- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Doktorum bana böyle açıklama yapmadı ama çok mantıklı. İnanın hiç takmıyorum izleri. Ayıptır söylemesi o iz zaten çamaşırın içinde kalacak. Görünse bile problem edecek biri değilim.Bir doktor bana cok gergin dikmek marifet degil cünkü dikişler zamanla ayrısır ve iz yukarı cıkar o sebep dikey kesi daha iyi demişti. Ahrınızın olmammasına cok sevindim çok gecmiş olsun. Cevap için de ayrıca teşekkür ederim
Karın dümdüz olunca sanki ben de ize takılmam diye düşünüyorumDoktorum bana böyle açıklama yapmadı ama çok mantıklı. İnanın hiç takmıyorum izleri. Ayıptır söylemesi o iz zaten çamaşırın içinde kalacak. Görünse bile problem edecek biri değilim.
Aynen öyle. En son karnım lisedeyken dümdüzdüKarın dümdüz olunca sanki ben de ize takılmam diye düşünüyorum
nedit bu cektigimiz yaAynen öyle. En son karnım lisedeyken dümdüzdü
Bende 3 hafta önce karın germe oldum benimde sezeryan izim duruyor izimin yukarısında kesipim açıkçası banada izim olması gerektıgınden yukarda geldi benimde çok derim yoktu alınacak oyuzden demekki bu şekilde oldu napalım bizde yüksek bek giyeriz artıkArkadaşlar cidden tavsiyeye ihtiyacım var, iki doktor arasında daha dogrusu iki yöntem ve fiyat arasında kaldım. Benim karın deri sarkıklıgım azmıs göbek deligi üstü seviyesinden kesilip atılamıyor fazlalık, bu yüzden görüştügüm bir doktor ameliyat izinin sezeryan cizgisinde olmayacagını normal yerinden üç Santim daha yukarda kesiyle olacagını soyledi. Ve düşük bel camasır veya bikini mayo giyemezsin yüksek bel giyeceksin dedi. Bir diğeri ise sezeryan cizgisine ok verdi ama yatay kesinin yanı sıra tam ortadan 2.5 -3 cm kadar dikey kesi de yapmam gerekecek dedi. Sanırım eski göbek deligi izini yok etmeyi ancak böyle halledebiliyorlar. Kısacası ya üç santim yukardan kesiyi ya da bikini bölgesinden dikey ikinci bir kısa kesiyi kabul etmek zorundayım. Yaptıranlar veya bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Siz olsanız neyi tercih ederdiniz? İki doktor arasında ciddi fiyat farkı var. Ya az para ödeyecek ve üç santim üstten kesiye razı olacagım ya da fazla para ödeyip 3 cm lik dikey kesiye. Lütfen fikir berin
Ben ödemler inince izlerimizin daha aşşagı inecegini düşünüyorum. Oldu oldu olmadı Dövme yaptırırız napalım işte hic bişey mükemmel olmak zorunda degil.Bende 3 hafta önce karın germe oldum benimde sezeryan izim duruyor izimin yukarısında kesipim açıkçası banada izim olması gerektıgınden yukarda geldi benimde çok derim yoktu alınacak oyuzden demekki bu şekilde oldu napalım bizde yüksek bek giyeriz artık
Aynen öyle bişey sorucam yaramın küçük bi kısmında kızarıklık. Var yattıgım yerde bacagımı hareket ettırınce o bölge içerden acıyor biraz normalmi acaba bu durum amabilemedım sizdede oldumu bu tarz şeylerBen ödemler inince izlerimizin daha aşşagı inecegini düşünüyorum. Oldu oldu olmadı Dövme yaptırırız napalım işte hic bişey mükemmel olmak zorunda degil.
Pardon canım şimdi gördüm sorunu ama seni takip ettigim için daha iyi oldugunu biiyorumAynen öyle bişey sorucam yaramın küçük bi kısmında kızarıklık. Var yattıgım yerde bacagımı hareket ettırınce o bölge içerden acıyor biraz normalmi acaba bu durum amabilemedım sizdede oldumu bu tarz şeyler
Aynen cnm daha iyiyim çok şükür dikiş yerlerimin üstü hala şiş yanlar değilde orta kısım benim dikişim baya yukarıdan olmuş Söyledım aslında nekadar assada olursa okadar ıyı olur dedım kesık izin fazla derım olmadıgı içinmi yukarda oldu Bilmiyorum dikiş üstünden katlanmq olmaz degılmi şu an ödemli oldugu içinmi çıkıntılı bi tuhaf duruyor tayt gıyınce belli oluyor en çok merak ettıgım dahadq İncelicez dimi Ödemler iyici gıdınce benim doktorum son şeklin 1 sene sonrq dedı sonu güzel olsundq beklerim napıyım sen nasılsın senın ödemlwr ne durumda umarım dahq iyisındırPardon canım şimdi gördüm sorunu ama seni takip ettigim için daha iyi oldugunu biiyorum
Anneniz ameliyat olali nekadar olduKarın germede ne yaptırsan yap iz baya belli oluyor benim anneme biraz aşağıdan yaptılr ama yatay olarak boydan boya iz var.Bikininin içinde kalıyor ama o izle yaşamak zorunda
Merhaba, ikizlerden sonra aynı prb yaşıyorum. Hangi devlet hastanesi, dr adı ve yaklaşık ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyimIkiz gebelik sonrası sarkan cildimden rahatsız olup ameliyat olan biri olarak tavsiyem şu şekilde. 3 cm yüksekten olmasındansa ortada T şeklinde kesiye razı olurdum. Ki oldum daYanlardan izleri saklamak daha zor. Diğer türlü çamaşırın içinde kalıyor. Bu arada aynı durum benim için de geçerliydi. Ancak doktorum böyle bir risk var ama ameliyatta belli olur cildin asagi ne kadar geleceği demişti. oncesinde karar vermek zor demişti. Günlük giydigim bir çamaşırı yanimda getirmemi istedi bende en ennn düşük bel olanı götürmüştüm. Çizgiler o şekilde belirlendi. Benim derim dikiş yerini kapattı. Fiyat konusunda nasıl bir fark oluyor anlamadım. Sebebini de çözemedim. Ben devlet hastanesinde ameliyat olduğum için çok çok uyguna mal oldu. umarım yardımcı olmuşumdur
2016 yılında olduAnneniz ameliyat olali nekadar oldu
Benim gobek deligi cevresi ozellikle ust kisim hafis cikintili sis ve aci var hala. Gobek deligimin alti ise gepgergin henuz hic yumusamadi, haliyle daha cok ustu gozume batiyor, pubis ustu cok asagidan kesilmediyse muhtemel benim gibi derin azdi, aslinda ben de dusuk olsun isterse mini kuyruk olsun yukariya ama dusuk olsun demistim. Ilk gunler gobek deligi ile alt cizgi arasi 7-7.5 cm gibi idi simdi 8 olmus sanirim. Dusuk bel camasir giyersem iz gorunecek normal bel giymem gerekiyor anlayacagin. Ama tabii solmadan bu gize batma normal iz elbette kirmizi henuz solmasi en az bir seneAynen cnm daha iyiyim çok şükür dikiş yerlerimin üstü hala şiş yanlar değilde orta kısım benim dikişim baya yukarıdan olmuş Söyledım aslında nekadar assada olursa okadar ıyı olur dedım kesık izin fazla derım olmadıgı içinmi yukarda oldu Bilmiyorum dikiş üstünden katlanmq olmaz degılmi şu an ödemli oldugu içinmi çıkıntılı bi tuhaf duruyor tayt gıyınce belli oluyor en çok merak ettıgım dahadq İncelicez dimi Ödemler iyici gıdınce benim doktorum son şeklin 1 sene sonrq dedı sonu güzel olsundq beklerim napıyım sen nasılsın senın ödemlwr ne durumda umarım dahq iyisındır
Dikis yerin sertse sis olmasi da normal henuz toparlanmamis odem gidip deri yumusayinca daha assagiya iner bir sene icinde deri gevsiyormus zaten, o yuzden revizyon icin de bir yil bekletiyorlar hemen yapmiyorlar. Gecen okudugum yaziya gore bizlere agresif lipo da yapilamazmis artik on karin damarlari yakildigi icin fazla kurcalayamiyorlar demek. Ne tuhaf on karin duvarindaki damarlari iptal ediyorlarmis karin gererken, yan taraflardaki damarlardan besleniyormus karin derimiz.Aynen cnm daha iyiyim çok şükür dikiş yerlerimin üstü hala şiş yanlar değilde orta kısım benim dikişim baya yukarıdan olmuş Söyledım aslında nekadar assada olursa okadar ıyı olur dedım kesık izin fazla derım olmadıgı içinmi yukarda oldu Bilmiyorum dikiş üstünden katlanmq olmaz degılmi şu an ödemli oldugu içinmi çıkıntılı bi tuhaf duruyor tayt gıyınce belli oluyor en çok merak ettıgım dahadq İncelicez dimi Ödemler iyici gıdınce benim doktorum son şeklin 1 sene sonrq dedı sonu güzel olsundq beklerim napıyım sen nasılsın senın ödemlwr ne durumda umarım dahq iyisındır
Ben de ışıl hanımla görüştüm.ama çok korkuyorum.hiçbir yerde yorum bulamadım sizin haricinizde.dikişler dümdüz oldu mu??? Bazı resimlerde görüyorum büzüşmüş yada dengeli değil zikzak gibi.siz memnun kaldınız mı ? Dikiş düzgünlüğü den, doktorun ilgisinden.cevap yazarsanız çok sevinirim.Dr. Isil akgun demir hocama ameliyat oldum. Evet memnunum. Dr. Hanım banada aynı şekilde söylemişti. Sarkan deri az diye ama, göbek deliğinin altında değilde dikiş izinin ortasında olacak demişti. Iç çamaşırının içinde kalacak demişti. Neden göbek deliğinin altında bir iz olsun ki? anlamadım. Ancak düşündüğümüzden daha fazla sarkan deri olunca bende gerek kalmadı.
Merhabalar siz ameliyat oldunuz mu? Bende acahim. Flood u okudum ve tecrubelerinizi ogrenmek isterim.Ben de ışıl hanımla görüştüm.ama çok korkuyorum.hiçbir yerde yorum bulamadım sizin haricinizde.dikişler dümdüz oldu mu??? Bazı resimlerde görüyorum büzüşmüş yada dengeli değil zikzak gibi.siz memnun kaldınız mı ? Dikiş düzgünlüğü den, doktorun ilgisinden.cevap yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?