Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım yaa bende beğenmedim çok şıkır şıkır bişey bu. bence daha şık ve zarif bişey giymelisin gelinin kız kardeşlerini vs. boşwer sen kendine yakışanı giy bence. hafif olmasın diye komik olabiliyoruz bazen. almanayadaymışsın istanbulda olsaydın muhteşem yerler önerebilirdim ama yinede birazdan model resimleri eklicem fikir olur belki diktirirsin düğün ne zamn ?
seninki kötü arkadaşın verdiği örnek uygun.bence cıvıl cıvıl bir renk seç.eğer gösterişli olmask istiyorsan.görümce olduğun için abartılı şıkır şıkır olabilirsin.(aaah ahh ben abimin düğününde hamileydim giyinemedim diye yanıyorum)ama kabarık giyme ne öyle 2.gelin gibi sonuçta bu onun günü.
peki bu nasil? bunu almistim evde duruyo ama malesef olmadi bana.. daha uygun diyormusunuz?
ona göre belki actiririm yanlardan
Eki Görüntüle 395205 Eki Görüntüle 395206
,Canım bende 24 yaşındayım kuzenımın düğünü için bu modeli beğendim, bence bu tarz bişeyde gayet şık olabılır:
Eki Görüntüle 395204
Ha daha abartılı istiyorsan da, abinin de düğünü hazır şunları tercıh edebılırsın,
Eki Görüntüle 395207
Eki Görüntüle 395208
Eki Görüntüle 395209
Eki Görüntüle 395210
Eki Görüntüle 395211
24 yaşındasın, abinin düğünü gibi güzel bir gün, sıcacık bir hava harıka bir mevsım boyle bır renk olmaz yanı, bence iç açıcı renk düşün, model nolursa olsun :)
nereden buluyorsun bu modelleri ya.olumsuz canım sen bakınmaya devam et buraya da yükle biz de yerden yere vuralım
Elbisenin straplez olması dışında her şeyini çok beğendim. Rengi çok hoş bir kere illa şatafatlı bir renk giymek gerekmiyor şık olabilmek için. Eteklerine bayıldım. Süslemeleri elbisenin renginden dolayı abartı olarak gözükmüyor insanın gözüne. Ayrıca herkes abiye giyecek demişsiniz. Gelinin kızkardeşi daha şatafatlı bişi giyecek demişsiniz. Bence çok hoş bir kıyafet. Eminim size de çok yakışacaktır. Hem yakışmazsa ne olmuş siz beğenmişsiniz içinize sinmiş bence hiç kaçırmayın derim. Sonuçta onu giyip içinde kendini mutlu hissedecek olan sizsiniz. Başkalarının düşüncelerinden önce bu abiyeyi beğenip beğenmediğinize içinize sinip sinmediğine kendiniz karar verin. :)