• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim yüzünden eşime çok mahçubum :(

kiz kardesimle biz dediginiz gibiyiz, ama abim eside der hep cok bencil davranir ayrica o abî ve ben evliyim o pc de benim degil esimin parasiyla alindi bana aldigi ilk hediye idi,
ben yalan soyleyemem her gece basini yastjga rahat koyan biri icin bu abim dahj olsa
O abiden sana hayır yok, uzak dur iyisimi. Bilgisayar konusunu da açma, eşin soruyor mu ki?
Sormuyor, bugun anlattim haberi oldu saglik olsun canI sag olsun muhim degil lafi olmaz dedi ama esim cok zeki ve yumusak kalpli biridir anladi durumu o sadece ders aldim en bastan diye dusunuyordur

Merhaba herkese. Uzun zamandır burayı takip ediyorum , derdimi anlayacak kimsem olmadığından sizden fikir almak istedim. Ben 7 aylık evliyim. Bir abim var ama hiç abiliğini bilmedim. Üniversiteyi şehir dışında okuduğum yıllarda ve evlendiğim bu süre zarfında hep ben onu aradım hiç bir kez olsun beni aramadı bile. Çocukluğum boyunca kendisinden psikolojik şiddet gördük kız kardeşimle. Babamın bundan haberi olmazdı ve annem hep abimin tarafını tutardı. Sorunum şöyle ; eşim nişanlılık döneminde bilgisayar hediye etmişti, içinde nisan, düğün fotolarımız vardı. Şehir dışına taşınıp yanıma yük etmemek için ailemin yanında geçici bir süre kalması şartıyla bıraktım. Abim arayıp kendi ofisinde geçici kullanacağını bilgisayarı ödünç istedi ben de almasını söyledim. Kursa yazıldım acil ihtiyacım olduğundan ve 7 aydır geri iade etmeyince istemek zorunda kaldım ama tel aramalarıma ve msjlarımı yanıtsız bıraktı. Eşide abimin vurdum duymazlığından rahatsız olup abime sormuş, abim sen karışma demiş. Annemse beni haksız buluyor, sen nasıl istersin o erkek bu ne cürret , onun durumu kötüymüş icra memurları kapısından ayrılmıyormuş. (Zannedersem bilgisayarın başına ne geldiğini biliyor ya da tahmin ediyor)diye beni azarladı günlerce, Bu arada kısa süreliğine eşimle ailemde kalıyoruz bir kaç aydır işsiz zaten bizde iyi sayılmayız ama yok abim ona göre açlıktan ölüyor!!! Abim babamdan korktuğu için bugün babama açtım konuyu, babam aramış ve abim bilgisayarın çalındığını söylemiş ve ben şok oldum. Polise bildirmemiş, En azından beni kaale alıp söyleyebilirdi.:KK20: Ben şimdi eşime ne diyeceğim??!! Daha önceden eşimden borç alıp vermemişti ben kendi cebimden abim göndermiş gibi eşime verdim. (Not : Daha öncede çalıştığı firmalar abimin emaneti çaldırma durumu yüzünden işine son vermişti) Kızlar uzattım ama kusura bakmayın nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum :KK42:
Alti ustu bi bilgisyar siz niye mahcup oluyosunuz? Abinizn rezilligi. Soyleyin esinize. Bidaha da bu tarz seylerde ona guvenp vermeyin destk olmayin. Kendini yipratma sakin bu durum icin gerckten

Kardeşim esi bariz alacak verecek için yalan söyledi.yalanını yakaladık.uzatılacak bir konu değildi.
esim ısrar edip kardeşimle bu konu için konuşmami istedim.ben de hayır dedim.

karsi tarafin Davranışını onaylamadım ama eşime o hakkı vermedim
.kendi meselen bu kendin coz

Kusura bakma ama bu nasil anne senin eşin neticede bi baskasi ve dahs yeni evlisin seni eşinin yanında nasil böyle küçük düşürür..üzülme olan olmuş eşin ne kadar iyi olsada ailen kötü olsada sakin ha sakin ailene en ufak laf dedirtme benden demesi

Aman oglusum canım oglusum. Oğlunun herşeyine göz yuman analar yüzünden işte bu sorunlu adamlar.

abiniz muhtemelen bulunduğu iş yerlerinde hırsızlık yaptığı için işine son verilmiştir,bence eşiniz iş ararken sizde arayın bir an evvel ailenizden uzaklaşın kan bağı olayı bana da hükümsüz bence annenizi asıl hayatınızdan çıkarın.

Abin yalancının önde gideni. Bu tip adamlar yalanı alışkanlık haline getirir.
Çaldırmamıştır satıp parasını yemiştir..

O evde yokken gidip evine bak diyeceğim ama bulabileceğini de sanmıyorum..

Eşine geçmişteki borç meselesini ve bu meseleyi dürüstçe anlatıp abinle selamı sabahı kes bence.. Eşin bilsin ki bir daha para falan vermesin.
Hiç kardeştir kan bağıdır falan demeyeceğim bu tip adamlar sizin evinizde de huzur bırakmaz. Bak eşine yalan söylemişsin onun yüzünden..

Ve olaylardan babanın da haberi olsun.. Abini bu hale annen getirmiş. Kolaycı sırf erkek diye pohpohladığı için her şeyin onun ayağına geleceğini sanan bir asalak yetiştirmiş. Bence bunu da söyle annene..

kiz kardesimle biz dediginiz gibiyiz, ama abim eside der hep cok bencil davranir ayrica o abî ve ben evliyim o pc de benim degil esimin parasiyla alindi bana aldigi ilk hediye idi,
ben yalan soyleyemem her gece basini yastjga rahat koyan biri icin bu abim dahj olsa
Daha önce abiniz borç aldığında o göndermiş gibi ödemişsiniz ama yalansa o da yalan
Daha yeni evlisiniz cicim zamanları anlayışlı olmayan koca yok ama ailenizde ki açıkları eşiniz diye anlatmayın adama
İlerde yol, su olarak dönme ihtimali de var bunun

aklıma ilk geleni zaten herkes yazmış.

bence mantıklı olan abinle mesafe koyman arana. eşine de anlt durumu

ben olsam abime güvenmem.. kardeş ama bilmiyorum.
benimde iki abim var verdim bişey de içim rahat etmezdi vermezdim.

kitabi verdim kaç kere mesela geri vermedi .sinirlendim zorla almişim... bi daha güvenebilir miyim sence...
güvenemiyorum. ne pahasi olursa olsun...
abim benden para bile istedi..
ev borcu ödeyebilmek için (önceki konumu okursan)
vermedm araba aldim...
ben kredi çekecekmişim bana parasini vercekmiş miş.. ben güvenemedim en yakin dahi olsa kim olursa olsun güvenemem.

ben olsam abime güvenmem.. kardeş ama bilmiyorum.
benimde iki abim var verdim bişey de içim rahat etmezdi vermezdim.

kitabi verdim kaç kere mesela geri vermedi .sinirlendim zorla almişim... bi daha güvenebilir miyim sence...
güvenemiyorum. ne pahasi olursa olsun...
abim benden para bile istedi..
ev borcu ödeyebilmek için (önceki konumu okursan)
vermedm araba aldim...
ben kredi çekecekmişim bana parasini vercekmiş miş.. ben güvenemedim en yakin dahi olsa kim olursa olsun güvenemem.
Ama neden ? Neden bir insan kız kardeşini ele mahçup etmek ister ki? Hiç mi utanmıyorlar? Ben düşündükçe renkten renge girdim. Bu gece uyuyamadım bile

Ama neden ? Neden bir insan kız kardeşini ele mahçup etmek ister ki? Hiç mi utanmıyorlar? Ben düşündükçe renkten renge girdim. Bu gece uyuyamadım bile
abin seni iyi tanidiği için yapmıştır yoksa sen gözün açik olsaydi vermeseydin bu gibi şeyler olmazdi daha önce hiç mi anlamadin.. çok borcu olduğu...
abimin ev borcu ödediği biliyordum.
benden borç istedi.
öde öde hiç bitmez ki. güvenemedim.
ne olur nolmaz ben en yakınıma dahi olsa güvenmem.

ben yaşadim küçükken..
saf sandi benim gözüm daha açildi bi daha güvenmedim:)
bana kocana bile söleme dediler. halada derler ben saklamam kocamdan sölerim açik açik...
danişma dediler daniştim eşim sicak bakmadiydi olmaz demişti kabul etmedim:)
sen eşine sormaliydin abin bilgisayari alirken...
yinede söle. abim bilgisayarimi satmiş de.

abin seni iyi tanidiği için yapmıştır yoksa sen gözün açik olsaydi vermeseydin bu gibi şeyler olmazdi daha önce hiç mi anlamadin.. çok borcu olduğu...
abimin ev borcu ödediği biliyordum.
benden borç istedi.
öde öde hiç bitmez ki. güvenemedim.
ne olur nolmaz ben en yakınıma dahi olsa güvenmem.

ben yaşadim küçükken..
saf sandi benim gözüm daha açildi bi daha güvenmedim:)
bana kocana bile söleme dediler. halada derler ben saklamam kocamdan sölerim açik açik...
danişma dediler daniştim eşim sicak bakmadiydi olmaz demişti kabul etmedim:)
sen eşine sormaliydin abin bilgisayari alirken...
yinede söle. abim bilgisayarimi satmiş de.
Hak veriyorum size, temiz niyetten kaybettim zaten hep, aramızda 11 yaş var ben çocukken kumbaramdan alır alır vericem derdi vermezdi, babamda ben de suç buldu abin gibi adama vermecektin ben sana alırım mahçup etmem ele diyor sağ olsun da ben onu kabul edemem. Eşimin ilk hediyesiydi fotolarım vardı içinde ayrıca ben bu kazığı hazmedemiyorum bir insan kardeşine nasıl yapar bunu??!!!!!!

benim abimde beni çok küçük düşürdü eşime karşı. doğum yaptığımda gitti kredi çektirdi 10bin. bende bütün kendi borçlarımı bitirip 2 sene ücretsiz izne ayrılıp çocukla rahat ilgilenirim diyordum. eşya taksitlerimi tek kuruş almadan maaşımdan fazla fazla ödemiştim.2 sene ücretsiz izne ayrıldım yine ama abimin borcunu eşim her ay taksitle ödedi. bu güne kadar bizden geçindi etti ama son yaptığını asla unutmam. çünkü benim 2 sene çalışmıyacağımı bile bile kandırdı beni. ödemedi. parası vardı biliyorum. o yüzden görüşmüyorum onunla

Back