• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum sizce?

canimiko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
7
4
1
29
Arkadaşlar sevgilim yorgun olabileceği bir işte çalışıyor.Geçen hafta seni her gün arayacağım akşamları dedi 2 gün aramadı..Çarşamba arayıp yorgundum dedi bende ılımlı karşıladım,sorun yok. Bu hafta yine aynı şeyi dedi yine 2 gündür aramıyor.. Yani en azından arayıp kusura bakma konuşamayacağım ama merak etme diye aradım diyemez mi? Acaba aklına mı gelmiyorum? umursamıyor mu? Abarttım mı yoksa? Buluşacağımız zamanlarda çok istekli göremiyorum onu.İstiyorum diyor ama bakalım acaba aksilik çıkar mı tarzı konuşuyor...

Arkadaşlar sevgilim yorgun olabileceği bir işte çalışıyor.Geçen hafta seni her gün arayacağım akşamları dedi 2 gün aramadı..Çarşamba arayıp yorgundum dedi bende ılımlı karşıladım,sorun yok. Bu hafta yine aynı şeyi dedi yine 2 gündür aramıyor.. Yani en azından arayıp kusura bakma konuşamayacağım ama merak etme diye aradım diyemez mi? Acaba aklına mı gelmiyorum? umursamıyor mu? Abarttım mı yoksa? Buluşacağımız zamanlarda çok istekli göremiyorum onu.İstiyorum diyor ama bakalım acaba aksilik çıkar mı tarzı konuşuyor...

Bence abartmiyorsn canm en dogal hakkin aramasini beklemek.. Tabi herkesin yapisi farkli ama insan ne kadr yorgun olursa olsn iki dk arayacak zamani da enerjiyi de her daim bulabilir... Ben anlayamiyorm bu erkekleri ama seviyorsan gercekten ve sevildigine eminsen biraz agirdan al o aramiyorsa sen hic mi hic arama, zorlanirsn belki ama sonunda dank eder... Etmiyorsa da ne kadarlik iliskiniz bilmiyorm ama yolun basindayken zaten uzaklasmaya baslarsiniz...Hayirlisi olsn :KK68:

O aramıyorsa sen ara. Ozledim seni de. Bol nol ara. Caldir kapat dur. Zamanla sejin ilgine alisir. Sonra aramayi azalt. Sitem et. Sende ara beni de. Arar belki o zaman . Ayrica Sen arayinca da mı konuşmuyor seninle ? Yada isteksiz konuşuyor ?

Back