new jersey de nerden alisveris yapiyosunuz paterson'a mi gidiyonuz?genelde uzaakta oturanlar oraya gidio alisverise.onceden bizde ole yapioduk daha uygun oluyo die ama artik gitmiyoruz.biz et konusunda cok sansliyiz kurbanda ozellikte ...turk marketinde tanidigimiz bir kasap var o eti kesip hazirlayip hatta paketlio bile eve gonderio.bize sadece parasini odemek kalio.
ay super cnm siz baya bi sanslisiniz ben bi kac tane urun birde et icin gidiyorum burdaki urunleri kullanmaya basladim ben hemen ama yinede bazi seyler alistigimiz gibi olmuyo ben bi pasta delisi oldugum icin suslemede kullandigim bir numarali urun krem santiyi cok ariyorum o yuzden gittigimde baya bi stok yapiyorum tabi etlerde ole:) hatta abd ye yeni gelin gelen bi arkadas var gecenlerde turk markete gidiyoruz istedigin varmi dedi benimde ramazan sonrasi et stoklarim bitmisti biz yeni evli bi cift olmamiza ragmen bi futbol takimi kadar evlatliklarimiz var:) burdaki bekar ogrenci arkadaslar. dedim benim ete ihtiyacim var soyledim hem kiyma hem kusbasi malum her zaman gidilmeyince bol bol aliyosun neyse bana bi torba getirdi ki sorayin:) gecen kurban bayraminda esim kurban kesiminden eve dondugunde getirdigi et torbasi buyuklugundebazen et durumunu abartiyoruz valla:d kizda buraya yeni gelmis sasirmis benim halime tabi sonrasinda birlikte yaptigimiz mangallari gorunce hakliymissin dedi evet cnm paterson a gidiyoruz:)
merhaba
green carda baçvurduk buyıl kurada çıkarsak bizde new jersey e geleceğiz. Eşim ve benim ingilizcemiz çok iyi değil. Allahtan eşimin amcasının oğlu orada yaşıyor. 2,5 yaşında kızım var arkadaşlar. Bende bir süre sonra çalışıcam, kızımın gidebileceği türk yuvalar var mı orada. Alışmam çok zor olur mu? ;Bana nj ile ilgili bilgi verirmisiniz biraz. Mesela ev kiraları nasıl? Şimdiden teşekkür ediyorum..
slm arkadaslar
yaklasik bir sene once amerikaya geldim esim burda master yapiyor
alistigimiz yasamdan farkli bi yer biseyler alirken bile kontrol ediyoruz yiyebilirmiyiz diye neyseki benim yasadigim yerde bir cok turk var sanlisiyim o acidan turk pizzacilar, restron buranin tek kotu yani turk market yok arap marketleri var ama temiz olduklarini soyleyemem sadece ambalajli urunleri aliyorum ihtiyacim varsa onun disinda Newyork city ye falan gittigimizde yada giden olunca et sorununu veya diger ihtiyaclari alabiliyoruz . K.K ye uzun suredir uyeyim ama amerikayla ilgili forumlara bakmak hic aklima gelmemisti bugun bakindim ve buldum eger guzel bi topik olusturursak birbirimize yardimci olabilecegimiz konular sorunlar olabilir
Craiglist houstona bakmani oneriyorum.ama bence mobilyali ve 3 odali bir yer cok pahali olur.houston cok buyuk bir sehir birde arabaya ihtiyac cok oluyor.yoksa tikilip kaliyor eve insan.ama sakin araba almayin kiralamak daha uygunu.3 cocugum var genelde nete aksamlari girebiliyorum gundus pek giremiyorum malum saat farkida var.ama yardimci olmaya calisirim gene de.
Craiglist houstona bakmani oneriyorum.ama bence mobilyali ve 3 odali bir yer cok pahali olur.houston cok buyuk bir sehir birde arabaya ihtiyac cok oluyor.yoksa tikilip kaliyor eve insan.ama sakin araba almayin kiralamak daha uygunu.3 cocugum var genelde nete aksamlari girebiliyorum gundus pek giremiyorum malum saat farkida var.ama yardimci olmaya calisirim gene de.