- Konu Sahibi falan_gibi
-
Haklısınız aslında teşekkür ederimAmaaaaaan de geç ya erkeğin terini çekilmiyor sen güne odaklan. Böyleleri hep bardır mal mal yerine giren eş dost akraba abi anne baba illa biri hiç sarsılmayın bir daha aynı günü heyecanı yaşamayacaksınız.
giderse gitsin yaBen görüşmem dışarı çıkarım falan dedi. Saçmalama dedim. Bir şey demeden salona geçti. Biletini erkene çekti. Erkenden dönecek.
Kıskanmış :)
Benim de erkek kardeşim
Abla onu benden çok sevmeyeceksin değil mi demiştin30 yaşıjda adamdı bunu dediğinde şimdi kankalar
Eşim ailesiyle beraber tanışmaya geldiğinde abimin yüzü beş karıştıHerkese merhaba, siz hanımlardan yorum almak istedim, özellikle abisi olanlar. Ben 31 yaşında bekar bir kadınım. Ailemden ayrı yaşıyorum. Ramazanda yanıma gelmişlerdi. Yaklaşık 1 senedir beraber olduğum erkek arkadaşım ailemle kendi isteği üzerine yarın tanışmaya gelecek. Abimde bekar kendisi 37 yaşında. Müsaitliği olunca bugün o da geldi, bir hafta burada kalacaktı. Yarın erkek arkadaşımın geleceğini kendisine söyledim, erkek arkadaşım olduğunu daha önceden biliyordu. Ben görüşmem dışarı çıkarım falan dedi. Saçmalama dedim. Bir şey demeden salona geçti. Biletini erkene çekti. Erkenden dönecek. Düğün hazırlıkları sırasında abisinden böyle tepkiler alan kişiler var mı merak ettim, yoksa abimin her zamanki bencilliği mi bilemiyorum. Ben alıştım ama ailem üzülüyor. Sizler bu durumları nasıl atlattınız?
Benımdekide kıskanıyorum duramam falan demişti sonra bi baktık elinden alamadık dedim al bari sen evlen senin olsun öyle işteHerkese merhaba, siz hanımlardan yorum almak istedim, özellikle abisi olanlar. Ben 31 yaşında bekar bir kadınım. Ailemden ayrı yaşıyorum. Ramazanda yanıma gelmişlerdi. Yaklaşık 1 senedir beraber olduğum erkek arkadaşım ailemle kendi isteği üzerine yarın tanışmaya gelecek. Abimde bekar kendisi 37 yaşında. Müsaitliği olunca bugün o da geldi, bir hafta burada kalacaktı. Yarın erkek arkadaşımın geleceğini kendisine söyledim, erkek arkadaşım olduğunu daha önceden biliyordu. Ben görüşmem dışarı çıkarım falan dedi. Saçmalama dedim. Bir şey demeden salona geçti. Biletini erkene çekti. Erkenden dönecek. Düğün hazırlıkları sırasında abisinden böyle tepkiler alan kişiler var mı merak ettim, yoksa abimin her zamanki bencilliği mi bilemiyorum. Ben alıştım ama ailem üzülüyor. Sizler bu durumları nasıl atlattınız?
Kocam nişanda foto çekilirken anneme anne gel diye seslendi abim de nereden senin annen oluyor ne meraklıymışsın demişti herkesin ortasındaBenim erkek kardeşim anneme " ona oğlum demeyeceksin " diye kavga çıkardı
Abiniz kıskanmış zamana bırakın. Üzülmeye değmez.
Kocam nişanda foto çekilirken anneme anne gel diye seslendi abim de nereden senin annen oluyor ne meraklıymışsın demişti herkesin ortasında
OHerkese merhaba, siz hanımlardan yorum almak istedim, özellikle abisi olanlar. Ben 31 yaşında bekar bir kadınım. Ailemden ayrı yaşıyorum. Ramazanda yanıma gelmişlerdi. Yaklaşık 1 senedir beraber olduğum erkek arkadaşım ailemle kendi isteği üzerine yarın tanışmaya gelecek. Abimde bekar kendisi 37 yaşında. Müsaitliği olunca bugün o da geldi, bir hafta burada kalacaktı. Yarın erkek arkadaşımın geleceğini kendisine söyledim, erkek arkadaşım olduğunu daha önceden biliyordu. Ben görüşmem dışarı çıkarım falan dedi. Saçmalama dedim. Bir şey demeden salona geçti. Biletini erkene çekti. Erkenden dönecek. Düğün hazırlıkları sırasında abisinden böyle tepkiler alan kişiler var mı merak ettim, yoksa abimin her zamanki bencilliği mi bilemiyorum. Ben alıştım ama ailem üzülüyor. Sizler bu durumları nasıl atlattınız?
O kadaaaaar umrumda olmaz ki bu davranışı, kendisi bile şaşıp kalır. Kocaman adam olgun davranmayı öğrensin. Yok yapamıyorsa da dış kapının dış mandalı gibi uzaktan izlesin.Herkese merhaba, siz hanımlardan yorum almak istedim, özellikle abisi olanlar. Ben 31 yaşında bekar bir kadınım. Ailemden ayrı yaşıyorum. Ramazanda yanıma gelmişlerdi. Yaklaşık 1 senedir beraber olduğum erkek arkadaşım ailemle kendi isteği üzerine yarın tanışmaya gelecek. Abimde bekar kendisi 37 yaşında. Müsaitliği olunca bugün o da geldi, bir hafta burada kalacaktı. Yarın erkek arkadaşımın geleceğini kendisine söyledim, erkek arkadaşım olduğunu daha önceden biliyordu. Ben görüşmem dışarı çıkarım falan dedi. Saçmalama dedim. Bir şey demeden salona geçti. Biletini erkene çekti. Erkenden dönecek. Düğün hazırlıkları sırasında abisinden böyle tepkiler alan kişiler var mı merak ettim, yoksa abimin her zamanki bencilliği mi bilemiyorum. Ben alıştım ama ailem üzülüyor. Sizler bu durumları nasıl atlattınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?