fazla dizi izlemişAy ergen mevzuları unut gitsin abi kardeş olmaz öyle. Ünide hepsini unutucan.
İşte o yüzden soğuk davranmak zorunda kaldım halen abisinden hoşlanıyomuş gibi yaptım yoksa çok yıpranırdıkVazgeç önce abi sonra kardeş olmaz o iş her zaman huzursuzluk çıkar hep şüphe olur karşı tarafta gerek yok temiz sayfa açıp rahat kafayla yaşamak varken başını agritma
O zamanları hatırlıyorum da, dünya liseden ibaret sanıyor insan. Hiçbir sorun asla bitmeyecekmiş unutulmayacakmış hiçbir aşk bu kadar güçlü olmayacakmış gibi geliyorBiraz ağlar sonra unutur ablası fazla dizi izlemiş
Arkadaşı da o kadar yakın değil sadece onun tanıdığı ve bildiği birirabisi, kardeşi, arkadaşı maşşalah canım
Ya allah aşkına hala anlatıyor. Çok yıpranırdık falan ne allah aşkına 8. sınıf bebesiyle ne aşkı ne ilişkisi ne yıpranmasıİşte o yüzden soğuk davranmak zorunda kaldım halen abisinden hoşlanıyomuş gibi yaptım yoksa çok yıpranırdık
Ama lise dönemi de tam kanın fokur fffokur kaynadığı dönem yaO zamanları hatırlıyorum da, dünya liseden ibaret sanıyor insan. Hiçbir sorun asla bitmeyecekmiş unutulmayacakmış hiçbir aşk bu kadar güçlü olmayacakmış gibi geliyorErgenlikten çıkınca da eski fotolara bakınca ya da eski sevgililerle olan mesajları okuyunca utançtan ölüyorlar.
e hic baslamasaydinİşte o yüzden soğuk davranmak zorunda kaldım halen abisinden hoşlanıyomuş gibi yaptım yoksa çok yıpranırdık
Arkadaş baskıyla oldu dedim ya orda sonra ayrılmak istedim diyee hic baslamasaydin
allah allah yaaa