- Konu Sahibi birzerdali
kız da belki size inanmıycak. bırakın sonunda yine suçlu siz olursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi bir de 29 yaşında. Yaşı küçük olsa belki biraz daha tolere edilebilir bir durum olurdu ama koca kadın yani.Bence de biraz takmış. Yoksa niye başta telefonunu karıştırma gereği duysun. Belki de bir şeyler çıkar umuduyla baktı bilemem. Biz 15 ya da 16 yaşında kız kardeşimle ortak telefon kullandık 6 ay. Ailem ablama da aynı anda aldığı için şimdilik böyle idare edin dedi bize. Yıl 2002 'ya da 2003 o zamanlar. Ben ortak kullandığımız halde o zaman daha küçük ve sorgulama yeteneğim biraz daha az olduğu halde asla önün olduğunu bildiğim mesajları açmadım ya da aramalara bakmadım mesela eminim yani yıllar geçse de buna. Bu kadar fütursuzca hareket etmek için bir amaç lazım yani. O amaç ne onu anlamadım.
Hem de ne vicdani yük. Teşekkür ederim ama maalesef yine de içim rahat değil. Hiç bir yere sigamiyorum. Sussam başka dert konuşsam bambaşka. Evlilik ne zaman olur bilmiyorum, bir süre ayrıldılar nişanlı iken, abim derbeder oldu, kız da öyle. Gitti gönlünü aldı barıştılar. Kıza değer veriyor, bunun bir hata olmasını diliyorum. Kendimi çok sucluyorum. Yapmam gereken ile yapamadığım arasında kalmaktan yoruldum. Herkes normale döndü bir ben dönmüş gibi durup hâlâ bunu sırtımda taşıyorumAçıkçası konu sahibi seni kutlarım böyle doğrucu olup vicdani yük hissedebildiğin için. Bizim toplumumuzda erkeği saklayıp aman nasıl çaktırmayalım da bir kıza verelim düzeni olsun, dışarıdan bir şey kondurmasınlar vs. gibisinden yaptırılan evlilik var. Allah sabır versin. Toplumumuzda yaygın ve saklanıyor. Bence durum karışık ve biraz da belirsizlik taşıdığından evlilik için acele etmemelerinde fayda var. Zamanla belki kendince abinizin ilerisini düşünme fırsatı olacak. Bu gerçek kanıtlanınca kendisi de kabullenemez bir anda. Yanlış olduğunu bilse de kabullenemez şu an evlenmemesi gerektiğini.
Süreci doğru yönetemedim o şokla bunu zaten söylüyorum. Niye kötü niyetli olayım anlamıyorum ? Kim böyle bir durum içinde kalmak ister ne kadar kolay yazıyorsunuz bazı şeyleri. Telefonu da kurcamalamadim, bunca zaman kimsenin özel eşyasına elimi sürmüş değilim. Aynı model telefon kullanıyoruz , aynı renk. Kendimki sanıp elime alınca zaten uygunsuz birinden uygunsuz mesajı ekranda görmüş bulundum. Özellikle gidip bakayım demedim yaniKonu sahibi bir de 29 yaşında. Yaşı küçük olsa belki biraz daha tolere edilebilir bir durum olurdu ama koca kadın yani.
Aynısı benim başıma gelse, kimsenin telefonunu kurcalamam orası ayrı mesele ama gidip anneme ya da babama 'abim erkeklerden hoşlanıyor' gibi bir söylemde asla bulunmazdım. Burada herkesin ailesi hemen hemen aynı yaşlardadır, ülkede belli bir yaşın üstünde olup bu durumu normal karşılayacak çok az anne-baba var yani bunu tahmin etmek zor olmamalı.
Konu sahibinin en fazla yapması gereken önce abiyle konuşmak, abisi nişanlısına anlatmaya yanaşmazsa da kadınla konuşmak. Yani gidip nişanlıya bile 'abim seni erkeklerle aldatmış' denmez, seni aldatıyor dersin. İnanıp inanmamak ona kalan bir durum olur. Ne pahasına olursa olsun abisinin cinsel yönelimini kimseye söylememeliydi.
Ben tamamen kötü niyetli olduğunu düşünüyorum konu sahibinin. Ailesinin yakasını bıraksa daha iyi olur bu konuyla ilgili. Yaşlı başlı insanların da huzurunu kaçırmış. Umarım sonunda ailede kimseye cinnet geçirtmez.
Amaç neymiş peki, eski konuyu hortlatmak neden yani, bilginiz var mı?Söyledi aynı kisiymis farklı üyelik almış
E iyi de sonra butun yazismalari okudugunuzu belirttiniz kac defa. Ne bileyim ben birinin ekraninda kazayla oyle bir sey gormus olsam acip baska ne konuşmuşlar diye okumam mesela.Süreci doğru yönetemedim o şokla bunu zaten söylüyorum. Niye kötü niyetli olayım anlamıyorum ? Kim böyle bir durum içinde kalmak ister ne kadar kolay yazıyorsunuz bazı şeyleri. Telefonu da kurcamalamadim, bunca zaman kimsenin özel eşyasına elimi sürmüş değilim. Aynı model telefon kullanıyoruz , aynı renk. Kendimki sanıp elime alınca zaten uygunsuz birinden uygunsuz mesajı ekranda görmüş bulundum. Özellikle gidip bakayım demedim yani
Süreci doğru yönetemediğiniz için bundan sonrasına karışmamanız gerekiyor. Söylemeyeceksiniz zaten orası kesin ama ailenizi huzursuz etmeyin artık bu konularla.Süreci doğru yönetemedim o şokla bunu zaten söylüyorum. Niye kötü niyetli olayım anlamıyorum ? Kim böyle bir durum içinde kalmak ister ne kadar kolay yazıyorsunuz bazı şeyleri. Telefonu da kurcamalamadim, bunca zaman kimsenin özel eşyasına elimi sürmüş değilim. Aynı model telefon kullanıyoruz , aynı renk. Kendimki sanıp elime alınca zaten uygunsuz birinden uygunsuz mesajı ekranda görmüş bulundum. Özellikle gidip bakayım demedim yani
Mesajınızı görüp cevap verecektir umarımAmaç ne
Amaç neymiş peki, eski konuyu hortlatmak neden yani, bilginiz var mı?
Eger söylersen evden kovulacaksın çalışıyorsun da kendi ayaklarının üzerinde durmak farklı birsey. Doktor maaşı alıp kendi ayakları üzerinde duramayanlar var.Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum zaten, çalışıyorum. Bu konu kendi ayaklarının üzerinde durmakla alakalı bişi değil maalesef. Evde üstüme düşeni yaptım, üstü örtüldü. Daha fazla bişi yapmam bana zarar verir diye korkuyorum. Kendi intihar eder belki bana da bişi yapar ne bileyim. Şuan çok mutlu,bu mutluluğu elinden alınca bana o cinnet anıyla ne yapar bilemiyorum. Sonuçta tüm sülale duyacak, kız belki o hırsla herkese söyleyecek bunu kaldıramaz.
Hem de ne vicdani yük. Teşekkür ederim ama maalesef yine de içim rahat değil. Hiç bir yere sigamiyorum. Sussam başka dert konuşsam bambaşka. Evlilik ne zaman olur bilmiyorum, bir süre ayrıldılar nişanlı iken, abim derbeder oldu, kız da öyle. Gitti gönlünü aldı barıştılar. Kıza değer veriyor, bunun bir hata olmasını diliyorum. Kendimi çok sucluyorum. Yapmam gereken ile yapamadığım arasında kalmaktan yoruldum. Herkes normale döndü bir ben dönmüş gibi durup hâlâ bunu sırtımda taşıyorum
Hic evlenmeyecek bekar olacak olsa banane cinsel yöneliminden. Saygı duyarım. Kabullenecek biri olsa yine saygı duyarım. Sorun bunu kabullenecek biri ile olmaması ve kızı aldatmış olması