• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abime doğum günü hediyesi

sekerportakalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
222
0
26
Eskişehir
Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim,yeni sayılırım burada. Bilemediğim için sürekli bir derdim var kısmına konu açıyorum. Yetkililerden özür dilerim öncelikle:26:

Kızlar kısa bir süre sonra abimin doğum günü. Hediye olarak ne alabilirim hiç bir fikrim yok. Kaç gündür düşünüp duruyorum:26: 28 yaşında. Aileden en sevdiğim kisi. Maça futbola cok düşkün,benim ayağımda sorun var. Abimde ayağımın üzerine basamadigimi gördü televizyonun başından kalktı geldi merhemlerimi sürdü ya. Canım o benim. Kız kardeşime vurdum konusunu hatirliyosunuzdur,oradaki yazan ablayla benim ablami düşünün. Heh tıpatıp aynısı. Bir an ablam mı yazıyor acaba diye düşündüm fakat benim ablam evli ve ben 23 yaşıma gireceğim:9: bana da yapmadığı kalmamisti hep abim destek oldu bana. Suan erkek arkadaşım olduğunu biliyor ama bildiğini caktirmiyor utanmayayim diye:) Işte böyle bir abiye çok güzel bir hediye almak istiyorum değişik. Sizin fikirlerinize cok ihtiyacım var umarım yardım edersiniz. Teşekkür ediyorum:16:

Canım ne güzel keşke benimde olsaydı böyle abim:31:
Futbola düşkündür demişsin hangi takımlı bilmiyorum ama atıyoru Galatasaraylıysa GS Store'a gidip bir şeyler bakabilirsin :61:

Canım ne güzel keşke benimde olsaydı böyle abim:31:
Futbola düşkündür demişsin hangi takımlı bilmiyorum ama atıyoru Galatasaraylıysa GS Store'a gidip bir şeyler bakabilirsin :61:

valalhi aynı şeyi söyleyecektim :)) Beşiktaşlıysa Feda tişörtlerinden alabilirsin :)) çok mutlu oldum abinize sevginizi okurken, maşallah. :nazar:

birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan bir kolaj yaptırıp bastırıp verebilirsin, sana bu kadar düşkünse güzel bir hediye olabilir. Sevebileceği bi etkinliğe bilet de alabilirsin, belki yakında Türkiye'ye gelecek olan bir müzik grubunu seviyordur veya izlemek istediği bir film vardır. Abinin zevklerine göre çeşitlenebilir ne hediye edebileceğin.

birlikte çekilmiş fotoğraflarınızdan bir kolaj yaptırıp bastırıp verebilirsin, sana bu kadar düşkünse güzel bir hediye olabilir. Sevebileceği bi etkinliğe bilet de alabilirsin, belki yakında Türkiye'ye gelecek olan bir müzik grubunu seviyordur veya izlemek istediği bir film vardır. Abinin zevklerine göre çeşitlenebilir ne hediye edebileceğin.

Bunu okuyunca kalıma geldi ben geçen yıl sevgilime sihirli kupa yaptırmıştım yarım saatte yayıp teslim ediyorlar ve ben 20 tl ye yaptırmıştım öyle çok maliyetlide değil birlikte çekilmiş üç fotonuzu al fotoğrafcılar yapıyo raya git söyle hemen yapar verirler bardak siyah oluyo normalde sıcak su koyunca içine mesela kahve,çay bardağın rengi yavas yavas beyaza dönüyo ve fotolar ortaya cıkıyo bence cok hoş maneviyatı var :61:

Back