- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
Zaten insanlar neyin var diye sorduklarında anlatmak istemiyorum, cidden utanıyor insan. Nasıl anlatsam, ailemde benim dışımdaki 5 kişi aynı mantalitede. 5'i ile başetmek biraz zor oluyor o yüzden. Cidden çok farklı pencerelerden bakıyoruz dünyaya ailemle, yanlış anlaşılmasın hakaret değil bu, ama bahsettiğim gibi iyi bir eğitimim var, kendimi yetiştirmeyi bildim, ister istemez fark yaratıyor bu durum ailemle aramda. Dediğim gibi dışardan biri bunun onda birini bana yaşatmaya çalışsa zaten ağzının payını alır oturur. O fırsatı vermem. Ama evde 1 kişi de çıkıp noluyo ne diyorsun sen biz bu kızın arkasındayız demeyince, huzur kaçıran muamelesi görüyor insan. Bu sıkıntıyı yaşatan ailem olduğu için biraz temkinli yaklaşıyorum, kestirip atacaksam birşeyler ben çabaladım diyebileyim istiyorum.
Erkek arkadaşıam gelince, o beni uzun yıllardır tanıyor, bu sıkıntılarımı biliyordu hep, o yüzden bir de o üzerime gelmiyor. Ama istese de istemese de bu iş olacak diyor.
neden seslerini çıkartsınlar ,alışmışlar senin sırtından geçinmeye ,ses çıkarsalar kaynakları ortadan kalkacak ,işlerine öyle geliyor ..
erkek arkadaşın bu sıkıntılara rağmen yanındaysa iyi biri demekki ,ona yazık etme
başkası olsa asla devam ettirmez ,kaçardı böyle bir aileden .
hele de ailene bu kadar maddi destek verdiğini bile bile hiçbir erkek bununla başetmek istemezdi ..
ben seni çok iyi anlıyorum ,sanırım en iyi anlayan kişiyim
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)