- 9 Nisan 2018
- 157
- 90
- 13
- 33
Merhaba herkese. Uzun zamandır burayı takip ediyorum , derdimi anlayacak kimsem olmadığından sizden fikir almak istedim. Ben 7 aylık evliyim. Bir abim var ama hiç abiliğini bilmedim. Üniversiteyi şehir dışında okuduğum yıllarda ve evlendiğim bu süre zarfında hep ben onu aradım hiç bir kez olsun beni aramadı bile. Çocukluğum boyunca kendisinden psikolojik şiddet gördük kız kardeşimle. Babamın bundan haberi olmazdı ve annem hep abimin tarafını tutardı. Sorunum şöyle ; eşim nişanlılık döneminde bilgisayar hediye etmişti, içinde nisan, düğün fotolarımız vardı. Şehir dışına taşınıp yanıma yük etmemek için ailemin yanında geçici bir süre kalması şartıyla bıraktım. Abim arayıp kendi ofisinde geçici kullanacağını bilgisayarı ödünç istedi ben de almasını söyledim. Kursa yazıldım acil ihtiyacım olduğundan ve 7 aydır geri iade etmeyince istemek zorunda kaldım ama tel aramalarıma ve msjlarımı yanıtsız bıraktı. Eşide abimin vurdum duymazlığından rahatsız olup abime sormuş, abim sen karışma demiş. Annemse beni haksız buluyor, sen nasıl istersin o erkek bu ne cürret , onun durumu kötüymüş icra memurları kapısından ayrılmıyormuş. (Zannedersem bilgisayarın başına ne geldiğini biliyor ya da tahmin ediyor)diye beni azarladı günlerce, Bu arada kısa süreliğine eşimle ailemde kalıyoruz bir kaç aydır işsiz zaten bizde iyi sayılmayız ama yok abim ona göre açlıktan ölüyor!!! Abim babamdan korktuğu için bugün babama açtım konuyu, babam aramış ve abim bilgisayarın çalındığını söylemiş ve ben şok oldum. Polise bildirmemiş, En azından beni kaale alıp söyleyebilirdi. Ben şimdi eşime ne diyeceğim??!! Daha önceden eşimden borç alıp vermemişti ben kendi cebimden abim göndermiş gibi eşime verdim. (Not : Daha öncede çalıştığı firmalar abimin emaneti çaldırma durumu yüzünden işine son vermişti) Kızlar uzattım ama kusura bakmayın nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
Son düzenleme: