Abartiyor muyum

Bence abartmıyorsunuz, yemin töreninde yalnız bırakılmanız kaba olmuş, üstelik annesiyle tanışıyormuşsunuz da.
Diğer meseleler için de erkekler maalesef bizim gibi ince düşünemiyor.
Bunun kararını ancak siz verebilirsiniz, mesela şu an ailesiyle görüşüyor musunuz, aranız nasıl? Ya da başka problemleriniz var mı yaşadığınız?

Onca yol git yaninda olmak icin sonra tek basina dimdizlak kal oralarda. Sonra konu ac sacmaliyorum mu diye sor? Insan bunu en yakin arkadasina bile yapmaz be ayip.
Amacim yanlarinda oturmak degil demissin. Niye olmasin? Zaten normal olan seni yanlarina cagirmak dir. Insanlik budur. Ne misafir ne insan yerine konulmamissin bile.
Bosuna aglamamissin.

Bu iliskide hayir yok canim ya...eski konularinida biliyorum

Ailesiyle görüşecek bir durum yok ki. Açıkçası ne annesi ne ben öyle iletişim halinde değiliz. Gerek de yok şimdiden diye düşünüyorum. Ablası seviyor sanırım beni geçen el emeği bir şey yapmış filan. Genelde çok sorun yaşamıyoruz ama ufak bir şeyde bunlar aklıma geliyor. kendimi salak gibi hissediyorum. (tek konuda yazdıklarım değil bu tarz ufak ufak çok şey oldu.)

Bilmiyorum o an çok stresliydi onun da etkisi vardır belki ama ben bırakamazdım öyle. şimdiki aklım olsa hiçbir şekilde gitmezdim.

abartmıyorsun. bir genç kadın 10 dk bile olsa bi başına başka bi şehirde bırakılmamalı. hele ki ailesi oradayken. ilgisiz geldi bana...

Yemin töreni konusunda dibine kadar haklısın.
Hediye konusun da düşünememiştir diye düşünüyorum..

abartmıyorsun. bir genç kadın 10 dk bile olsa bi başına başka bi şehirde bırakılmamalı. hele ki ailesi oradayken. ilgisiz geldi bana...

Tek gidip gelmeyi göze alarak gittim sonuçta ama en azından tören sonunda fazladan 20-30 dk birlikte kalabilirdik. Gec olur eve dönmem diye gitmemi daha uygun bulmuş.

Yemin töreni konusunda dibine kadar haklısın.
Hediye konusun da düşünememiştir diye düşünüyorum..

O zaman aşırı tepki verip iznini berbat etmiştim. Sonra bu tepkiler için ben suçlu oldum. Kendi yaptığı şey arada kaynayıp gitti ama ben de resmen korku gibi kaldı.

O zaman aşırı tepki verip iznini berbat etmiştim. Sonra bu tepkiler için ben suçlu oldum. Kendi yaptığı şey arada kaynayıp gitti ama ben de resmen korku gibi kaldı.
Sen o kadar yol git, gece vakti bir başına terminal de bekle beyefendi annesinin nerede olduğunu söylemesin! Gerçi annesi de seni sordu mu acaba? O da takıldı benim aklıma. Yani "oğlum birgariporhanveli burada mı, kızı çağırsana yalnız kalmasın" dedi mi? Oğlu annesine senin orada olduğunu söylemediyse de adam sıkıntılı. İznini berbat etmeyi haketmiş valla ben olsam bende yapardım, kalkıp gidicem kız başıma bir tabur erkeğin yanına beni yalnız bırakacak

bilmem annesi biliyordu ama bir şey dedi mi bilmiyorum. onun öncesinde onlarda kalmayacağım için sorun olmuş galiba annesi törene gelmeyeceğini söylemiş hatta. son anda sürpriz yaptılar da geldiler.

canım çok fedakarlık yapmışsın ya. sanırım bencil biri. biraz daha bu kişiyi gözlemle bence

canım çok fedakarlık yapmışsın ya. sanırım bencil biri. biraz daha bu kişiyi gözlemle bence

ya yazınca bencil gibi geliyor belki ama değil. çoğu şeyde benim iyiliğime düşünür. ama şu ara dediği şeyleri çok havada bırakacak şekilde davranıyor. her dakika sevdiğini "söyler", fırsatı oldukça arar ama bunları yapıp üstüne düşüncesizce hareketler de yapar. hangisi olduğuna karar veremiyorum

hımm o zaman belki ruh dünyası bu aralar dengesiz demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…