Abimin Cinsel Hayatı ve Üzerimde ki Vicdani Yük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam nişanlısını aldatıyor gidip özür dileyeyim isterseniz ? Aldatma hemcins ile olunca ne kadar anlayışlısiniz. Kızın dünyadan haberi yok ve abim başkalari ile ilişki yaşamaya devam ediyor. Herşeyi geçtim aldatma söz konusu hem de kadının asla istemeyeceği şekilde. Siz de bu durumun üzerine neredeyse gidip özür dilememi istiyorsunuz çok ilginç. Homofobik olmayacağız diye sapla samani karıştırmayın lütfen

Ben size hic uzulmedim baskasinin telefonunu karistiryorsaniz sonucuna da bu sekilde katlanacaksiniz.size ne gidip abinizin mesajlarini okuyorsunuz.belki orda nisanlisiyla ilgili ozel bi konusma vardir.evet yaptigi sey yanlis ama sizin yaptiginiz benim gozumde daha yanlis.

Normal bir aldatma olmadığı için söylemek bana çok doğru gelmedi. Abinin adının çıkması, saygısız durumlar, işten atılma, evlatlıktan red gibi türlü problemlerle daha da dibe çekilebilir durum. Bence tek yol abiye söyleyip bir şekilde önce kendini bulması için destek almasını sağlamak, bu aşamada evliliği ertelemek. Yahut üzeri kapalı bir şekilde abime çok güvenme mesajı verebilirsiniz, ayrıntılara gerek yok diye düşünüyorum.

Abine bu öfken neden ? Bu mesele aldatma veya gay olma değil . Abine başka bir öfken var bunu düşün istersen

Cok zor bir durumla karsi karsiyasiniz. Hayatta bazen böyle vicdanini yoklayan seylerle karsilasiyoruz gerçekten cok zor. Sizi derinden sarsmis yaşadığınız. Abinize çok kızdım, pek çok konuda. Bence siz elinizden geleni yapmissiniz. Daha fazlasinin size zarar vereceğini düşünüyorum, aileniz de ogrenmis sonuçta

Bakın konunuzda flörtleşme gibiii bir yazışmaydı demişsiniz, cinsellikle ilgili konuşma yoktu demişsiniz ama yorumlarda sizi haksız bulanlara da ama açıkça cinsellik konuşmuşlardı okudum diyorsunuz? Bu nasıl çelişki? Bu nasıl önyargı yani hadi diyelim okudunuz ki nasıl teli alıp okuyorsunuz anlamadım nişanlısıyşa yazışsalar onu da okuyacaksınız demek ki yani ama o şokla anneme söyledim yok işte tartışırlarken araya girdim okuduklarımı anlattım falan bana hiç masum gelmiyorsunuz böyle birşey varsa da emin olmadan ne ortalık karıştırması ne vicdani yükü Allah aşkına ya öyle birşey yoksa ya boşa ayıracaksanız ki nişanlısına da düşkünmüş zaten aile karışmış ne yapmak amacınız?

yaşamaya devam mı ediyor cidden
yeni bişey mi gördünüz?
öyleyse yazık kızcağıza abiniz kızı aldatıyor

Bir kadınla aldatmış olsa gidip söyleyecekmiydin yani
Ahlak polisliği yapma lütfen
Muhafazakar olduğunu söylüyorsun ailenin bence zinayı gördüğünde yapılacak olanı araştır derim ben herkese söylemek midir doğru olan
Burda konuşacağın tek kişi abin
O da senin kendi canından kanından abin kardeşin düşmanın değil
Düşmanca konuşursan düşmanca tavırla karşılaşırsın tabi ki
Karşındaki abin de olsa kınama büyük konuşma

Millete buradan laf söyleyeceğinize olay anında adam akıllı düşünüp bir plan yapsaydınız.Anında herkese yaymışsınız,herkes size karşı olmuş şu anda,o kız duyarsa sizden şüphelenmeyecekler mi ? Hoş inanacağını da sanmıyorum,sizi kıskanç görümce ilan eder geçer.Evde de her gün kaos içinde yaşar durursunuz.
Ayrıca abinizden özür dileyin denmesinin sebebi de sırrını herkese deşifre etmeniz.Aldatıyor oluşu anne babasının cinsel yönelimini bilmesini gerektirmiyor,ya anneniz babanız inanıp abinizi silip atsaydı,kovsaydı evden o zaman ne olacaktı ?

Öncelikle böyle bi durumu önce abinle konuşman gerekirken annene söylemen biraz kötü olmuş işleri daha kötü bi yere götürdüğün için bi tavsiye veremiyorum en başta abinle dürüstçe konuşmanı dilerdim

Abinin gay olmasından utanç duyuyorsun hangi çağda yaşıyoruz aşın artık bunları erkek kardeşim bugün ben gay im dese baane derim
Ya niye utanç duyayım bazı yorumlara hayret ediyorum. Bunu kabul edemeyecek biri ile beraber kadını aldatıyor diyorum, aldatmiyor olsa bekar olsa banane

Özellikle telefonunu kurcalamadim, sebebini izah ettim. Kendi telefonum ile aynı marka model. Kendimki sanıp elime alınca mesajı gördüm. Bunca zaman bakardım bakacak olsam

Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Sen içini rahat tut. He eger dediğin gibi dinine bağlı bir kızsa evvela ve abin oyle bir kıza hali hazırda layık değilse o iş baştan olmaz.. Ben %80 herkesin dengine düştüğüne inanıyorum.
*Yillar önce bir akrabamizin sosyal medya üzerinden kızlara yürüdüğünü görmüş, söyleyip söylememek konusunda ciddi gel gitler yaşamış en sonunda vazgeçmiştim. Ne mi oldu? Kendileri boşandılar.... (kadın sadece aldattığını hissetmiş)

Özellikle telefonunu kurcalamadim, sebebini izah ettim. Kendi telefonum ile aynı marka model. Kendimki sanıp elime alınca mesajı gördüm. Bunca zaman bakardım bakacak olsam

"Dün telefonu sarjdayken gayri ihtiyari bir mesaj gördüm. Kesinlikle kimsenin telefonuna bakmam, kurcalamam ama hani boş bulundum resmen. Mesajı görünce bakiverdim istemsiz. Mesaj içeriği sonucunda anladim ki abim gay/ transeksüel birliktelikler yaşıyor.
Şok içindeyim. Bunu farklılık olsun diye yaşiyor, bundan eminim. Dünyam başıma yıkıldı."

"Yaptığım çok yanlıştı zaten. Çok pişmanım bilmek de istemezdim. Kızın durumu bilmesi mümkün değil, çok muhafazakar bir kız. El ele tutustuklari için bile ilk zamanlar huzursuzdu. Böyle birşeyi kaldıracak biri değil. Bu yönünü ben bile yıllarca aynı evde yaşamadan bilemedim. Kız nasıl bilecek ki ? Ben söylesem olay çıkar. Karışmak istemem elbette ama kıza da haksızlık bu. Cikmazdayim"

bu eski konunuzdan,şimdi de yanlışlıkla oldu diyosun.
bir de eski konunda abinin gay olmadığına emindin,şimdi böyle de olabilir şöyle de olabilir diyosun.
anlatmadığın şeyler var yuzde iki bin.

Abinin cinsel hayatı hatta kimsenin cinsel hayatı sizde bi yük yaratmamalı bunlar özel meseleler bu konulara ikinci üçüncü kişilerin müdahalesi ayıp geliyo bana

Mesajın nasıl bir içeriği vardı tam bilemiyorum ama bize söylediğin gibi tersinden düşün. Mesajdaki kadın olsaydı abin yeminler edip aldatmadım vs deseydi inanıp konuyu kapatır mıydın yoksa bu olayın üstüne bu kadar gider miydin? Aldatmasından ziyade abinin bu tercihine kızgınsın gibi geldi bana. Yani okuduğun mesajdan yüzde yüz kızı aldattığı sonucu çıkıyor muydu?

sayfalarca yazılmış illaki kararınızı vermişsinizdir ama konuya fikrimi belirtmek istedim
Her doğru her yerde söylenmez diye bi söz vardır bilirsiniz. Aldatma bir kadınla olsaydı en azından nişanlısının kulağına bi üfleyin derdim fakat şuan ki gibi büyük bir yükün altına sakın girmeyin derim. Türkiye’de yaşıyoruz, sonu ölümle biten trajik bir olayın içinde bile bulabilirsiniz kendinizi

Abin bir daha bu tür aldatma olaylarına girerse zaten illa nişanlısı-eşi görür, karşısına çıkar. Sırlarınızı kalbide gömün ve olayı kapatın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…