Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri abimin dügünü icin abiye (resimli)

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Merhaba kizlar,
4 hafta sonra abimin dügünü var ve abiye arayisi icerisindeyim..
dügünde gelinin arkadaslari falan hepsi abiye giyicek ve benim ne giymem gerektigine karar veremedim..
gelinin kiz kardesi biraz daha abartili bisey giycekmis
peki bu begendigim elbiseyi giysem nasil olur?
acil fikirlerinize ihtiyacim var kizlar kararsiz kaldim
cokmu abartili olur yoksa kiz kardesi olarak böyle bisey giysem sakincasi olmazmi?

Dügün oldu mayista. Baska bi abiye aldim kizlar. Yorumlar icin tsk ederim

Eklentiler

• $$(KGrHqFHJBME9rY6tOH+BPhUs22Myw~~60_3.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 1.219
  • $$(KGrHqZHJE0E92JbcHEvBPhUs4sySQ~~60_3.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 675
Son düzenleme:
Bence giyme bunu,beğenmedim
Yaşın kaç bu arada
Bence renkli uçuş uçuş yada abartmadan kabarık elbiseler güzel olabilir

tenim beyaz oldugu icin acik renk bisey secmek istemedim bu daha uygun olur dedim.. bide yurtdisinda yasiyorum burda abiye konusunda okadar cok secenek yok malesef..
tsk ederim yorumunuz icin :)

Bence giyme bunu,beğenmedim
Yaşın kaç bu arada
Bence renkli uçuş uçuş yada abartmadan kabarık elbiseler güzel olabilir

yasim 23 evliyim.. kabarik bisey giyersem gelin hanim kizarmi bilmemki.. hem evli birine yakisirmi abisinin dügününde kabarik bisey giymek ?
cok kararsiz kaldim:2:

çok daha güzel abiyeler var hiç beğenmedim başka bişey giy.böyle yazlık uçuşan mercan rengi falan

yasim 23 evliyim.. kabarik bisey giyersem gelin hanim kizarmi bilmemki.. hem evli birine yakisirmi abisinin dügününde kabarik bisey giymek ?
cok kararsiz kaldim:2:

18-20 yaşlarında bekar olsaydın yakışırdı diye düşünüyorum

aa süpermiş nişanımda ben böyle bir şey istiyorum işte
ama canım sanki abinin düğünmü için gazla abartılı tuvalete benziyor aynı gelinlik gibi ne bilim
daha aşağı doğru balık etek tarzında saten bir abiye alsan mesela daha iyi olmaz mı ki:26:

vallah eskiden olsa hic problem etmeden bulurdum elbise abiye hic sorun olmazdi
evlendim evleneli kilo aldim, kalcalarim masallah.. balik etek tarzi bisey dahada büyük gösterir kalcalarimi diye düsündüm hem rahat edemem dedim ama
yorumlara bakilirsa farkli bisey bakmam gerek galiba kimse begenmedi

canım kabarık olmaz ya..hem ne ole etekleri.... nişanlanan kızlar gibi olursun bunu giyersen. bence şık abiyelerden seç. ne bileyim bu seçim yanlış bence

canım kabarık olmaz ya..hem ne ole etekleri.... nişanlanan kızlar gibi olursun bunu giyersen. bence şık abiyelerden seç. ne bileyim bu seçim yanlış bence

tsk ederim yorumunuz icin.. bilemedim iste.. gelinin arkadaslari cok güzel abiyeler almislar. damadin kiz kardesi oldugum icin dahami farkli bisey giymem gerek kestiremedim
ama bakinayim ben biraz daha..

bence seçtiğin güzel değil ama, mavi bir elbise önermiş arkadaş 10 numara derim

ama senin seçtiğin kötü gibi sanki

ben de genel yorumlarla ayni fikirdeyim
rengini de begenmedim bir de kabarik olusu da hosuma gitmedi. kusura bakma bence de daha renkli, canli bir abiye olsa daha hos olur, usteki mavi elbise bence de 10 numara

tatlım yaa bende beğenmedim çok şıkır şıkır bişey bu. bence daha şık ve zarif bişey giymelisin gelinin kız kardeşlerini vs. boşwer sen kendine yakışanı giy bence. hafif olmasın diye komik olabiliyoruz bazen. almanayadaymışsın istanbulda olsaydın muhteşem yerler önerebilirdim ama yinede birazdan model resimleri eklicem fikir olur belki diktirirsin düğün ne zamn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…