• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri abimin dügünü icin abiye (resimli)

senin bulduğun elbise nişanlık gibi canım. yukarıdaki mavi elbiseyi ben de beğendim canlı renkler seç bence:34:

tatlım yaa bende beğenmedim :( çok şıkır şıkır bişey bu. bence daha şık ve zarif bişey giymelisin gelinin kız kardeşlerini vs. boşwer sen kendine yakışanı giy bence. hafif olmasın diye komik olabiliyoruz bazen. almanayadaymışsın istanbulda olsaydın muhteşem yerler önerebilirdim ama yinede birazdan model resimleri eklicem fikir olur belki diktirirsin düğün ne zamn ?

cok tsk ederim canim yorumun icin.. evet almanyadayim.. bide öyle biseyki oturdugum yerde hic abiyeci yok.. gezdim büyük sehirlere gittim ama bisey bulamadim..
dügün 19 mayista
istanbulda olsam kesin bulurum nisanim, kinam ve dügünüm icin cok gezdim istanbulda ama iste malesef imkanlarim kisitli.. bu elbiseyide zaten alman gitti gidiyorunda buldum
cok sevinirim canim eklersen bi kac örnek

Rengi güzel değil,bir de daha çok birinin kendi nişanında,kınasında giyebileceği gibi bir abiye.kendini onun içinde,ortada gelinin yanında oynarken hayal et biraz.
İlla bu kadar ağır bir kıyafetle şık olmana gerek yok,biraz daha araştır.
Arkadaşın gösterdiği abiye güzel mesela.

seninki kötü arkadaşın verdiği örnek uygun.bence cıvıl cıvıl bir renk seç.eğer gösterişli olmask istiyorsan.görümce olduğun için abartılı şıkır şıkır olabilirsin.(aaah ahh ben abimin düğününde hamileydim giyinemedim diye yanıyorum)ama kabarık giyme ne öyle 2.gelin gibi sonuçta bu onun günü.

seninki kötü arkadaşın verdiği örnek uygun.bence cıvıl cıvıl bir renk seç.eğer gösterişli olmask istiyorsan.görümce olduğun için abartılı şıkır şıkır olabilirsin.(aaah ahh ben abimin düğününde hamileydim giyinemedim diye yanıyorum)ama kabarık giyme ne öyle 2.gelin gibi sonuçta bu onun günü.

tsk ederim canim yorumun icin.. :) ben biraz daha arastirayim aslinda bi elbise daha var bi dakika onu ekliyeyim onun icinde yorum alicam :)

peki bu nasil? bunu almistim evde duruyo ama malesef olmadi bana.. daha uygun diyormusunuz?
ona göre belki actiririm yanlardan

$$(KGrHqZHJ!wE9qo7DLRwBPgZNW7SOw~~60_3.jpg $$(KGrHqVHJFIE92EZwDTUBPgZN!Jfhg~~60_3.jpg

cok abaartılı geldı bana sankı gelın senmıssınde kına gecende gıyıyoyrmussun gıbı ... daha bole salaşş sık bişeyler gıyebılrsn bu derece abartılı abıyelerı genclere yakıstıramıyrm . ben

Son düzenleme:
Canım bende 24 yaşındayım kuzenımın düğünü için bu modeli beğendim, bence bu tarz bişeyde gayet şık olabılır:

Eki Görüntüle 395204

Ha daha abartılı istiyorsan da, abinin de düğünü hazır şunları tercıh edebılırsın,

$sherri-hill-nisanliklari-6.jpg

$sherri-hill-saks-mavisi-nisanliklar-8.jpg

$nisanlkforumdas1.jpg

$sherri-hill-motifli-pembe-nisanliklar-11.jpg

$SHERRİ-HİLL-NİSAN-KİYAFETLERİ-7.jpg

24 yaşındasın, abinin düğünü gibi güzel bir gün, sıcacık bir hava harıka bir mevsım boyle bır renk olmaz yanı, bence iç açıcı renk düşün, model nolursa olsun :)

Canım bende 24 yaşındayım kuzenımın düğünü için bu modeli beğendim, bence bu tarz bişeyde gayet şık olabılır:

Eki Görüntüle 395204

Ha daha abartılı istiyorsan da, abinin de düğünü hazır şunları tercıh edebılırsın,

Eki Görüntüle 395207

Eki Görüntüle 395208

Eki Görüntüle 395209

Eki Görüntüle 395210

Eki Görüntüle 395211

24 yaşındasın, abinin düğünü gibi güzel bir gün, sıcacık bir hava harıka bir mevsım boyle bır renk olmaz yanı, bence iç açıcı renk düşün, model nolursa olsun :)
,

bence abartıdan oncee sık ve yakısanı secmelısınn..

bu elbıselerın hepsıde hos ozellkledee saks mavı olana bayıldımm sade sık ve tarz duryorr

cok tsk ederim bunlarda cok güzel ama ah ah nerden bulucam ben bunlari :(
diktirebilirim belki

Bencede imkanın varsa keyfine göre diktir
İnternette bir sürü model var beğenirsin birini

begenmek sorun degilki..
mesela internetden begeniyorum ayni resimdeki gibi olmayinca benim canim onu giymek istemiyo..
kendimi o resimdeki elbiseye adapte ediyorum, ayni olmadigi zamanda hosuma gitmeyebiliyo:)
ne cins bi insanim ya

nereden buluyorsun bu modelleri ya.olumsuz canım sen bakınmaya devam et buraya da yükle biz de yerden yere vuralım:1:

cevrem begendi nedense.. hem satan kisi suanda bu elbiseyi 660 TL ye satiyor.. bilemiyorum artik sizler neden begenmediniz

Elbisenin straplez olması dışında her şeyini çok beğendim. Rengi çok hoş bir kere illa şatafatlı bir renk giymek gerekmiyor şık olabilmek için. Eteklerine bayıldım. Süslemeleri elbisenin renginden dolayı abartı olarak gözükmüyor insanın gözüne. Ayrıca herkes abiye giyecek demişsiniz. Gelinin kızkardeşi daha şatafatlı bişi giyecek demişsiniz. Bence çok hoş bir kıyafet. Eminim size de çok yakışacaktır. Hem yakışmazsa ne olmuş siz beğenmişsiniz içinize sinmiş bence hiç kaçırmayın derim. Sonuçta onu giyip içinde kendini mutlu hissedecek olan sizsiniz. Başkalarının düşüncelerinden önce bu abiyeyi beğenip beğenmediğinize içinize sinip sinmediğine kendiniz karar verin. :)

Son düzenleme:
ßen cokkk ßegendim elbiseyi vallah,yakisir sana.abartili degil,hos,zarif..

Elbisenin straplez olması dışında her şeyini çok beğendim. Rengi çok hoş bir kere illa şatafatlı bir renk giymek gerekmiyor şık olabilmek için. Eteklerine bayıldım. Süslemeleri elbisenin renginden dolayı abartı olarak gözükmüyor insanın gözüne. Ayrıca herkes abiye giyecek demişsiniz. Gelinin kızkardeşi daha şatafatlı bişi giyecek demişsiniz. Bence çok hoş bir kıyafet. Eminim size de çok yakışacaktır. Hem yakışmazsa ne olmuş siz beğenmişsiniz içinize sinmiş bence hiç kaçırmayın derim. Sonuçta onu giyip içinde kendini mutlu hissedecek olan sizsiniz. Başkalarının düşüncelerinden önce bu abiyeyi beğenip beğenmediğinize içinize sinip sinmediğine kendiniz karar verin. :)

cok tsk ederim güzel yorumunuz icin :)
bi an icin hic kimse begenmeyince zevkimden kusku ettim bitek begenen benmiyim diye:1::1::1:

Back