ßen cokkk ßegendim elbiseyi vallah,yakisir sana.abartili degil,hos,zarif..
tsk ederim canim yorumun icin.. kararsizim suan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ßen cokkk ßegendim elbiseyi vallah,yakisir sana.abartili degil,hos,zarif..
peki bu nasil? bunu almistim evde duruyo ama malesef olmadi bana.. daha uygun diyormusunuz?
ona göre belki actiririm yanlardan
Eki Görüntüle 395205 Eki Görüntüle 395206
ben cok begendim cok guzel bir elbise rengide hos pembeyi yesili herkes giyiyor seninki farkli olsun,
agbinle yengene mutluluklar dilerim
tsk ederim kizlar yorumlariniz icin.. bi an icin grcekten tarzimdan zevkimden süphe duymaya basladim.. elbiseyi okadar yerden yere vurdularki.. saygi duyuyorum tabiki herkesin begenmek zorunda olmadigini biliyorum ama ne bilim sadece olumsuz yorumlar gelince :)
begenenlerin olmasina sevindim yani
Herkesin zevki kendine güzeldir ama bence mükemmel bir zevkiniz var. Straplez olmasın aynı elbiseyi bayılarak giyerim gerçekten çok hoş bir abiye günümüzde bütün abiyeler birbirinin aynısı gibi dikiliyor. Her yerde aynı tarz. Yurtdışında olmanızın avantajı böyle bir abiye Türkiye 'de zor bulunur.
valla ben cok begendim elbiseyi diger koydugun yesil guzel degil bak onu giyme bu resimdeki super damadin kardesisin tam uygundur bence hem agir duruyor elbise hemde hos kac yasindasin :26:
Canım bende 24 yaşındayım kuzenımın düğünü için bu modeli beğendim, bence bu tarz bişeyde gayet şık olabılır:
Eki Görüntüle 395204
Ha daha abartılı istiyorsan da, abinin de düğünü hazır şunları tercıh edebılırsın,
Eki Görüntüle 395207
Eki Görüntüle 395208
Eki Görüntüle 395209
Eki Görüntüle 395210
Eki Görüntüle 395211
24 yaşındasın, abinin düğünü gibi güzel bir gün, sıcacık bir hava harıka bir mevsım boyle bır renk olmaz yanı, bence iç açıcı renk düşün, model nolursa olsun :)
yasim 23 canim.. ama evliyim.. öyle cok göze batan bi renk olsun istememistim.. malum gelinin arkadaslarida cok güzel abiyeler almis gördüm hepsini.. benim biraz daha farkli olmam gerektigini düsünmüstüm.. o nedenle bu elbise :)
Merhaba kizlar,
4 hafta sonra abimin dügünü var ve abiye arayisi icerisindeyim..
dügünde gelinin arkadaslari falan hepsi abiye giyicek ve benim ne giymem gerektigine karar veremedim..
gelinin kiz kardesi biraz daha abartili bisey giycekmis
peki bu begendigim elbiseyi giysem nasil olur?
acil fikirlerinize ihtiyacim var kizlar kararsiz kaldim
cokmu abartili olur yoksa kiz kardesi olarak böyle bisey giysem sakincasi olmazmi?
Eki Görüntüle 395188 Eki Görüntüle 395190
tenim beyaz oldugu icin acik renk bisey secmek istemedim bu daha uygun olur dedim.. bide yurtdisinda yasiyorum burda abiye konusunda okadar cok secenek yok malesef..
tsk ederim yorumunuz icin :)
Beyaz tenlilere çoğu renk yakışır ki canım bence renk sorunun olmamalı bence de farklı elbiseler düşünmelisin.. Mesela..
http://www.kadinlarbilir.com/wp-content/uploads/2012/01/bolerolu-abiye-modelleri-3.jpg
http://www.kadinlarbilir.com/wp-content/uploads/2012/01/bolerolu-abiye-modelleri-2.jpg
http://www.kadinlarbilir.com/wp-content/uploads/2012/01/bolerolu-abiye-modelleri-1.jpg
bence bu tarz bişeyler düşünebilirsin