• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abdülkadir Göksel-Süreyya Şeneldir-Teaoman Dal hakkında bilgi!!!

Süreyya Şeneldir in ameliyat ücreti ne kadar acaba ? ona ameliyat olan yok mu?

1.5 sene önce olan birinin 7 bin TL verdigini duymustum; ama sadece duyum. su an ne kadara yapiyordur bilmiyorum. yakin zamanda görusen birisi aydinlatirsa daha iyi olur zira ben de çok merak ediyorum. Süreyye Bey'in adini bir arkadasimdan duydum; onun yaptigi bir burnu çok begenmis. ben henüz görmedim ama öve öve bitiremedi.

abdulkadir göksel'in ismini kendisinde bir sene once ameliyat olan bir hastasindan duydum. burun gayet dogal duruyordu. onun da bir çok esi dostu abdulkadir bey'de ameliyat olmus; tüm arkadaslari memnun kalip tavsiye ettigi ve yaptigi burunlari begendigi için onda ameliyat olmaya karar vermis. özellikle havali bir burun diye belirtmedikçe son derece dogal burun çalisiyormus abdulkadir bey:)

ve son olarak teoman dal hakkinda: ben kendisiyle geçen senenin baslarinda görüsmeye gittim. kbb ve deviasyon için onda ameliyat olan bir arkadasimin tavsiyesiyle. görüntülü olarak simulasyon yapiyor. bana önerdigi burun pek hosuma gitmedi açikçasi. ancak ben ona gittigimde hiç bir fikir olu$turmadan ne istedigimi hiç bilmeden gitmistim. hemen ameliyat olacak modda degildim zaten. teoman bey kendine güvenli bir imaj çiziyor; ne istersen ben onu yaparim, hiç sorun olmaz sonuçta burun senin burnun yüz senin yüzün gibisinden bir yaklasimi olmustu. hasta ne isterse onu sunabilirim seklinde yaklasiyor. gecen sene için bana verdigi fiyat 6bin tl idi. görüsme ücreti de 250 tl idi.

bende abdulkadir göksele ameliyat olmayı düşünüyorum, arkadaşım oldu sağlık kısmı çok iyi ama görüntüden endişeliyim? Resmi olan var mI?

bende abdulkadir göksele ameliyat olmayı düşünüyorum, arkadaşım oldu sağlık kısmı çok iyi ama görüntüden endişeliyim? Resmi olan var mI?

Merhaba Akibe,
Hala ameliyat olmayı düşünüyorsan Göksel beyin doğru adres olduğunu söyleyebilirim. Doğal ve güzel bir görüntüye sahip olacağından emin olabilirsin. Gerçekten işini severek ve başarıyla gerçekleştiren bir doktor. Resim gönderebilirim istediğin takdirde.

Merhaba, konuyu yeniden canlandırmak istiyorum. Abdulkadir Bey ile ilgili aslında forumda yeterince yorum var ama Süreyya Bey hakkında yeterince yazılmamış. Bir de Teoman Bey hakkında ise hiç fikrim yok diyebilirim. Bu doktorları karşılaştırabilecek olan var mıdır bilgisi olan vs.

merhaba
fotograf gönderebilirmisiniz

Merhaba Akibe,
Hala ameliyat olmayı düşünüyorsan Göksel beyin doğru adres olduğunu söyleyebilirim. Doğal ve güzel bir görüntüye sahip olacağından emin olabilirsin. Gerçekten işini severek ve başarıyla gerçekleştiren bir doktor. Resim gönderebilirim istediğin takdirde.

Ben ameliyat olalı 3 ay oldu. Nefesim gayet iyi açıldı. Ama estetik olarak burnum çok buyuk geliyor. Şekli düzgün ama hiç küçülmemiş gibi. O kadar doğal ki kimse fark etmiyor, belki de buyukluğundendir :( 6-9 ayda burun yerine oturur diyorlar ama daha ne kadar küçülebilir ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Netten bu üç doktorun hem Kbb uzmanı hem de estetik yapan doktorlar olduğu bilgisine ulaştım. Bu doktorlarla ilgili tecrübelere ve resimlere ihtiyacım var. İster özelden, ister profile koyarak fotoğraf paylaşımında bulunur musunuz? Bir de lütfen ameliyat olanlar bu doktorlara ilişkin yorumlarını, tecrübelerini ve son olarak ameliyat ücretlerini yazabilirler mi?.. Çook teşekkür ederim..

Benim profilimden fotograflrma bakin isterseniz. Dr. Abdulkadir Goksel e ameliyat oldum ve cok memnunum burnumdan. Kendisi muthis bir doktordur.

post: 36225210, member: 610867"]Ben ameliyat olalı 3 ay oldu. Nefesim gayet iyi açıldı. Ama estetik olarak burnum çok buyuk geliyor. Şekli düzgün ama hiç küçülmemiş gibi. O kadar doğal ki kimse fark etmiyor, belki de buyukluğundendir :KK43: 6-9 ayda burun yerine oturur diyorlar ama daha ne kadar küçülebilir ki?

Suan burnun nasil cnm ?

Ben ameliyat olalı 3 ay oldu. Nefesim gayet iyi açıldı. Ama estetik olarak burnum çok buyuk geliyor. Şekli düzgün ama hiç küçülmemiş gibi. O kadar doğal ki kimse fark etmiyor, belki de buyukluğundendir :KK43: 6-9 ayda burun yerine oturur diyorlar ama daha ne kadar küçülebilir ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim gibi büyük burunlar malesef küçülmuyor fazla küçülurse deri pot yapıyormuş malesef büyük burun ve kalın deride anca şekil düzeltebilir

Bu doktorlara, özellikle de Süreyya Bey'e ameliyat olan var mı?

Back