Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm ben iznimle birlikte rapor kullanmak istiyorum o yüzden sordum yarınların için çok teşekkür ederimDD
bende muayneden sonra sana detayları veririm çokk öptümzemuszemus
Süreyya Şeneldir in ameliyat ücreti ne kadar acaba ? ona ameliyat olan yok mu?
bende abdulkadir göksele ameliyat olmayı düşünüyorum, arkadaşım oldu sağlık kısmı çok iyi ama görüntüden endişeliyim? Resmi olan var mI?
Merhaba Akibe,
Hala ameliyat olmayı düşünüyorsan Göksel beyin doğru adres olduğunu söyleyebilirim. Doğal ve güzel bir görüntüye sahip olacağından emin olabilirsin. Gerçekten işini severek ve başarıyla gerçekleştiren bir doktor. Resim gönderebilirim istediğin takdirde.
Arkadaşlar,
Netten bu üç doktorun hem Kbb uzmanı hem de estetik yapan doktorlar olduğu bilgisine ulaştım. Bu doktorlarla ilgili tecrübelere ve resimlere ihtiyacım var. İster özelden, ister profile koyarak fotoğraf paylaşımında bulunur musunuz? Bir de lütfen ameliyat olanlar bu doktorlara ilişkin yorumlarını, tecrübelerini ve son olarak ameliyat ücretlerini yazabilirler mi?.. Çook teşekkür ederim..
Ben ameliyat olalı 3 ay oldu. Nefesim gayet iyi açıldı. Ama estetik olarak burnum çok buyuk geliyor. Şekli düzgün ama hiç küçülmemiş gibi. O kadar doğal ki kimse fark etmiyor, belki de buyukluğundendir 6-9 ayda burun yerine oturur diyorlar ama daha ne kadar küçülebilir ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi