bence gel karatay topiğimizin ilk sayfasını önce bi güzel oku ....zararlıları kolayca bulursun ...ketçabı pirinci patatesi ekmeği makarnayı unut meyva suyunu da unut ..meyvayı sabahları az ve bütün haliyle tüket ...ekmek yerine ceviz 1 çay bardağı kadar yiyebilirsin ...omega 3 kullanmaya başla... alkali diyeti araştırmanı tavsiye edebilirim.suyunu limonlu iç...şu an aklıma gelenler ..sen yinede topiğimizi incele canım
benim diyet listeme bakabillirsiniz, evinizdeki yiyecekler benim listeme giriyor zaten. bakliyat, meyve, sebze, et, sizde kepekli ekmek var, ben tam buğday ekmeği kullanıyorum. spor yapmayan/yapamayan bayanlar için bir diyet listesi, diyetisyen tarafından hazırlandı.
aklına takılan bir şey olursa sor. artık çıkıyorum, sabah oldu burada neredeyse.
hiç diyet yapamayan birisiydim ben, şimdiki listemle yapabiliyorum çok şükür. bir süre vücudumu şaşırtmak için ara vermiştim, diyet yapmıyor olmama rağmen inceldim (yapmadığım süre içinde kilo verdim mi bilmiyorum ama vücudum inceldi) yarın tekrar dönüyorum.
Merhabalar , bende Amerika'da yasiyorum ve burada bu kadar cok cesit fast food varken diyet biraz daha zorlasiyorr malesef
Sana ozel msj attim ama herhalde almadin.Umarim en kisa sure de hedefine ulasirsinnnnn
Amerika' da yaşayan biri olarak herbalife' ı duymamana şaşırdım. Öğrenci için de yapması uygulaması çok kolay ben araştırmanı
tavsiye ederim yardım istersen de elimden geldiğince yardım edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?