Abim.. ne yapmalıyım?

daha öncede yorum yapmıştım konuna
ailen bile olsa bir yerde dur demek gerekiyor kendi hayatın olmalı seni sevecek bir eşin olmalı
yeğenlerin değil çocukların olmalı ben bunu bir bekar olarak 40 50 yaşlarında bekar olan insanların söylemlerine dayanarak söylüyorum
aile sırf bencillik olduysa kız çocuğunu erkek çocuğunun arkasına koyup ezilmesine izin veriliyorsa artık o ailenin üzülmeside önemli değil
sen elinden geleni yaptın artık düşünme

Benim anlamadigim bir sey var bu toplumda.....Yillardir ayni seyi söylerim....Halada ayni seyi söylüyorum..Babanin oldugu bir evde erkek kardesin sözünün bu Kadar gecmesi tuhafima gidiyor....Sen karisamazsin; bu evin bir reisi var...Sen git aile babasi olunca kendi evinde karis....Ailelelrin basta fazlaca yüz vermesiyle oluyor bunlar hepp.

Cok üzüldüm bu duruma...Ama bu toplumda kadin olunca istersen 10 üniversite bitir....Gene adin yok gene adin yokkk..

sanırım abin annenleri tehdit ediyor sana yaptıkları gibi ondan ses çıkaramıyorlar.Sen hayatını kur düzenine bak . elbet eline düşer bir gün o abin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…