• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin bana olan nefreti ?

Ne kadarda benzer yaşadıklarımız Insallah gorumcenizle hep böyle olursunuz.
Yengem olayinda ise abimin bilmeyecegi seyleri bilmesi tabiki yengemin ona gaz verip ustume yollamasiyla alakali

Aynen canım, bendede olay ondan ibaretti.. yengem beni resmen stalklıyordu, hatta sözlüm bana gecen doğum günümde pasta yaptırmıştı gece kapıya gelip ilk kutlayan olmuştu Ramazan nedeniyle gece gelmişti, akşam yengem ve çoçukları geldi abimin işi vardı gelmedi.. pastanın yarısını kesip eve yollattım cocuklar ve abim yesin diye.. inanırmısın onun bile lafını yapmış ve abim beni iki gün sonra arayıp , bizden habersiz siz buluşuyorsunuz falan fistan diyip beni azarlamıştı.. ki buluşsam bile kime ne sözlüm yani.. ama herşey batıodu maalesef..

Aynısı benım başımda var canım.
Abım ınstgram kullanmıyor eşi yani yengecm kullanıyor :))
Sevgilimle bi yere gidip paylaşsam abım geçen nerdeydin şuraya ne zaman gittnz gibi sorular soruyor.
Bende anladm yenge hnm açıp açıp gösteriyor bak kardeşin nereye gitmiş nerde geziyor gbisinden galiba çünkü abim ınsgtram kullanmaz sevmez.
En sonunda bnde engelledim onları. Bi kaç defa istek yolladı bnde sevgilim kullanıyor hesabımı haberm yok dedim.
Meraktan çatlıyor ama yenge hnm yanımdayken birini göstercek oluyor arama yerne isim yazarken bakıyorm ki en başta bnm ismim sürekli. Takipleşmiyoruz ama halen bakıp duruyor :)))

Seninle dertleşmek istedim bir an. Çünkü yazdıklarının aynısını yaşadim ve daha fazlasını. Yenge dediğim kişi daha yeni evliler abimle. Su sosyal.medya saçmalığı yüzünden yapmadığını bırakmadı. Takipten çıkmalar herşeyi abime anlatmalar daha neler neler. Abimle ikiz gibi büyüdük ama resmen abimi elimden aldı. Abim de kalkıp o benim kardeşim demedi. Şimdi yabancı gibiyiz

Sosyal medya kullanımı nerelere geliyor? Ailecek mesele olmuş resmen o fotoğraf koydu o sildi bu ekledi vs. Ne sıkıcı işler. :KK51::KK51:

Bence kıskanlık yapmışlar... rakma sen bildiğini yap bu hayat senin hayatn kardeşinde abinde olsa kims3 mutluluğuna gölge düşürmesin. İnsanlar hep böyleler...

Bence kıskanlık yapmışlar... rakma sen bildiğini yap bu hayat senin hayatn kardeşinde abinde olsa kims3 mutluluğuna gölge düşürmesin. İnsanlar hep böyleler...

Elde degil gene aramis ablami gene ayni seyleri soylemis ne inst ya

Abin işsiz mi? Bir erkek olarak hiç mi işi yok? Ya yengen? Katlanacak çamaşırı bile mi yok? Mobilyaları hiç mi tozlanmıyor? Nedir bu işsizlik?

Ikiside calisiyor ve bunlarin hesbini yapcakvakti nerden buluyorlar bilmiyo rum ki

Seninle dertleşmek istedim bir an. Çünkü yazdıklarının aynısını yaşadim ve daha fazlasını. Yenge dediğim kişi daha yeni evliler abimle. Su sosyal.medya saçmalığı yüzünden yapmadığını bırakmadı. Takipten çıkmalar herşeyi abime anlatmalar daha neler neler. Abimle ikiz gibi büyüdük ama resmen abimi elimden aldı. Abim de kalkıp o benim kardeşim demedi. Şimdi yabancı gibiyiz

Cok canim yaniyo dusman.olduk kiza ne yaosam yaranamiyorum abimi tel arayip konusamiyorum bile okdar suclaniyorumki hic bir.sucum yokken

Valla ben de engelle diyecektim, iyi yapmışsın. Herkese şikayet ediyorsa sen de kendi açından şikayet et. Listemde olunca her paylaşımdan sorun çıkarıyorlar dersin.

Takipten cikarmak buyuk bir tepki. Tamam biraz bosbogazlar ama o kadarini hak etmemisler. Bi de takip istegi gonderip iyice sulandirmissin olayi

Back