• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abdülkadir Göksel-Süreyya Şeneldir-Teaoman Dal hakkında bilgi!!!

majezik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2007
39
2
86
Antalya
Arkadaşlar,
Netten bu üç doktorun hem Kbb uzmanı hem de estetik yapan doktorlar olduğu bilgisine ulaştım. Bu doktorlarla ilgili tecrübelere ve resimlere ihtiyacım var. İster özelden, ister profile koyarak fotoğraf paylaşımında bulunur musunuz? Bir de lütfen ameliyat olanlar bu doktorlara ilişkin yorumlarını, tecrübelerini ve son olarak ameliyat ücretlerini yazabilirler mi?.. Çook teşekkür ederim..

benim bir tanıdığım Abdulkadir Göksel'e oldu ameliyatını ve çok memnun kaldı yüzünde şişme ve morarma olmadı bende Göksel Beyle görüşmeye gittim ve ekim sonunda kendisine ameliyat olucağım kendisi bir teknik kullanıyor ve bu teknik sayesinde yüzde şişme morarma ve ağrı olmuyooo ayrıca yaptığı burunla çok doğal görünüyor.:)))

yaaa.. ne tekniği ki bu.. yakup avşar da bir sey kesfetmiş.. onun gibi mi acaba.. o arkadasın resimlerini paylaşmak ister mi acaba.. ya da sana yaptıgı tasarım falan var mı? son olarak, fiyat konusunu bana özelden yazar mısın? sen mi ekimde istedin ameliyatı yoksa doktor mu cok yogun? ben agustos içinde olmak istiyorum da.

HILOTHERAPIE MASKESı varmış onu uyguluyomuş ameliyattan sonra buz uygulaması yok o yüzden şişma morma ve ağrı olmuyomuş garanti veriyo buna ve benim tanıdıgımdada hiç olmadı ameliyat olmamış gibi duruyodu. ben kendim ekimde istedim çünkü kendimi ona şartlandırdım biraz korkuyorum:))) ben görüşmeye gittim daha tasarım olmadı şimdi tomografi çektiricem ondan sonra bakıcak muayneyele birlikte tasarımı yapıcak büyük ihtimalle 15 ağustosta muayneye gidicem fiyatta ozaman kesinleşicek istersen bir görüşmeye git görüşme için ücret almıyolar dr konuşmak daha iyi oluyo:))))

Hiloterapi maskesi yeni bir sey degil hayatim bir cok doktor kullaniyor ve bir cok hastanede var zaten ben Emre ilhan a ameliyat oldum o zaman yoktu simdi emre beyde uyguluyormus maske , ben 2 yil once oldum ameliyatımı ama ben yine de hic morarmadim biraz sistim sadece, doktorum bunun hastanin dokularinin sikiligina bagli oldugunu ve gercekten kimi hastasinin cok az morarmasi oldugunu ama kimi hastasina maske , buz , et ne varsa uyguladiklarini ama yine de cok morardigini soylemisti,isyerimden bir kiz oldu ona da koydular hiloterapi maskesi ama yine de cok morardi, bence etkili olabilir ama mucize bir sey degil ,morluk sislik kalici olmadigi icin bence gozunuzde cok buyutmeyin yani benim yuzumde 5 gun sonra hicbir sey kalmamisti...

Son düzenleme:
merhaba netrun,bende abdülkadir beyi düşünüyorum ameliyat için.senin arkadaşın olmuş ya nasıl oldu burnu.bende çok karasızım.tam 1 senedir doktor araştırıyorumda.benim emailimden bana ulaşırsan yada burdan msj atarsan çok çok memnun olurum canım.cevabını bekliyorum.serpil26@hotmail.com bekliyorum.şimdiden tşkür edrim canım

ben bu hafta muayneye gidicem muayneden sonra sana daha detaylı msj atarım ama arkadaşımın burnu çok güsel ve çok doğal ayrıca ben başka resimleride gördüm diger hastaların onlarınkide çok güzel.

iyi günler..haziran ayında abdülkadir beye burun ameliyatı oldum..söylendiği gibi maske uygulanıyor ameliyattan sonra..gs li servetin bir ara yüzüne takdığı maske gibi :)
ameliyattan sonra şişlik ve morluk oluyor ama 3 gün içerisinde hepsi geçti bende..benim ameliyat biraz zordu..sonucundan memnunum..çok doğal bi burun yapmış..hiç kimse anlamıyor estetik olduğunu...eğer fazla küçük bir burun istiyorsanız bunu mutlaka kendisine bildirin..

ağrın oldumu acaba neden amaliyattın zordu resimlerin varsa görebilirmiyim:)))

valla bazılarında ağrı oluyormuş..
bende ağrı falan olmadı..ilk gün biraz kendimi garip hissettim o da anasteziden olsa gerek...bilmiyorum..zaten ağrıkesici veriyor..ama ben işi daha sağlama aldım..eczaneden daha güçlü ağrıkesici aldım ve sabah akşam içtim ilk 2 gün..sonra zaten bir şey kalmıyor...
burnum darbe almıştı gençliğimde :) ayrıca nefes alma sorunum vardı..bir burun deliğim nerdeyse kapanmıştı..kemer de vardı..yok yoktu tek kelimeyle :) arkadaşım da göksal beye ameliyat olmuştu ama onun daha kısa sürmüştü..1 saat falan..bende 2 buçuk saat..
http://img190.imageshack.us/img190/2668/espa1178.jpg
bu da foto...kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
evet çok güsel olmuş çok geçmiş olsun bende kemik eğriliği var :))) sen bişey yazmışsın küçük burun istiyosanız belirtin die tasarladığı burundan farklı burun mu oluyoda öle dedin yoksa büyük mü yapıyooo:DD sen bir gün hastanede kaldın mı çünkü dr bey bana hastenede yatırmıyorum demişti:))) ay çok soru sordum dimi:DDDD

teşekkür ederim..:) valla bana suratına yakışan bir burun yapacağım dedi..ben hiçbirşey söylemedim..ne yaparsanız yapın size bıraktım dedim..o da yaptı..ama ameliyattan sonra düşündüm keşke biraz daha küçük olsaydı...bilmem belki yakışmazdı bile...
yok hastanede kalmadım..ameliyattan 3 saat sonra eve geldim...ilk gün zaten bir şey olmuyor..ben evde dolaşıyordum ilk gün sanki ameliyat falan hiç olmamış gibi..yatmadım bile..ama ikinci gün biraz kasdı..şişme falan olayları..:lepi:

Son düzenleme:
ama şişme çok olmuyor sanırım çünkü benim kuzenim oldu başka bir dr dayak yemiş gibi oldu öle bir şişti morardı anlatamam gören korkar yani:))) sende öle olmadı sanırım hafifmi oldu:DDD

ama şişme çok olmuyor sanırım çünkü benim kuzenim oldu başka bir dr dayak yemiş gibi oldu öle bir şişti morardı anlatamam gören korkar yani:))) sende öle olmadı sanırım hafifmi oldu:DDD

valla çok fena şiştim ikinci gün..gözlerim dudaklarım yüzüm...ama sadece bir gün..bir sonraki gün şiş bayağı bi inmişti..morluk zaten azdı..o da geçti hemen..
ama ikinci gün gerçekten de boks turnuvasına katılmış gibiydim :) ama sorun edilecek bir şey değil..hemen geçiyor..önemli olan doğru doktoru bulmak ve ona güvenmek..
başka soracağınız bir şey varsa yanıtlarım seve seve

çok teşekkür ederim cnm ilgin için ben biraz korkuyorum ama ameliyattan değil benim narkoz korkum var:( hayırlısı artık sen hangi hastanede oldun

çok teşekkür ederim cnm ilgin için ben biraz korkuyorum ama ameliyattan değil benim narkoz korkum var:( hayırlısı artık sen hangi hastanede oldun

valla ben narkozu çok sevdim..süper bir şey..10 saniye içinde bayılıyorsun zaten..bi de gözlerini açıyorsun bitmiş..ama o ara huzuuuuuur dolu..ben de ameliyat öncesi en çok narkozdan korkuyordum..eğer burnun gerçekten seni rahatsız ediyorsa, hem sağlık hem de görüntü açısından, hiç düşünmeden yaptır..

ben kozyatağı centralda oldum...güzel kompostoları var :)

bende orda olucam büyük ihtimal evet burnum rahatsız ediyor çok ağrı yapıyoo ve şekil olarakda güzel değil yardımın için çok sağoll:)))))))))))))))

Back