Abim.. ne yapmalıyım?

Ailenin abini bu kadar ciddiye almasının tek sebebinin maddiyat olduğunu düşünüyorum. Yani abinin karşı çıkması bahane olmuş. Neticede sen yumurtlayan tavuksun onlara göre. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar selamlar... Tıkanıp kaldım, size geldim. Yaz ortasında bir iş ve şehir değiştirme durumum vardı, maalesef yaz başı bir kaza geçirdim, tedavi sürecim hala devam ediyor, görüşmeye gidemedim haliyle iş olmadı ben tıkılıp kaldım buraya tekrardan.

Evden ayrılmak istiyorum ama işimden memnunum, bu şehirde kalacaksam başka bir yerde çalışmak istemem. Ama evden ayrıldığımda abim rahat bırakmayacak beni biliyorum. Ne kadar ileri gider onu kestiremiyorum. Özellikle hukuki anlamda bilgisi olan arkadaşlardan fikir istiyorum. Yasal olarak benden uzak durması için ne yapabilirim, tehdit vs durumunda yaptırımlar nelerdir? Bir insanı hayatımdan çıkarmak istiyorum, ama o istemediği için resmen psikolojik şiddet görüyorum. Fikirlerinizi, bilgilerinizi bekliyorum.

yumurtlayan tavuğü yok etmek hikayelerde ailenin gözü açık yedirip içiriyosun sorumsuz abin para gelen musluğu kapatmak istemiyor haliyle zor evlenirsin evlenemezsin evlendirtttmezler cıks olmaz.....:S bunu anca sen çözebilirsin sevgilinin konusunu açma evde para yardımınıda kes bak izle sonra ailem dediklerin ne yapacaklar sana..

Savcılığa gidip şikayetini belirtirsen çağırıp başına gelecek herşey için ben sorumluyum gibi birşey imzalatıyorlar fakat bunu bir çözüm yöntemi olarak görmüyorum ikna etmeye çalışmak daha kalıcı bir çözüm olur hayatı boyunca senden geçinemeyeceğini elbet anlayacak

Bunun bir çözüm olduğunu ben de düşünmüyorum, aksine bu psikolojideki insanları daha da şiddetlendirir bence. İkna olsa... Düşünmekten kafayı yemek üzereyim artık..Aileden soğudum, kendi yoluma gitmek istiyorum ama başıma birşey gelmemesi için uğraşıyorum...Kaybolsam, yokolsam, varlığımdan haberleri olmasa vs vs vs...

yerinde olsam abi konuşalım derdim bir çaya kahveye aileden kimsenin dahil olamayacağı bir yere götürürdüm (hatta hepsini tek tek) ama ben konuşmazdım bırakırdım içerisinde ne varsa döksün ortaya bir maddi dedik ama (%99 maddide) bir ihtimal içerisinde farklı şeyler vardır ona göre nasıl ikna edeceğim konusunda düşünürdüm.

Onu da denedim kaç kere, her seferinde arayın şunu gelsin eve gitmem yanına cevabını alıyorum. Evde ben odadaysam sesi çıkmıyor ben odadan çıkıyorum sohbete muhabbete başlıyor ailenin kalanıyla. Kendi bu süreçte 2 defa tatile gitti, ben 10 dk geciksem arıza çıkarıyor, anlatsam daha tonla şey var. Yediremiyorum kendime olanı biteni, yapıma ters, başkası yapsa bunu bana çoktan ağzının payını alır ama aileden biri olunca akşam dönüp dolaşıp geleceğin yer ev olunca farklı oluyor her şey. Maddi olduğunu ben de çok düşünmüyorum, zaten şu süreçte çektim elimi biraz evin üzerinden. Hastalık derecesinde düşkün bana, zarar veriyor bu düşkünlük. Bir de tam maddi olarak nitelendirmesem de, hiçbir zaman benim sahip olduğum ya da olacağım imkanlara sahip olamayacak bunu biliyor, arada dile de getiriyor, bence bundan rahatsızlık duyuyor ama ben bu konuda hiç bir şey yapamam, çalıştım çabaladım ben iyi bir hayatım olsun diye. O oturdu, hata onun benim değil.

Hiç yapıcı bir yaklaşımı yok yani... kırmadan dökmeden birşey elde etmen zor gibi girişimde bulunmadan bence dedikleri gibi biraz sabret anlaşmak için fırsat bulmaya çalış ama konunun üzerini kapatmadan bir süre ver baktın olmuyor hayatına bildiğin gibi devam et

onun yapamayacağı mesleği yaptığınız onun kazanamayacağı paraları kazandığınız için size olan hırsından yapıyor bunu.konuşmak işe yaramıyorsa en iyisi yok saymak,sevgilinizin doğru insan olduğunu düşünüyorsanız evlenin,abin sonuçta kimi çıkarırsan çıkar,itiraz edecek kraldan çok kralcı mübareksinir oldum

Ya işte beni rahat bırakmaz biliyorum, ne yapabilir onu da kestiremiyorum. Zaten gitmek istiyorum, ama kendimi güvene almam lazım, nasıl yapabilirim onu düşünüyorum artık. Hani ev kavramı, aile kavramı bitti bende, hep beraber başardılar bunu. Bundan sonraki derdim yaşadığım şehri değiştirmeden kendime nasıl bir hayat kurabilirim. Gazetelerde okuyoruz erkek şiddeti yüzünden kadınların başına neler geliyor, ister istemez bu yönde çekincem var.

Herhangi bir çözüm yolu önerisi beklediğimden yazmıyorum artık. Bunaldıkça 3-5 satır yazmak rahatlatıyor sadece. Kaza geçirmiştim tedavim 1 haftaya bitecek. Hala milim ilerleme yok..Hala aynı saçma inat, hala aynı kısıtlamalar. Tedavim bittikten sonra yavaş yavaş toparlanmaya başlayacağım. Sanırım aile ile hayat bu kadarmış. Dua edin sonrası güzel olsun benim için

Öncelikle gecmis olsun. Konunu okudum kotu olmadan icinden cikilmaz bir durum gibi ama birde su yolu denesen. Eger disarda bulusmuyorsa seninle evdeyken gir oturdugu odaya kitle kapiyi kimseyide alma yanina abimsin canimsin de senin rizan benim icin onemli de huyuna git, benim mutsuzlugumu istermisin de vicdanina hitap et. Zaten aglamak gelir ardindan dok icindekileri ama kirici bir dil kullanmadan yuregine hitap et. Belki ise yarar, diger yollara girmeden bir de bunu dene. Hayirlisi olur inşallah dua edicem sana.

Teşekkür ederim cevabınız için. Benzer birşeyi yaptım daha önce, kimse yokken yanına gittim konuştum işitmediğim hakaret, tehdit kalmadı. Boşuna çeneni yorup vaktimi alma olmaz diyorsam olmaz dedi..Kapıyor tüm olumlu kapıları yüzüme

Valla ben de merak ettim. Koskoca her şeye sahip bir bireysin. İnsanların keyifleri yüzünden üzülmen bana çok garip geldi... Evlenmeme izin ver demek yerine evleniyorum diyecektin, hata ettin. Abin lise mezunu okumakla uğraşmamış neden evli değil hala onu da sormadan edemedim.

iyide baban neden demiyo ben bu evdeyken sana söz düsmez yada sende isi cok uzatma cagar istesinler hemen evlen yani bence babanda is biter

Konu sahibi hala ugruyor buralara.
Cevap verir buyuk ihtimal.
Bende simdi gorunce takildim bu konuya gidisati merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…