• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaaciilllll ,lütfen bakın , acabaaa,yoksa,,gene ben ,inanmıyorurum,oleyyyyy

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
683
Diğer
Sizde benim gibi bu tür başlıklara deli oluyorsunuz dimi
ya bazen inanın deli oluyorum bu tür başlıklara..
bu konuları açan insanlar hiçmi Türkçe dersi görmedi
hiçmi kitap okumadıki konu ve başlık nasıl olur bilinmiyor...
konu açlıyor dikkat çekmek için başlıklar
konu ile alakası olmayan kelimeler seçilerek yazılıyor
daha geçenlerde bir başlık gördüm okadar itici okadar iticiki
bir bayan özeli hakkında ve sırf dikkat çekmek için
bu başlığı seçermi..konuya bakmadan heralde tecavüze felan uğradı sandım
konuyu okudum ve hiç o itici başlığa gerek olamadığını gördüm
lütfen lütfen arkadaşlar
konu açarken konu içeriği hakkında bir başlık atın...

ve yetkililere sesleniyorum bu tür başlıklı konular açılmasına müsade edilmesin ...:enbuyukkk:

bugün derdim var topiğinde artık coşartmışlığın son noktadı bir başlık kullanmışlar ve modlar editlemiş..,
sen neden bahsediyon yefrim yaa bu cok masum kaldı onların yanında :)))
ahh b kadınlar beni öldürücik

Son düzenleme:
haklısın anacım..valla bende bişey var sanıp bi açıyom sonra fıss...kızın rimeli akmış gibi bi konu,hey yarebbim allahım deyip kapatıyom..kaydirigubbakcemile3

zemuşum güldürdün beni gece gece kaydirigubbakcemile3
ben bakmıyorum bile öyle başlıklara, lütfen, acil, yardım, çok fenayım, aman daha çok fenayım...
başlık konu hakkında bi fikir vermiyosa hiç ilgimi cezbetmez, vakitten kıymetli neyimiz var ???
aman yardım, ölüyorum, bitiyorum diye bi konu görüp sonuna kadar okuyup dert göremediğim çok oldu :))))
sonra da bıraktım o başlıkları.....

zemuş ve bu topiği okuyupta zemuşla aynı fikirde olan arkadaşlarım,
size 2 tane link vereceğim,bu linklerde aşağıya yazacağım kurallar mevcuttur,her üyenin peşine birini takamayacağımız için site kurallarına uymayan yazı,fotoğraf,topik,kavga,tartışma ve rahatsız olduğunuz bu tür başlıklarda dahil olmak üzere tüm kural dışı konularda KÖTÜ ıÇERıK butonunu kullanarak veya bizlere mesaj atarak olayı aktarabilir,biz bilgilendirebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/17895-forum-manifestosu.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...6155-forum-uyari-puanlamasi-aciklamalari.html
V) Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.
Forum manifestosondan alıntı...

Konu başlığında kelimeleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak 5 6 Ay
Konu başlığının anlamsız, içerikle alaksız veya yanlış olması 5 6 Ay
Uyarı sisteminden alıntı...

su an sizin acdiginiz baslikda onlardan olmus bisey var sandim konunun acildigi yere bakmak hic aklima gelmedi :)

valla ben giriyorum acil lutfen...vs diyen herkese fikrimin yettigi yere kadar yardim ediyorum ama gereksiz yere dikkat icin cekenleri okuyup cikiyorum...baslik onemli degil benim icin zaten

aylar önce ben de bu konudaki şikayetimi belirten bir başlık açmıştım buraya
cevap yazan mod arkadaşımız bu tip konuyla ilgisiz ve konu hakkında açıklayıcı olmayan başlıkları engellemenin tek yolunun o başlıklara tıklamamak yorum yazmamak olduğunu söylemişti.
o günden beri öyle yapıyorum, böyle başlıklara tıklamıyorum, siz de öyle yapın bence

Acil yazısını görünce bende birşey var sandım ya...:mymeka:
Senin başlığın yine iyi olmuş canım...
Ne başlıklar okuyoruz içinde ne buluyoruz...
Haklısın ne diyeyim ama oluyor böyle, dikkat çekip hemen cevap almak için...
Giriyorum bi bakıyorum konu ile alakasız ne yapayım çıkıyorum hemen...:delphin:

zemuş ve bu topiği okuyupta zemuşla aynı fikirde olan arkadaşlarım,
size 2 tane link vereceğim,bu linklerde aşağıya yazacağım kurallar mevcuttur,her üyenin peşine birini takamayacağımız için site kurallarına uymayan yazı,fotoğraf,topik,kavga,tartışma ve rahatsız olduğunuz bu tür başlıklarda dahil olmak üzere tüm kural dışı konularda KÖTÜ İÇERİK butonunu kullanarak veya bizlere mesaj atarak olayı aktarabilir,biz bilgilendirebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/17895-forum-manifestosu.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...6155-forum-uyari-puanlamasi-aciklamalari.html
V) Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.
Forum manifestosondan alıntı...

Konu başlığında kelimeleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak 5 6 Ay
Konu başlığının anlamsız, içerikle alaksız veya yanlış olması 5 6 Ay
Uyarı sisteminden alıntı...

teşekkürler mune ...
sizede hak veriyorum kimin hangi konusunu takip edeceksiniz..
bu konuda yapılacaklar en çok biz üyelere düşüyor..

lütfen lütfen arkadaşlar

ve yetkililere sesleniyorum bu tür başlıklı konular açılmasına müsade edilmesin ...:enbuyukkk:

ahh be güzel arkadaşım keşke herkes senin kadar düşünceli olabilse ama 70 bin üye ,binlece mesaj ve içerikle baş edebilmek gerçekden kolay değil..
bizlerde en iyisi olması için çaba sarfediyoruz ama takdir edersiniz ki bu kadar büyük ve zengin bir içeriğe sahip binlerce üye ile her an aktif bir site de herkesi kontrol etmek pekde kolay olmuyor..
bu sebepden sizin gibi düşünceli ve gönüllü arkadaşlarımızla bu tür gereksiz mesajlara ve başlıklara müdehale etmeye çalışıyoruz..
her şey en güzeli için :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

su an sizin acdiginiz baslikda onlardan olmus bisey var sandim konunun acildigi yere bakmak hic aklima gelmedi :)

valla ben giriyorum acil lutfen...vs diyen herkese fikrimin yettigi yere kadar yardim ediyorum ama gereksiz yere dikkat icin cekenleri okuyup cikiyorum...baslik onemli degil benim icin zaten

bak işte canım konu başlığı nasılda dikkatini çekti girdin..(ben örnek olsun diye koydum başlığı)
ve geneldede içerikte ay öksürdüm bişi olurmu napim ..misal böğle bir konu ile karşılaştın
sinir olmuyomu insan .. başlık şöğle olamazmı :geceleri çok öksürüyorum....

zemusum şunuda eklemek lazım
lütfen ben bu konudan çok rahatsız oluyorum çünkü
bir derdim varda konu açılıyor üye bi kaç gün içinde konuya istendiği gibi yorum yapılmadığını gördüğünde
kızdığı sinir olduğu yorumlara istediği cevabı verip konuyu kitletiyor
kafasına göre konu açıp dilediğine dileği cevabı verip anında sıyrılıyor işin içinden
beni rahatsız eden bi konu vardı bizzat şahsıma edilmiş hakaretler
konuyu iki kez kötü içerikten bildirdim bi sonuç alamadım ne yazık ki
bu kötü içerik butonuna yaptığımız şikayetler nereye gidiyor kim ilgileniyo orasını bilmiyorum ama
ben rahatsız oldum hemde çok
diğer kullanıcılara saygısızlık 10 ceza puanı 1 gün bandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
ama ne banı ne bişey dileyen dilediği gibi dolaşıyor
bende bu konudan çok rahatsız oluyorum lütfen buna bir kısıtlama getirilsin

haklısın canım bazen öyle başlık yazılıyor........konuyu okuyunca ne alaka diyoruz.......hepimiz oysa o kadarda telaş edilecek bir şeyin olmadıgını görüyoruz............
birazda dikkat çekmek adına yapılıyor..............

muneninde dedigi gibi............o kadar üyenin ne yazdıgıylada ilgilenmek uyarmakta zor o yüzden biz üyeler daha ne yazdıgımıza dikkat etsek çok daha güzel olur.........

zemusum şunuda eklemek lazım
lütfen ben bu konudan çok rahatsız oluyorum çünkü
bir derdim varda konu açılıyor üye bi kaç gün içinde konuya istendiği gibi yorum yapılmadığını gördüğünde
kızdığı sinir olduğu yorumlara istediği cevabı verip konuyu kitletiyor
kafasına göre konu açıp dilediğine dileği cevabı verip anında sıyrılıyor işin içinden
beni rahatsız eden bi konu vardı bizzat şahsıma edilmiş hakaretler
konuyu iki kez kötü içerikten bildirdim bi sonuç alamadım ne yazık ki
bu kötü içerik butonuna yaptığımız şikayetler nereye gidiyor kim ilgileniyo orasını bilmiyorum ama
ben rahatsız oldum hemde çok
diğer kullanıcılara saygısızlık 10 ceza puanı 1 gün bandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
ama ne banı ne bişey dileyen dilediği gibi dolaşıyor
bende bu konudan çok rahatsız oluyorum lütfen buna bir kısıtlama getirilsin

Konuyu başka bir yere çekmek gibi olmasın ama çok haklsıın. Bir kaç gündür de sanki sıklaştı bu. Bunu da kötü içerik butonuna basıp şikayet edemiyosun ki bu sefer de editörler diyecek "artık şahısların konusunu kitlemesini istemesine de mi karışacaksınız"

Bu arada zemus güzel bir topic olmuş. Ayrıca bir de cep telefonunda mesaj yazar gibi konu azanlar var. Onları söylemek bile istemiyorum..

yeni üye geliyor 30 mesajı var diyorki bildiğiniz gibi sevgilimden ayrıldım .. haydaaa.. ne bilim ben seni.. :delphin:

bi de lütfen okuyun, yalvarrırım yardım edin, okumazsan ölümü gör inşşallah(bunu ben uydurdum:)) diye başlıklar var, sanırsın ki başlık sahibi rehin alınmış güç bela internet bulmuş polis çağırın dicekkaydirigubbakcemile3
amma senaryo yazdım bekaydirigubbakcemile3

lütfen lütfen arkadaşlar

delikafaduldendelikafadulden kesinlikle katılıyorum, ne oluyo bu kadınlara yahu :delphin:

yeni üye geliyor 30 mesajı var diyorki bildiğiniz gibi sevgilimden ayrıldım .. haydaaa.. ne bilim ben seni.. :delphin:

haklsın canım bende onu anlamıyorum..

bi de lütfen okuyun, yalvarrırım yardım edin, okumazsan ölümü gör inşşallah(bunu ben uydurdum:)) diye başlıklar var, sanırsın ki başlık sahibi rehin alınmış güç bela internet bulmuş polis çağırın dicekkaydirigubbakcemile3
amma senaryo yazdım bekaydirigubbakcemile3

yakında ''Allah rızası için bi kere tıklayıverin'' başlıklı konuları görürsek şaşaırmayalım..

delikafaduldendelikafadulden kesinlikle katılıyorum, ne oluyo bu kadınlara yahu :delphin:
bizde bilmiyoruz canım..ama başlık özürlü olduklarını biliyoruz...

şuda bir gerçekki bu tür yazıları gören herkes konuya balıklama atlıyor...
merak canım merak herkes meraktan bakıyo ..kaydirigubbakcemile4

haklsın canım bende onu anlamıyorum..

yakında ''Allah rızası için bi kere tıklayıverin'' başlıklı konuları görürsek şaşaırmayalım..

bizde bilmiyoruz canım..ama başlık özürlü olduklarını biliyoruz...

merak canım merak herkes meraktan bakıyo ..kaydirigubbakcemile4

:roflol: :roflol: :roflol:

hanım hanım eline mi yapışacak bi baksan :oklava:
sanki tıklamayla para kazanıyo, hani net reklamları var ya, tıklandıkça kazandırıyo, onlardan herhal :roflol:

Back