- 18 Haziran 2015
- 3.974
- 40.242
- 508
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
O daha heyecanlı oluyor galibaRica ederim ben bile heyecanlanıyorum minikleri gördükçe,seneyede torun başlayacak o maratona
Kesin heyecanlı olur,bizde öyleyiz farklı illerdeyiz kesin giderim herhalde bende,son emoji biraz gergin sankiO daha heyecanlı oluyor galibabizimkinin dedesi taa il dışından gelecek pazartesi günü için
Evet Çarşamba -persembe-cuma olarak ayarlamış bizim okul uyumu ..bugün hem kendi kuralarini cekip sınıflarını da belirleyecekler 2 gündür içi içine sigmiyor
Yaaa cok heyecanliGünaydın kızlar. Mart 2017 de beni kızım. Dün ve önceki gün heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Neyseki dün bol bol ağladım da biraz yatıştımbugün saat 10 da dersimiz ama prenses hazretleri hala uyuyor
Bizimki okuyor be minik, size hayatta basarilar ama ajsbaksbksHarfleri tanırken burda birlikte taniyabiliriz bence
Maşallah öğrendi mi erkendenBizimki okuyor be minik, size hayatta basarilar ama ajsbaksbks
Basarilar hepsineİyi gecelerbende ilk cocugumla ilkokul serüvenine başlıyorum. Bizimde 4 yaşında kreşe başlamasiyla biraz okul tadı aldık ama tabi ilkokul bambaşka :)
Hayırlı olsun bakalım ne gibi maceralar bizi bekliyor bizimkiler dün etkinlik yapmış .ahtapot yapistirmislar her bacağında farklı çizgi çalışması vardı güzelmişİyi gecelerbende ilk cocugumla ilkokul serüvenine başlıyorum. Bizimde 4 yaşında kreşe başlamasiyla biraz okul tadı aldık ama tabi ilkokul bambaşka :)
Bizimkilerde çizgilerin üzerinde hamur oynamışlarHayırlı olsun bakalım ne gibi maceralar bizi bekliyor bizimkiler dün etkinlik yapmış .ahtapot yapistirmislar her bacağında farklı çizgi çalışması vardı güzelmiş
Bizde herşeyi ni gönderdik ama yeni gelenler olunca baslayamamislar bugün çizgi çalışması -boyama yapmışlar yine :)Bizimkilerde çizgilerin üzerinde hamur oynamışlarpazartesi okuma yazma kitabı defteri gidecek yanlarinda
Yeni nesilin nasıl bir özgüveni var yaSelam çok iyi olmuş bu topik
Kızım beni bu yıl çok yoracak iki abisi var 3 ve 5.sınıf dediğin gibi bu değişik birşey oldu benim için. Öğretmen iki kez aradı konuşmuyormuş bilerek altına kaçırmışoryantasyona katılamamıştı bugün de öğretmene beni tanımanıza gerek yok 2 gün gelicem sadece demiş
Anasinifina gitmiş miydi? Evde abla abi yanında olumsuz konuşmuş olabilir mi. Ya of okul açılıyor vs okula gitmek istemiyorum gibisindenSelam çok iyi olmuş bu topik
Kızım beni bu yıl çok yoracak iki abisi var 3 ve 5.sınıf dediğin gibi bu değişik birşey oldu benim için. Öğretmen iki kez aradı konuşmuyormuş bilerek altına kaçırmışoryantasyona katılamamıştı bugün de öğretmene beni tanımanıza gerek yok 2 gün gelicem sadece demiş
Zaten hemen ders baslayamaz yine biraz oyun hamuru biraz boyama öyle öyle aliscaklar :)Bizde herşeyi ni gönderdik ama yeni gelenler olunca baslayamamislar bugün çizgi çalışması -boyama yapmışlar yine :)
Bilmiyorum ki ya en baştan karşıydı ama altına yapacak kadar düşünmemiştim. Şimdi de hiç sorun yokmuş gibi Konuşuyor bakalım yarın napacak.Yeni nesilin nasıl bir özgüveni var yaemin yanj iki gün geleceğinden .
Dikkat mi çekmek istedi acaba Lora
Gitti anasinifina çokta iyidi orda. Abileri de çok istekliydi hep bilemedim kiAnasinifina gitmiş miydi? Evde abla abi yanında olumsuz konuşmuş olabilir mi. Ya of okul açılıyor vs okula gitmek istemiyorum gibisinden
Kızıp bağırma sakın. Sen sakin oldukça o da sakinleşir hemen adapte olamayabilirBilmiyorum ki ya en baştan karşıydı ama altına yapacak kadar düşünmemiştim. Şimdi de hiç sorun yokmuş gibi Konuşuyor bakalım yarın napacak.
Gitti anasinifina çokta iyidi orda. Abileri de çok istekliydi hep bilemedim ki
yok bağırmamda konuştuk biraz sakinn şu anlıkKızıp bağırma sakın. Sen sakin oldukça o da sakinleşir hemen adapte olamayabilir
Bizim bütün 1.siniflara kitap seti aldiriyorlar. Var mı sizde de böyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?