• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaaciilllll ,lütfen bakın , acabaaa,yoksa,,gene ben ,inanmıyorurum,oleyyyyy

Sizde benim gibi bu tür başlıklara deli oluyorsunuz dimi
ya bazen inanın deli oluyorum bu tür başlıklara..
bu konuları açan insanlar hiçmi Türkçe dersi görmedi
hiçmi kitap okumadıki konu ve başlık nasıl olur bilinmiyor...
konu açlıyor dikkat çekmek için başlıklar
konu ile alakası olmayan kelimeler seçilerek yazılıyor
daha geçenlerde bir başlık gördüm okadar itici okadar iticiki
bir bayan özeli hakkında ve sırf dikkat çekmek için
bu başlığı seçermi..konuya bakmadan heralde tecavüze felan uğradı sandım
konuyu okudum ve hiç o itici başlığa gerek olamadığını gördüm
lütfen lütfen arkadaşlar
konu açarken konu içeriği hakkında bir başlık atın...

ve yetkililere sesleniyorum bu tür başlıklı konular açılmasına müsade edilmesin ...:enbuyukkk:

a.sa.sa.sa.s

kesinlikle katılıyorum. başlıkla konu ne alaka oluyor.
bir de aynı konu defalarca açılıyor ve bazı kişiler dikkatimi çekiyor konu açmış olmak için açıyorlar akıllarına gelen her şeye.
önce bi araştır arkadaşım.

lütfen lütfen arkadaşlar

ve yetkililere sesleniyorum bu tür başlıklı konular açılmasına müsade edilmesin ...:enbuyukkk:
kesinlikle katılıyorum canım sana..çok güzel bir konuya değinmişsin..başlığı okuyorum aynen:1shok:oluyorum sonra açtığımda bakıyorum ki hiç bişi yok konunun içinde abuk subuk saçma sapan şeyler..birde bazıları o abuk subuk konuları okadar uzun uzun yazıyolar ki bende merak edip belki biryerde konunun içinde bir sorun vardır diye merak edip okuyorum ve hiç bişi yok..boşa zaman kaybı..kötükedihüso

kesinlikle katılıyorum..

sıkıcı olmaya başladı çünkü artık..

evet bende katılıyorum...
abartılı başlıklarla konu açıyorlar,konuya bakıyorsun..
bom boş,abuk sabuk bir konu...

amaç dikkat çekmek başka bir şey değil....:kızgın:

inşallah bu mesajlarımız üyeler tarafından dikkate alınırda biraz olsun dikkat ederler artık..

hemde nasil derdim buyuk yok acil falan diyerekden, insan korkuyor acmaya ama dayanamyip aciyoruz, e ne goruyoruz yok sevgilim beni birakcak, yok sacim soyle yok basim boyle, bu da mi dert yahu ayyyyyy

lütfen lütfen arkadaşlar

kaydirigubbakcemile3 oft' a tıkladım. başlık dikkatimi çekti. yine bilmem kaçıncı dünya savaşı çıktı acaba, dedim kendi kendime... -tatlicadiarzu-
konu ile alakalı en uygun başlığı bulmuşsunuz a.s

bu başlıklara ben de sinir oluyorum.
yorum yazmamaya dikkat ediyorum.

bende geçenlerde bir derdim var bölümünde bi başlık gördüm çok çaresizim diye yazmış biri
dedim eyvah yine evli arkadaşlardan biri kocası yüzünden sıkıntı çekiyo galibaa :1closedeyes:
girdim okudumm allammm konu başlığı ile alakası olmayan bişeyler yazılmışş
dedim yuhhh :1shok:
ilgi çekmek için neler yazıyolarr
bizde iyi niyetli saf saf okuyoruz mesajları :delphin:
bencee sitede acilll lütfen okuyun diye böyle abuk subuk mesaj yazılımı kaldırılsın
herkes buna baş vuruyo yaaa :enbuyukkk:

Bence derdim var köşesine
hani aile eş ve eşinin ailesi arkadas cevresi felan diye alt konular acılmıs ya oraya bide
gözümün üstünde kasım var köşesi acılsın.
bu arkadaslarda oraya yazsın msj larını.yazmasalarda görevli arkadaslar oraya atıversin.
çünkü biz hep birlikte bi hatunun yıllık evliliğinin iğrenç bi aldatmayla karsılaşmasına kafa patlatırken yırtık dondan fırlar gibi fırlıor bu kişiler ve bi bakıoz içeriğe
işte sefigilisi kankasıyla cıkmıs. yok sefgilis varmıs ama birini daha seviormuss felan. e bende gencim ama toylugun da bir sınırı var yani.
sitenin kalitesini düşürmeye calıstıklarına inanıyorum bu arkadasların

cinsellik bölümü kapatilmistiya hani bi aralar ,herkes o bölüme dadanmislardi.hep o ilgi cekmek icin basliklar,klasik dert dinleyen sayili kk ünlüleri,bu bölüm zaten cok sikici geldigi icin pek nadir ugrarim ve hic bir yorum yazmamayada dikkat ediyorum acikcasi.kendi kendilerine cok ahkam kesenler vs vs

bazıları sırf dikkat çekmek için bunu yapıyor...
böyle bi konuya denk gelmiştim,ordada yazmıştım konunun içeriği ve başlığı birbirine uymamış diye...

Son düzenleme:
ınsanlar mutluluklarını yada dertlerını paylasmak ıcın dıkkat cekıyorlar bu kadar ...
ıcerıkle alakasızlar kötu .

Çok üzgünüm çoookgüzel bir başlık altında güzel bir konu aslında kk verilen önem çok büyük mutluluklar üzüntüler paylaşılıyor birde neler yazıldığına dikat edilse klavyesi olan konu açıyor ama bunun yanında bilgi aldımız konularda az değil ben seviyorum kk gülde bile diken bulunur

kesinlikle katiliyorum her aklina esen konu acmasin lütven ..bu sitenin kalitesini düsürüyor..ayrica polemik ve tartismaya sebep olabilecek konularinda acilmasina müsade edilmesin...faydali bilgili ve ciddi konular acilirsa cok sevinirim.....öyle konular acilmiski cogu gereksiz.. cogu iptal edilse güzel bi temizlik yapilmis olur..birde bir konu aradigimda bir sürü sayfa cikiyo..istedigimi bi kac sayfa arastirdiktan sonra buluyorum..gerci normaL gereksiz konu kalabalikligindan hemen site bile sanirim zorlaniyo bulmakta:):).....kusura bakilmasin ama konularin %70 cöp

evet bende buna benzer bir konu açtım ALLAH TAN ACİLDİ YAAAAANİİİİİİİİ GERÇEKTEN...bak alınıyordum .......

aynen kızlar ben de size katılıyorum öyle başlıklar görünce hemen açıveriyorum acaba bu kadar önemli ne oldu dıye ıcerıgı gorunce de hayal kırıklıgına ugruyorum yanı bunun ıcın bu başlık ne alaka ...

bu tarz başlıkları yada rahatsızlık duydugumuz şeyleri forum yöneticilerine bildirelim. kötü içerik butonu diye bişey var onu kullanalım kaydirigubbakcemile5
cezalar oldukça bence herkes forumda konu açarken veya mesaj yazarken daha dikkatli olacaklar diye düşünüyorum...

bendemi bi konu acsam...mesela..eeeem durun kizlar bi düsünimm.,...
benim adim niye baklava...yukardaki üyeyi gereksiz bir nedenle banla...vay anasini dedirten topigim,,bügün ne giyindin ..ne ictin..ne yedin..en son lokman neydi....vs...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Son düzenleme:
okumayın olur biter.
insanları suçlamayan, yargılamayan, aşağılamayan hertür mesaj yazılabilir, ahlaka aykırı olmayan, site düzenini bozmayan hertür başlık açılabilir. bu tür başlıklara merakına yenik düşmezsen itibar etmezsin.

hele bugün birini okudum yazmayayım dedim hatuna çıkışmadan edemedim.hatunun eşiyle görümcesinin kaynanasının çiftliğine kocasıyla gezmeye gidiyor.görümcesinin evi boyanıyormuş eşi oraya bakmaya gidiyor adam eve geç geliyor napayım şimdi ben diye yazmış.ah terbiye sınırlarını aşma imkanı olacak ki öyle söz söylenir ki. ne yapacağını şaşırır.bence bazı bayanlar evde oturmaktan yapacak işi olmadığından iki de bilgisayarı kullanmayı öğrendiyse koşuyorlar buralara :)))

Back