Abimin Cinsel Hayatı ve Üzerimde ki Vicdani Yük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz üzerinize düseni yapmis asil soylemeniz gereken kisiler olan ailenize soylemişsiniz.
ailenizin sizin uzerinize yurumek olayin uzerini kapatmak yerine abinizle uyumlu bir konusma yapip, eger dusundukleri gibi bir cinsel yonelimi varsa baska bir insanin hayatini mahvetmenin kisinin cinsel tercihlerin den kötü bir sey oldugunu soylemeleri gerekirdi.
belki abiniz toplumsal baskilardan kaynakli paravan bir evlilik yapiyor, belki de her iki taraftanda hoslaniyor.
aile olarak size düşen evdeki bu durumda olan kisiyle bu konuyu netlestirip ona göre hareket etmekti ama herkes üzerini örtmeyi tercih etmiş, yada alenen gidip nisanliya soylemeyi tercih ediyor.
ben abinize de uzuldum.
belki tamamen hormonal bir durum söz konusu ve bunu anlatabilecegi kendisini anlatabilecegi bir kişi bile yok etrafinda.

Bunu siz yasasaydiniz bir kiz ile yazismalari abin gormis olsa durum ne olurdu herkesin malumu! Ama o erkek ya ona bisey olmaz sirtini sivazlar babasi durur arkasinda !

Bulaşmayın sakn, kendi haline bırakın yine ayni hataya duserse ilerde esi görür emin ol. Abinle görüşmez konusmazsin uzak durursun. Ailenin sana zarar verme potansiyeli var gibi gorunuyor maalesef su an yapabileceğin tek sey bu

Siz elinizden geleni yapmışsınız. Vicdan yapmayın. Eğer ileride bir şey olursa bu tamamen ailenizin yani olayı kapatmaya çalışan abiniz ve babanızın suçu. Gelin hanıma atıyorum söylediniz, kabul mu edecek sanki belki onun mutluluğunu kıskanan kötü kalpli görümce olacaksın gözünde. Onun için en büyük riski alarak annenize evdeki herşeye duyurmuşsunuz istemesenizde. Bende artık vicdan yapmayın.

Bir dk.

Farklilik vs ne alaka diyenler olmus.
Ben yazmistim belki farklilik istedi diye.
Internet berbat bir illet ve ne yazik ki hepimizin belki de mukemmel sandigi sevgilileri, esleri hatta babalari en az bir kez bu konulari arastiriyor veya izliyor.
Konu sahibinin anlattigi kadari ile gozle alenen birlikte oldugunu gormemis, haksiz miyim?
O mesajimi; sadece internette merak ederek bu tarz seylere yonelmis olabilir diyerek yazdim kaldi ki gercekten boyle bir durum varsa yine de sizi ilgilendirmez zaten aralarinda illa ki ayyuka cikar ve kendi sahsi cinsel hayatlarini kendileri de cozer dedim.
Cunku karisirsaniz siz kotu olursunuz.
Sonunda abinizi kotulemis hayatini mahveden belki de tek kisi olarak yaftalanirsiniz demek istedim.
Bir kardesin abisinin cinsel hayatina karismasi cok fena bir durum.
Ailedenen guvendigini uyarabilirsin belki ama tantana yaratmak nekadar utanc verici belki de abisi bu nedenle intihara meyil ediyor.

Konu aldatma degil.
Konu; cinsel egilim diye acilmis.
Aldatma olsa ve bir kadin soz konusu olsa farkli yorumlar gelirdi elbet.
Ama aldatmanin kaniti yok, sadece mesajla da kalmis olabilir dikkat edin.
Gay olma ihtimalinin duyulmasi dahi o adamin hayatini psikolojisini alt ust edebilir. Bunu boyle cozemezsiniz ..
Bunu ancak o cozebilir.
Burada konu sahibinin belki de tek derdi abisinin gay olma ihtimali.

abin mi ?

Anlamadığım bir şey var. Yahu bu adam nişanlısını bir kadınla aldatmış olsa bir erkekle aldatmış olmasından iyidir.... Yaptığı o derece iğrenç bir şey ki aldatmanın savunulur hiç bir tarafı yok. Ama gay ilişkiden bahsediyoruz.. bir de beyimiz toplum önünde errrkkekk muamelesi görebilmek için bir kadının hayatını mahvediyor

Ona rağmen adamın gay oluşunu savunanlar var...

Vallahi ne içiyorsanız bende ondan istiyorum. Ayık kafayla türk insanı hiç çekilmiyor...

Ben bu konuyu hatırlıyorum tekrar tekrar neden açıyorsunuz burada size fikirler verildi konuşuldu bunu artık kendi iç muhasebenizle çözmeye çalışın bence

Evet aldatma kaniti dahi yokken gay veya biseksuellik gibi bukadar hassas ve taslanmaya musait bir konuyu aileye acmasi cok uzucu.. bunu ben de anlatmaya calistim ama begenmedimler havada ucusmus..

Biseksüel olabilir.

Biseksüel olması da aldattığı gerçeğini değiştirmiyor.

Biseksüel hem karşı cinse, hem kendi cinsine ilgi duyan demek olduğuna göre nişanlısı bunu da kabullenmez. Bu ayrıca sapkınlık.
Bunu da normalleştirmeyin.

Cinsel özgürlük diye diye sınır kalmayacak bu gidişle her aldatılma normal sayılacak.

Daha önce babanın yaptıklarına bakılırsa, kıza söylesen herhalde seni çok kötü şeyler bekler. Baban erkek oğluna bunu konduramadığı için hıncını senden almış. Şimdi kız tarafı duyarsa,olay büyür ve herkes duyar,ozaman da senin için iyi olmaz. Konuyu kapat kim naparsa yapsın. Herşey onların vicdanına kalsın.

Evet aldatma kaniti dahi yokken gay veya biseksuellik gibi bukadar hassas ve taslanmaya musait bir konuyu aileye acmasi cok uzucu.. bunu ben de anlatmaya calistim ama begenmedimler havada ucusmus..
Kesinlikle direk nişanlıya, " abim seni aldatıyor" deyip konuyu kapatsa çok yerinde bir tepki olurdu. Şuan yasananlar abiye büyük haksızlık bence. Abiyi yakında haberlerde görsek şaşırmam

birzerdali bana bir cevap versene ? yoksa muzlu pasta mı diyeyim ?
Cidden üyenin iki nicki de bir enteresan biz hiç farketmedik bu detayı

Başımıza ne geliyorsa az türk filmi izleyip bel altı kelimeleri bilmediğimizden geliyor.... Cahillik zor azizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…