- 24 Aralık 2014
- 4.900
- 6.585
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Görümcem hamile doğuma 3 bucuk ay falan var yavas yavas hazırlıklar yapıyorlarmiş.Ben dogum yaptığımda görümcem bekardı calışıyordu kendince hala olarak bir kaç takım eşya ve ceyrek almıştı sağolsun sonrasında kızıma oyuncaklar aktivite masaları arabalar sayamayacağım kadar çok sey aldı hala alıyor kızımı cok seviyor.Şimdi esimle biz düşündük ki bebeğe montessori odalar var ya onlardan alalım oda takımı alalım.Kayınvalidem demiş ki anneanne dede olarak onu biz yapacağız siz baska bir sey yapın.Toplu para versek bebeğe ihtiyaclarıni alin desek sanki bir garip olacakmıs gibi geliyor somut bir sey olmayinca sanki bir seyini yapmamis almamis gibi olur dedi eşim.Bebek arabasi puset alalım görümcemi götürelim nasıl istersen alalım dedik almışlar.Görümceme kendi bütcemize göre kolye bebeğe de bileklik ve küpe alsak abi yenge olarak çok mu basit kacar sizce ? Düğünde ceyrek tak cocuk sünnet oldu çeyrek tak ceyrek de ne bileyim beni uğrastirma al su ceyregı gec der gibi sanki.. Ya da dogum masraflarını üstlensek ya da bebek için hesap acıp hesap cüzdanını versek ? Esya olaylarina girmek istemiyorum cünkü benim begendigimi o beğenmeyebilir ilk cocugu esyasini kendi zevkine göre alsın insanın hevesi oluyor. Bilemedik bu ay ek masraflar cıkmadı bu ay halledelim sonra bir sey yapamayiz dedik ne yapsak ki acaba ?