- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
- Konu Sahibi hemifrithemperi
işte annem de herhalde bu yüzden bozulsun istemiyor.Babanızın evine gelirler git de diyemezsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte annem de herhalde bu yüzden bozulsun istemiyor.Babanızın evine gelirler git de diyemezsiniz.
Hahha orası da öyleAy sanki oğulları çok kültürlü bi gelin bulmuş da konuşuyolar.
OhaÖncelikle herkese merhaba. Kısa kesmek istiyorum umarım anlaşılır bir konu olur. abimle eşi 8 yıldır evli. yengemin babası vefat ettiği için annesi abimlerle birlikte yaşıyor. onlar da sürekli ailemin evine geliyor ve bu kadın sürekli ama sürekli aşırı negatifliğiyle üstümde. Sürekli mutsuz kendi mutsuzluğunu da bana akıtıyor. Bu yüzden onunla aram kötü ama yengem arada olduğu için ağzıma geleni söyleyemiyorum.
Yeğenim var bebek 6 aylık onu severken kuru kuru sevme çalışıyorsun daha Halalık görmedm dedi. ne Halalık görmek istiyorsun diyince sustu ama anladım ne demek istediğini. Maddi olarak destek olmuyor olmamdan bahsetti. Güya yeğeni çalışmış çalışmış altın yapmış ailesine vermiş işte abisini evlendirmiş.Abim ailemin evinde yaşıyor. Zamanında annem abime ev al dedi destek oluruz kira derdin yok kiraya verirsin dedi. yok abim asla yanaşmadı borca girmeye. Pandemide krediler ertelendi yine yok durumu var bu arada yok değil çok iyi kazandığı işi var uçak teknisyeni. Borçsuz evlendi. Kaynanası doldurmuş faiz giren eve huzursuzluk girermiş. Şimdi kuzenlerim ev aldılar müstakil bakmaya gittik yengemde surat beş karış. Ev eski ama içi yeni onun zevkine göre yapıldı. Abime artık ev alalım demiş ama dediği zamana bakın. Annem babam yeni emekli oldu tazminata göz diktiler. Abim açık açık hesapladı anneme babama. Annem alamam dedi. tartışma çıktı bana sıçradı. Aileme asla al alma gibi laflar etmiyorum. Neymiş ben arabamı abime verecekmişim abim arabasını satacakmış ailemin tazminatı koyacakmış. Ailem kabul etmeyince evde terör estirdi. Engelsiniz destek değilsiniz diye. Bana dedi sen dolduruyorsun. İnanın ağzımı açmadım.
Evlenme aşamasındayım. Evlilik teklifi aldım. hemen evleniyorsun ailen o kadar okuttu bi kaymağını yedirmedin dedi.. Duymazlıktan geldim. Eve ne zaman gelseler aldığım çeyizlere bakıyorlar. Yengem evlenirken çeyiz yapmadı annem gitti ne istiyorsan al dedi asla lafını etmedi karaca beğendi. Karaca almadım pahalı ürünler alıyorum her geldiklerinde açıp bakıyorlar. Yok bu kadar masrafa ne gerek var yok bu tencereye ne gerek var. Annenin tazminat burda yatıyor dedi kaynanası annem de duydu çalıştım aldım bir tane kızım var en iyisini alırım dedi. buna gitmiş yengem ağlamış bana kötüsünü aldı diye. 8 sene önce ya 8 sene. Nişanda yaptığımız masrafı bile dert edindiler hani ailem yaptı ya. Ailem abimin düğününü de yaptı eşyasını da aldı. inanın üni okumam bile dert olmuş onlara. Sevgilim de ev aldı kendine yeni ailesi para verdi tabii ki kaynanam abimin yanında söyledi bunu. Kendi kızına en iyi şartları sunarsın tabii dedi. Annem beğenmiyorsanız evimden çıkın gidin dedi sürekli bu konu olduğu için. abi değil de sanki bana düşman.
Merhabalar hemifrithemperi kardeşim, çoğu zaman gülüp geçmek, muazzam bir duygudur. Bazen bir mimik,tavır, umursamazlık, var ama yokmuşlar gibi davranmak ruhunuza endorfin etkisi gibi çok çok iyi gelir. Ben bu bilinci kesfedene kadar ömrümden ömür, hayatımdan onlarca yılım gitti, kansermi olmadım (defalarca tekrarladı) stres depresyon vs. Ve bu olanları bu duyguları bana öz be öz kardeşlerim yaşattı . Çocuğum olmadı (nasip işte) çocuklarını sevmek için elimden gelenin fazlasını onlarca yıl yaptım ( yaparım da onlar benim yegenlerim evladım sayılır pişman değilim) ama kardeşlerimin ,duygularımı istismar noktası canımı çok yaktı çok... yıllarca çalıştım verdim,her sıkıntılarına koştum, sonuç 0. Nankör nankörlüğünden vazgeçmez. Diyeceğim o ki AĞZINI BOZMAYA GEREK YOK,GÜLÜŞLERİNLEDE KÜFÜR EDEBİLİRSİN. Gül Geç. SevgilerÖncelikle herkese merhaba. Kısa kesmek istiyorum umarım anlaşılır bir konu olur. abimle eşi 8 yıldır evli. yengemin babası vefat ettiği için annesi abimlerle birlikte yaşıyor. onlar da sürekli ailemin evine geliyor ve bu kadın sürekli ama sürekli aşırı negatifliğiyle üstümde. Sürekli mutsuz kendi mutsuzluğunu da bana akıtıyor. Bu yüzden onunla aram kötü ama yengem arada olduğu için ağzıma geleni söyleyemiyorum.
Yeğenim var bebek 6 aylık onu severken kuru kuru sevme çalışıyorsun daha Halalık görmedm dedi. ne Halalık görmek istiyorsun diyince sustu ama anladım ne demek istediğini. Maddi olarak destek olmuyor olmamdan bahsetti. Güya yeğeni çalışmış çalışmış altın yapmış ailesine vermiş işte abisini evlendirmiş.Abim ailemin evinde yaşıyor. Zamanında annem abime ev al dedi destek oluruz kira derdin yok kiraya verirsin dedi. yok abim asla yanaşmadı borca girmeye. Pandemide krediler ertelendi yine yok durumu var bu arada yok değil çok iyi kazandığı işi var uçak teknisyeni. Borçsuz evlendi. Kaynanası doldurmuş faiz giren eve huzursuzluk girermiş. Şimdi kuzenlerim ev aldılar müstakil bakmaya gittik yengemde surat beş karış. Ev eski ama içi yeni onun zevkine göre yapıldı. Abime artık ev alalım demiş ama dediği zamana bakın. Annem babam yeni emekli oldu tazminata göz diktiler. Abim açık açık hesapladı anneme babama. Annem alamam dedi. tartışma çıktı bana sıçradı. Aileme asla al alma gibi laflar etmiyorum. Neymiş ben arabamı abime verecekmişim abim arabasını satacakmış ailemin tazminatı koyacakmış. Ailem kabul etmeyince evde terör estirdi. Engelsiniz destek değilsiniz diye. Bana dedi sen dolduruyorsun. İnanın ağzımı açmadım.
Evlenme aşamasındayım. Evlilik teklifi aldım. hemen evleniyorsun ailen o kadar okuttu bi kaymağını yedirmedin dedi.. Duymazlıktan geldim. Eve ne zaman gelseler aldığım çeyizlere bakıyorlar. Yengem evlenirken çeyiz yapmadı annem gitti ne istiyorsan al dedi asla lafını etmedi karaca beğendi. Karaca almadım pahalı ürünler alıyorum her geldiklerinde açıp bakıyorlar. Yok bu kadar masrafa ne gerek var yok bu tencereye ne gerek var. Annenin tazminat burda yatıyor dedi kaynanası annem de duydu çalıştım aldım bir tane kızım var en iyisini alırım dedi. buna gitmiş yengem ağlamış bana kötüsünü aldı diye. 8 sene önce ya 8 sene. Nişanda yaptığımız masrafı bile dert edindiler hani ailem yaptı ya. Ailem abimin düğününü de yaptı eşyasını da aldı. inanın üni okumam bile dert olmuş onlara. Sevgilim de ev aldı kendine yeni ailesi para verdi tabii ki kaynanam abimin yanında söyledi bunu. Kendi kızına en iyi şartları sunarsın tabii dedi. Annem beğenmiyorsanız evimden çıkın gidin dedi sürekli bu konu olduğu için. abi değil de sanki bana düşman.
E zaten ailenizin evinde oturuyorlar hala utanmadan ev mi istiyorlar ohaaa şok üstüne şoko zaman ailemin faizle aldığı evde de oturmasınlar.
merhaba çık güçlüsünüz maşallah size. gerçekten insanın düşmana ihtiyacı yok kardeşi varsa. o kadar üzülüyorum ki üzüntüden ben de zona oldum. ben abim için her zaman iyisini istemişimdir ama abim aramızdaki onca yaşa rağmen böyle. aynı sizin gibiyim yeğenlerimi ben doğurmuş olsam bu kadar sevemezdim herhalde ama durum bu. çok teşekkür ederimMerhabalar hemifrithemperi kardeşim, çoğu zaman gülüp geçmek, muazzam bir duygudur. Bazen bir mimik,tavır, umursamazlık, var ama yokmuşlar gibi davranmak ruhunuza endorfin etkisi gibi çok çok iyi gelir. Ben bu bilinci kesfedene kadar ömrümden ömür, hayatımdan onlarca yılım gitti, kansermi olmadım (defalarca tekrarladı) stres depresyon vs. Ve bu olanları bu duyguları bana öz be öz kardeşlerim yaşattı . Çocuğum olmadı (nasip işte) çocuklarını sevmek için elimden gelenin fazlasını onlarca yıl yaptım ( yaparım da onlar benim yegenlerim evladım sayılır pişman değilim) ama kardeşlerimin ,duygularımı istismar noktası canımı çok yaktı çok... yıllarca çalıştım verdim,her sıkıntılarına koştum, sonuç 0. Nankör nankörlüğünden vazgeçmez. Diyeceğim o ki AĞZINI BOZMAYA GEREK YOK,GÜLÜŞLERİNLEDE KÜFÜR EDEBİLİRSİN. Gül Geç. Sevgiler
evet cidden hani benim arabam hakkında planlar yapması beni şok etti düşünceye bak evleniyorum diye bana kendi aldığım arabamı bile çok görüyor.Allahım böyle konuları okudukça evladım hayırlısı diyorum.
Abiniz asalak, genetal bölge biti…
Adam kendini anne babasına dayamaktan öte kiz kardeşine dayamak istiyor.
Yengeniz beş para etmezin teki.
Annesi baş şeytanbaşı…
sahip olduğunuz şeyleri küçümsemeyin, bence büyük bir başarı. (Clio derken)yengem çalışmıyor. arabamı ailemin desteği ile 18 yaşında aldım. 35 bin tl falan kattım ben prim usulü çalıştığım bir işim vardı. arabam da öyle aman aman değil clio. şuan abim kirada değil zamanında ailem çok dedi yanaşmadı ev almaya. ama aniden annem babam emekli olup tazminat alınca ev almak istemesi tuttu. tabii kredi yok. evi de aldı sevgilim zaten 1 sene oldu. annesi babasının durumu pandemide kötüleşti battılar. sevgilim çalıştı ailesine baktı. ardından durumları toparlandı. sonra ev sattılar yarıya böldüler sevgilime verdiler sevgilim de arabasını sattı kredi çekti ev aldı borç 2 senelik 1 senesi bitti aylık 16 bin ödüyor. ben zaten arabamı asla vermem. babama da söyledim gerekirse uçurumdan atarım dedim. bilmiyorum bıktım abimden artık
aynen öyle ev almaya karar vermişler böyle ekonomik durumda. kredi çıkmıyor paraları yok. sebebi ailemin aldığı ikramiye tabiiE zaten ailenizin evinde oturuyorlar hala utanmadan ev mi istiyorlar ohaaa şok üstüne şok
Asıl sana ev almalı ailen
aynen öyle ev almaya karar vermişler böyle ekonomik durumda. kredi çıkmıyor paraları yok. sebebi ailemin aldığı ikramiye tabii
evet açıkçası ben böyle durumda olacağımızı bile düşünmüyordum çünkü sevgilimin ailesi battı çok sıkıntılar yaşadılar zamanında o zaman bakınca bir gelecek göremiyordum. şimdi çok şükür her şey yoluna girdi. ben kafada bitirdim sıfır beklenti yaşıyorum her şeyi ailem dışında. hiçbir planım yok hayat nereye çekerse oraya gidiyorum. ama ailem böyle boğazımı sıkan bi el gibi. onlardan da beklentim yok ama artık bir yere kadar ya arabama kadar göz dikemezsinsahip olduğunuz şeyleri küçümsemeyin, bence büyük bir başarı.
Evlendiğinizde eviniz ve arabanız olucak, anladığım kadarıyla. Takınız da olur. Huzurunuz da olur umarım.
Kirada olmadıklarına göre, ev almaları lükse kaçıyor, bunun için de para vermeniz mantıklı gelmedi bana.
Kendinizi zorunlu da hissetmeyin. Eşiniz ve siz de emek vermişsiniz, yeni evli olucaksınız, kaymağını yeyip, tadını çıkarın. Takılmayın. Kendi çaplarında kurup dursunlar.
'Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş' desem sizin ki komşu da değil :/
ailem o parayı harcadı bile ama abimin haberi yok. duysa daha fazla zulüm eder. bu yüzden annemler az söyledi aldığı ikramiyeyi annem 370 aldı 150 aldım dedi mesela. ona bile gözü dikti. kenarda köşede iki kuruş olmasın istiyor. oturduğu evi üstüne istiyor. ailem ona göre düşman güya her şeye ailem engel olmuş. onu ailem evlendirmiş. çok zor cidden yaşamayan anlamaz bu durumuo para ailenizin hakkı. Evlat diye kimse ömür boyu yük değil kimseye. Olmamalı. Söz hakkı ailenizin. Tatile filan gitsinler.
evet açıkçası ben böyle durumda olacağımızı bile düşünmüyordum çünkü sevgilimin ailesi battı çok sıkıntılar yaşadılar zamanında o zaman bakınca bir gelecek göremiyordum. şimdi çok şükür her şey yoluna girdi. ben kafada bitirdim sıfır beklenti yaşıyorum her şeyi ailem dışında. hiçbir planım yok hayat nereye çekerse oraya gidiyorum. ama ailem böyle boğazımı sıkan bi el gibi. onlardan da beklentim yok ama artık bir yere kadar ya arabama kadar göz dikemezsin
Bence aileni gerekiyorsa doldur gözlerini aç.Bunlarin derdi ne var ne yok almak.Kimseyi düşündükleri yok.Öncelikle herkese merhaba. Kısa kesmek istiyorum umarım anlaşılır bir konu olur. abimle eşi 8 yıldır evli. yengemin babası vefat ettiği için annesi abimlerle birlikte yaşıyor. onlar da sürekli ailemin evine geliyor ve bu kadın sürekli ama sürekli aşırı negatifliğiyle üstümde. Sürekli mutsuz kendi mutsuzluğunu da bana akıtıyor. Bu yüzden onunla aram kötü ama yengem arada olduğu için ağzıma geleni söyleyemiyorum.
evet var. daha iyi arabası benimkinden. yazmıştım hatta zamanında almıştı 250ye ev satılırken o civarda araba almıştı. sarhoştu arabada ben de vardım kaza yaptık. kasko da karşılamadı.
Abinlerin arabası var mı ?
evet var. daha iyi arabası benimkinden. yazmıştım hatta zamanında almıştı 250ye ev satılırken o civarda araba almıştı. sarhoştu arabada ben de vardım kaza yaptık. kasko da karşılamadı.
Bu mesaj bence ‘bdv’ topiginin icindeki ikinci cocuk yapma baskisi konusunun altina yapistirilmali. Her iki cocuk olan veya cok kardesli olan birbirine hayirli desteklinolacak diye bisey yok. Hele ki bir de isin icine el oglu el kizi girince iiyice sarpa sariyo isler. Kanli bicakli oluyorlar o birbirilerine can yoldasi olsun diye yapilan kardesler.
Size bi abla tavsiyesi evleneceğiniz gün sizin ağzınızdan burnunuzdan getirmek için kıskançlıktan ellerinden geleni yapacaklar.evet cidden hani benim arabam hakkında planlar yapması beni şok etti düşünceye bak evleniyorum diye bana kendi aldığım arabamı bile çok görüyor.