• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abd ucusunda uyumayan bebek

nyc9193

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
48
6
6
33
Herkese merhabalar

21 aylik oglum ile birlikte tek basima 12 saatlik ucak yolculugu yapacagim ve gelis ucusunda hic bir sekilde uyumamisti. Ucakta surekli aglamisti hem basinc etkisi hem uykusuzluk mahvetmisti yavrumu 😢
Doktorlara sordum ne yapabilirim diye ama atarax onerdi 2 farklı doktor. Baska bir yol deneyen var mi? Onerileriniz var mi kizlar 😕

Baya uzun bir yolculukmuş canım hangi ülkede yaşıyorsun

Saat olark gece uçuşu seçseniz de mi uyumaz acaba? Bye bye night damla duymuştum kullanmadım araştırın isterseniz.

Saat olark gece uçuşu seçseniz de mi uyumaz acaba? Bye bye night damla duymuştum kullanmadım araştırın isterseniz.
Ayni seyi yaptim ama aslaaa uyumuyor. Korktu ucaktan sanirim. 1 saatlik ucusta bile durmuyor artik. Ucakta bir ara sinir krizi gecirmistim hosteslerin yaninda agliyordum 😬
Napcam bilmiyorum tek basima

Ayni seyi yaptim ama aslaaa uyumuyor. Korktu ucaktan sanirim. 1 saatlik ucusta bile durmuyor artik. Ucakta bir ara sinir krizi gecirmistim hosteslerin yaninda agliyordum 😬
Napcam bilmiyorum tek basima
Benm de oğlum var 6 aylık. bir yaşına girince 4 saatlik bir uçak yolculuğuna çıkacağız hiç bilmiyorum bnmki napar öyle olmaktan korkuyorum çünkü 5 dk bile oturmaz hep ayakta gezmek lazımm😂

Insallah halledersiniz :)) benim halim oyle bir haldi ki ucaktakiler acimisti artik halime. Sinir de olanlar olmuatur kesin cunku 45 dk uyudu sadece 😬 ekrandan bisi acsam bile yerinde durmadan agliyordu. Allahim insallah bu kez oyle olmaz

Back