- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.633
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Panik yapmış olabilir tuvaletini yapmamak için kendini sıkıp tutamamış da olabilirBilmiyorum ki ya en baştan karşıydı ama altına yapacak kadar düşünmemiştim. Şimdi de hiç sorun yokmuş gibi Konuşuyor bakalım yarın napacak.
Gitti anasinifina çokta iyidi orda. Abileri de çok istekliydi hep bilemedim ki
Evet bizimde öyle tüm şubeler alıyor. Toplanti yaptık geçen cuma günüToplantıda karar çıkar daha aijo genelde bizim burda öğretmenler kararlastirip tüm şubeler aynı seti alıyor
Bu yıl 4 şube birden 4 ude uyum sağlar mı birbirine bilmiyorim ama öğretmen ilk hafta olmasa bile 2. Haftada toplantı yapar diye düşünüyorum ozaman bahsi geçer
Çalışkan altın arı miydi neydi ondan set aldık canimKitap setleriniz belli oldu mu kizlar hangi yayınları kullacaksaniz ilk dönem ?
Bizimkiler kozakaraca da karar vermiş tüm öğretmenler ortak yayınla yapacağız dersleriÇalışkan altın arı miydi neydi ondan set aldık canim
Benim oğlan da 2017li bu yıl yine anaokukuna yolladım daha küçükKendi çocuğumdan bahsedeyim 2021 -2022 döneminde bir dönem anaokuluna gitmişti .geçen yıl da tam zamanlı anasinif egtimini aldı .
Sesli Harfleri tanıyor harfleri tanimasada kendi ismini ve bizim isimlerimizin baş harflerini yazıyor
Sayıları 50 ye kadar sayıyor ama tanımıyor
Ritmik saymalarda sadece 2leri biliyor
Yarın sınıf belirleme kuramiz var çok heyecanlıyız
Hangi ay ?Benim oğlan da 2017li bu yıl yine anaokukuna yolladım daha küçük
10 ekimHangi ay ?
Ekim olanlar genelde kararsız kalıyor. Bir arkadasim verdi diğeri vermedi. Hayırlı olsun10 ekim
Bizimde tüm birinci sınıflar ortak karar vermiş. Bu hafta tamamlansin hafyaya e harfine baslayacagiz demişler galibaBizimkiler kozakaraca da karar vermiş tüm öğretmenler ortak yayınla yapacağız dersleri
Ben verdim oğlumu 1 e.10 ekim
Yapabiliyor aslında sayıları harfleri biliyor boyaması da iyi geçen yılda anaokuluna gönderdim bu yıl yine ilk okul orta okul bir olunca büyüklerin arasında kendini savunamaz diye yollamadımBen verdim oğlumu 1 e.
Aynı sizin oğlunuz gibi doğum tarihi de ama bu çocuktan çocuğa değişebilir bir şey.
Hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun çocuktan çocuğa değişiyor seneye olur insallah hayırlısı ile :)10 ekim
sıkmıs cok sorun cıkardı da carsamba günü biraz kararlı ve azcık sertlestım. sonrakı gunde yedek olarak sevmediği pantolon koydum gıymemek ıcın yapmamıs 2 gundur normallesme var cok sukurPanik yapmış olabilir tuvaletini yapmamak için kendini sıkıp tutamamış da olabilir
Benim kızda bugün tuvaleti kullanmamış okulda öğle arası yemek götürdüğümde gidelim dedim yapmadi .adapte olamıyorlar daha Lora
calıskan arı aldıkKitap setleriniz belli oldu mu kizlar hangi yayınları kullacaksaniz ilk dönem ?
Olur olur inşallah alışır .. bizimki sanki 10 yıldır bu okula gidiyormuş gibisıkmıs cok sorun cıkardı da carsamba günü biraz kararlı ve azcık sertlestım. sonrakı gunde yedek olarak sevmediği pantolon koydum gıymemek ıcın yapmamıs 2 gundur normallesme var cok sukur
calıskan arı aldık
yaaa cok tatlı maşallah olsun öyle olsun ya amaan aglayıp mızmız olacagına.Olur olur inşallah alışır .. bizimki sanki 10 yıldır bu okula gidiyormuş gibiüst sınıflara el kol yapıp ne bakıyon oğlum diyormuş bu kadar bana benzemeseydi iyiydi aslında
Yok hiç aglamadi ..üst sınıflarla kavgasına biraz cikistim ben kızdım diye ağladıyaaa cok tatlı maşallah olsun öyle olsun ya amaan aglayıp mızmız olacagına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?