Abdominasti - karın germe yaptıranlar veya arastıranlar bir bakabilir mı acaba?

Doktorum bana böyle açıklama yapmadı ama çok mantıklı. İnanın hiç takmıyorum izleri. Ayıptır söylemesi o iz zaten çamaşırın içinde kalacak. Görünse bile problem edecek biri değilim.

Bende 3 hafta önce karın germe oldum benimde sezeryan izim duruyor izimin yukarısında kesipim açıkçası banada izim olması gerektıgınden yukarda geldi benimde çok derim yoktu alınacak oyuzden demekki bu şekilde oldu napalım bizde yüksek bek giyeriz artık

Ben ödemler inince izlerimizin daha aşşagı inecegini düşünüyorum. Oldu oldu olmadı Dövme yaptırırız napalım işte hic bişey mükemmel olmak zorunda degil.

Ben ödemler inince izlerimizin daha aşşagı inecegini düşünüyorum. Oldu oldu olmadı Dövme yaptırırız napalım işte hic bişey mükemmel olmak zorunda degil.
Aynen öyle bişey sorucam yaramın küçük bi kısmında kızarıklık. Var yattıgım yerde bacagımı hareket ettırınce o bölge içerden acıyor biraz normalmi acaba bu durum amabilemedım sizdede oldumu bu tarz şeyler

Pardon canım şimdi gördüm sorunu ama seni takip ettigim için daha iyi oldugunu biiyorum

Karın germede ne yaptırsan yap iz baya belli oluyor benim anneme biraz aşağıdan yaptılr ama yatay olarak boydan boya iz var.Bikininin içinde kalıyor ama o izle yaşamak zorunda

Pardon canım şimdi gördüm sorunu ama seni takip ettigim için daha iyi oldugunu biiyorum
Aynen cnm daha iyiyim çok şükür dikiş yerlerimin üstü hala şiş yanlar değilde orta kısım benim dikişim baya yukarıdan olmuş Söyledım aslında nekadar assada olursa okadar ıyı olur dedım kesık izin fazla derım olmadıgı içinmi yukarda oldu Bilmiyorum dikiş üstünden katlanmq olmaz degılmi şu an ödemli oldugu içinmi çıkıntılı bi tuhaf duruyor tayt gıyınce belli oluyor en çok merak ettıgım dahadq İncelicez dimi Ödemler iyici gıdınce benim doktorum son şeklin 1 sene sonrq dedı sonu güzel olsundq beklerim napıyım sen nasılsın senın ödemlwr ne durumda umarım dahq iyisındır

Merhaba, ikizlerden sonra aynı prb yaşıyorum. Hangi devlet hastanesi, dr adı ve yaklaşık ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim

Benim gobek deligi cevresi ozellikle ust kisim hafis cikintili sis ve aci var hala. Gobek deligimin alti ise gepgergin henuz hic yumusamadi, haliyle daha cok ustu gozume batiyor, pubis ustu cok asagidan kesilmediyse muhtemel benim gibi derin azdi, aslinda ben de dusuk olsun isterse mini kuyruk olsun yukariya ama dusuk olsun demistim. Ilk gunler gobek deligi ile alt cizgi arasi 7-7.5 cm gibi idi simdi 8 olmus sanirim. Dusuk bel camasir giyersem iz gorunecek normal bel giymem gerekiyor anlayacagin. Ama tabii solmadan bu gize batma normal iz elbette kirmizi henuz solmasi en az bir sene

Dikis yerin sertse sis olmasi da normal henuz toparlanmamis odem gidip deri yumusayinca daha assagiya iner bir sene icinde deri gevsiyormus zaten, o yuzden revizyon icin de bir yil bekletiyorlar hemen yapmiyorlar. Gecen okudugum yaziya gore bizlere agresif lipo da yapilamazmis artik on karin damarlari yakildigi icin fazla kurcalayamiyorlar demek. Ne tuhaf on karin duvarindaki damarlari iptal ediyorlarmis karin gererken, yan taraflardaki damarlardan besleniyormus karin derimiz.

Ben de ışıl hanımla görüştüm.ama çok korkuyorum.hiçbir yerde yorum bulamadım sizin haricinizde.dikişler dümdüz oldu mu??? Bazı resimlerde görüyorum büzüşmüş yada dengeli değil zikzak gibi.siz memnun kaldınız mı ? Dikiş düzgünlüğü den, doktorun ilgisinden.cevap yazarsanız çok sevinirim.

Merhabalar siz ameliyat oldunuz mu? Bende acahim. Flood u okudum ve tecrubelerinizi ogrenmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…