Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri abimin dügünü icin abiye (resimli)

Duygu karar verebildin mi ?
Düğün ne zaman bu arada yazın mı ?

verdim canim hatta aldim baska bi elbise :) dün gezindik ve kendime uygun bisey buldum..
balik modelinden patlican moru bi elbise aldim :) göbek kisminda detaylar var ki kapatiyo yani fazla kilolarimi.. bide gögüs üstünde ve altinda cok güzel taslar islenmis..
resim yok malesef yoksa yüklerdim.. :)
ilgin icin tsk ederim canim
dügün 19 mayista hayirlisiyla

cok tsk ederim canim.. resimler süper ötesi hepsi birbirinden güzel... :)
balik modeli tercih ettim canim bunu almadim..
cok sagol

cok tsk ederim canim.. resimler süper ötesi hepsi birbirinden güzel... :)
balik modeli tercih ettim canim bunu almadim..
cok sagol

dogru karar vermıssın canım .en ıyısı balık modelı ıdı zaten .
aldıgın elbıseyı tahmın eder gıbıyım; gogus kısmın da ozel renklı taslar var demıssın .
modelı tahmın edebılıyorum .emnım cok yakısmıstır .
gule gule gıy canım

Son düzenleme:
dogru karar vermıssın canım .en ıyısı balık modelı ıdı zaten .
aldıgın elbıseyı tahmın eder gıbıyım; gogus kısmın da ozel renklı mınık tasları var mı?

taslar tek tek degil canim böyle ismi neydi acaba onlar.. almancasi strass taslar ama türkcesi ne acaba

elbise güzel ama işleme kısımlarındaki işçilik ,kullanılan malzeme basit duruyo

Ayy yanlış anlamayın da çok kötü bir elbise bu ya, verilen paraya yazık.

yasim 23 evliyim.. kabarik bisey giyersem gelin hanim kizarmi bilmemki.. hem evli birine yakisirmi abisinin dügününde kabarik bisey giymek ?
cok kararsiz kaldim:2:
vallah sne boyle giyiyorsan gelini hic dusunemiyoum abinin dugunu icin barti degilmi bu nisnalik gibi elbise ayrica bunla naisl oyniycan hopliycan zipliycan cok komik olur bence daha sade ve ben snein yerinde olsam sifon kumas secmeye calisirim cok abartili bu yasina gore benimde kardeismin dugunu var duz kadife elbis egiyicem sirti acik yani kirmizi halida bile bu kadar abrti giyinmezler bence bir daha gzodne gecir abiyeleri

Bu gerçekten abartıymış iyiki başka bir elbise almışsınnnnn...
Merak ettim doğrusu aldığın elbiseyi, eklesen ya resmini..
güle güle giyin buarada :)

Bence güzel canım yurtdışındayım dmişsin çoğu kişi de bnce abiye giyer abartılıda degil. saçlarınıda yandan toplat bi kısmını maşa yaptır çok hoş durur eminm :)
Güle güle kullaaaannn inş :)

seçmişsin snrm ama yine de başkalarına fikir olur die şöle bi secenek sunayım bari :)renk brz iddialı olabilir ama modeli sevdim ben :)

Eklentiler

• $1324657648.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…