Odul toreni konusunda haklisiniz tanismissiniz da onceden acaba sizi ailesi istemiyorlar da mi sizi ayri tutmak istedi.
Abartiyor musun bilmiyorum ama beni tanıyan insanlar da bana takı aldığında küfür etmiş gibi hissediyorum çünkü oldum olası sevmem nefret ederim.O yüzden seni anlayabiliyorum.
Ben onlarda kalmak istemeyince sorun olmuş galiba. Hatta sevgilimle annesi tartışmış bu yüzden neden kalmıyor vs demiş annesi. Törene gelmekten vazgeçmiş hatta. Çok tuhaf değil mi? Sürpriz yapıp gelmişlerdi. Belki bu sebepten :)
Bana pek ilgili değil gibi geldi. Ben olsam katlanamazdım.
Dediklerin ulaşmıyor gibi hissediyorsun değil mi? Bencillik, hep kendini düşünme, kendini haklı görme gibi huyları var mı?Bugün mesela bu yıl sınava giricem şunları şunları yapacağım diye konuşuyorum. Bana seni seviyorum diyor. Diğer dediğim şeyler için bir şey demedi. Sevdiğini bolca dile getirir. İlerisi için acele eder şu zaman aileleri tanıştıralim, çok istiyorum vs gibi. Ama bunlar armutları elma gibi. Sevgi tam belki ama eksik bir şey var gibi geliyor.
Takı yı abartmışsın evette yemin töreninden sonra olayı konuşmadın mı hiç Sebep neymiş tek bırakmasının
Saat konusunda, indirimde ucuz bulup, hediye almış olmak için almıştır.
Yemin töreninde, senin ailesiyle olmak istemediğini düşünüp yalnız bırakmıştır.
Lafta yanında, ama yalnızsın burayı anlamadım
Dediklerin ulaşmıyor gibi hissediyorsun değil mi? Bencillik, hep kendini düşünme, kendini haklı görme gibi huyları var mı?
İşte bu çelişkili bir durum. Çoğu şeyde sen odaklı düşünüyor, çoğu zaman düşüncesizce halleri var. Hangisi?Bencil değil. Aksine çoğu şeyde ben odaklı düşünür. Benim için nasıl iyi olacaksa onu yapar. Kendini haklı görmez ama düşüncesizce halleri var çoğu zaman. Bu da beni korkutuyor açıkçası ileride hep beni anlamasını mı bekleyeceğim
İşte bu çelişkili bir durum. Çoğu şeyde sen odaklı düşünüyor, çoğu zaman düşüncesizce halleri var. Hangisi?
O zaman bu devamlı sen odaklı düşündüğünü göstermez canım. İyi analiz yap. Her şeyin bir sebebi vardır.Evet işte ben de buna anlam veremiyorum. Mesela 2-3 gün önce bacağima bı şey oldu gün içinde resmen seke seke yürüdüm konuşurken de dedim. Üstüne bı kere olsun sormadı. İlgi budalaligi değil bu gerçekten. Yani insan nasıl sormaz anlamıyorum
Öyle mı diyorsunuz. Bilmiyorum. Çelişen çok şey var. Küçük küçük oyunlar yapmak istemiyorum kafamdakini direkt soyleyim en iyisiO zaman bu devamlı sen odaklı düşündüğünü göstermez canım. İyi analiz yap. Her şeyin bir sebebi vardır.
Ben mesela cevabı bulmadan hayatta rahat edemem. Çözersen haber ver.Öyle mı diyorsunuz. Bilmiyorum. Çelişen çok şey var. Küçük küçük oyunlar yapmak istemiyorum kafamdakini direkt soyleyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?