Abartiyor muyum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.435
1.786
133
Hanımlar merhaba;

Geçen yıl sevgilimin yemin töreni vardı gelmemi istedi ki zaten çok özlemiştim görmeyi çok istiyordum. Söyle anlatayım o sira okul için başka sehirdeyim yemin töreni 4-5 saat mesafede bı şehide ailemler de yemin töreninin olduğu şehre 5-6 saat uzaklıkta yine. Bana bizde kal ordan geçersin çok geç olur eve gecmen dedi. Annesiyle yaşıyor evde. Ben istemedim. Annemden bunun için izin alamam dedim. Kendim de istemedim zaten. Üstüne basa basa dedim istemediğimi. Gitmiş annesine demis birgariporhanveli bizde kalacak o gün diye. Niye söylüyorsun diye tartıştık. Yine üstüne basa basa kalmayacağım dedim. Ayrıca o ne öyle annesine emrivaki yapar gibi. Yemin töreni için gece 10 gibi çıktım (yurttan daha geç çıkamıyorum) 12ye kadar otogarda bekledim. 5te törenin olduğu şehre geldim. Törenden önce telefonda konuşmuştuk annenler nerde vs diye sordum yerlerini dahi demedi. Tören sonunda tek basima kalakaldım. 10 dk gordum gormedim. Ailesiyle önceden tanışmıştım. Hatta o ara annelerimiz bile tanışmıştı. Amacım birlikte oturalım birlikte gidelim vs değildi kesinlikle. Ama neden bu denli uzak tuttuğunu anlamadım. Zaten törenden sonra tek başıma gittim. Acayip içime oturdu o zamanlar içimden atamiyorum. Amacım kesinlikle ailesiyle oturayım onların yanında olayım vs değildi. Tek gidip gelmeyi de göze alarak gittim ama o kadar uzak bıraktı ki. İçim çok tuhaf olmuştu. Gidip tuvalette deli gibi aglamistim anahanajanja ay böyle diyince gülesim geliyor. Tuvalette ağlamak!

*Biz öyle çok hedilesmeyiz. Açıkçası beklenti içinde de değilim. Yani ben alırım o pek almaz. Düşünüp alsa hoşuma gider ama almadı diye üzülmem.
Benim bileklerim çok çok ince dalga geçerim hatta sopa gibi diye bileğime hiçbir şey takmayı sevmem yakıştırmadigimi da derim. Bana gitmiş saat almış. Komik değil mi bu? Yani hiç mi tanımıyorsun beni? Tamam düşünmesi yeter vs ama komik ya. Begenmemek vs değil kesinlikle.

Çoğu şeyde sadece lafta yanımda olduğunu hissediyorum bu his beni çok üzüyor. Bu üstte yazdığım şey aklıma geldikçe müthiş şekilde saçma tepkiler veriyorum ona. Kendimi nasıl düzeltebilirim bu konuda ya da saçmalıyor muyum bilmiyorum. Abartiyor muyum sizce?

Odul toreni konusunda haklisiniz tanismissiniz da onceden acaba sizi ailesi istemiyorlar da mi sizi ayri tutmak istedi.
Hediye konusun da da sizi tanimasi gerekir.
Ama iyi acidan bakarsak sizin guzel bulmadiginiz ozelliginize guzel vurgusu yapmak istemis diyicem ama bunu ince fikirli ilgili biri yapar ve siz bunu anlarsiniz.

Abartiyor musun bilmiyorum ama beni tanıyan insanlar da bana takı aldığında küfür etmiş gibi hissediyorum çünkü oldum olası sevmem nefret ederim.O yüzden seni anlayabiliyorum.

Odul toreni konusunda haklisiniz tanismissiniz da onceden acaba sizi ailesi istemiyorlar da mi sizi ayri tutmak istedi.

Ben onlarda kalmak istemeyince sorun olmuş galiba. Hatta sevgilimle annesi tartışmış bu yüzden neden kalmıyor vs demiş annesi. Törene gelmekten vazgeçmiş hatta. Çok tuhaf değil mi? Sürpriz yapıp gelmişlerdi. Belki bu sebepten :)

Annesi de istiyorsa sevgilinizin tavrini bilemedim iliskiyi yasayan sizsiniz gozlemleyen yasayan sizsiniz karar sizin.

Bana pek ilgili değil gibi geldi. Ben olsam katlanamazdım.

Bugün mesela bu yıl sınava giricem şunları şunları yapacağım diye konuşuyorum. Bana seni seviyorum diyor. Diğer dediğim şeyler için bir şey demedi. Sevdiğini bolca dile getirir. İlerisi için acele eder şu zaman aileleri tanıştıralim, çok istiyorum vs gibi. Ama bunlar armutları elma gibi. Sevgi tam belki ama eksik bir şey var gibi geliyor.

Dediklerin ulaşmıyor gibi hissediyorsun değil mi? Bencillik, hep kendini düşünme, kendini haklı görme gibi huyları var mı?

Saat konusunda, indirimde ucuz bulup, hediye almış olmak için almıştır.
Yemin töreninde, senin ailesiyle olmak istemediğini düşünüp yalnız bırakmıştır.

Lafta yanında, ama yalnızsın burayı anlamadım

İki konuda da haklısın bence. Bende genelde koyu tonlar giyerim takarım ederim beni tanıdığından beri kendisinde der Hatta. Ama gel gör kalkıp fosforlu mavi saat almıştı. Cidden fosforluydu ama gerçi benimki pintilikten en ucuzu o diye almıştır kesin. Bazı erkekler düşünme yetilerini pek kullanamıyor malesef bileklerini sevmediğini hatırlamamıştır bile bence

İndirimlik bı hediye değildi. Ailesiyle birlikte olayım vs istemedim kesinlikle ama çok uzak tuttu. Yani en azından birlikte sorması da bı yemek yiyebilirdik. Düşüncesizce davrandi

Dediklerin ulaşmıyor gibi hissediyorsun değil mi? Bencillik, hep kendini düşünme, kendini haklı görme gibi huyları var mı?

Bencil değil. Aksine çoğu şeyde ben odaklı düşünür. Benim için nasıl iyi olacaksa onu yapar. Kendini haklı görmez ama düşüncesizce halleri var çoğu zaman. Bu da beni korkutuyor açıkçası ileride hep beni anlamasını mı bekleyeceğim

İşte bu çelişkili bir durum. Çoğu şeyde sen odaklı düşünüyor, çoğu zaman düşüncesizce halleri var. Hangisi?

İşte bu çelişkili bir durum. Çoğu şeyde sen odaklı düşünüyor, çoğu zaman düşüncesizce halleri var. Hangisi?

Evet işte ben de buna anlam veremiyorum. Mesela 2-3 gün önce bacağima bı şey oldu gün içinde resmen seke seke yürüdüm konuşurken de dedim. Üstüne bı kere olsun sormadı. İlgi budalaligi değil bu gerçekten. Yani insan nasıl sormaz anlamıyorum

O zaman bu devamlı sen odaklı düşündüğünü göstermez canım. İyi analiz yap. Her şeyin bir sebebi vardır.

O zaman bu devamlı sen odaklı düşündüğünü göstermez canım. İyi analiz yap. Her şeyin bir sebebi vardır.
Öyle mı diyorsunuz. Bilmiyorum. Çelişen çok şey var. Küçük küçük oyunlar yapmak istemiyorum kafamdakini direkt soyleyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…