A.yakasi doğum fiyatlari

nasss

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
119
0
43
Merhaba arkadaşlar ben 22 haftalık hamileyim şimdilik samatyada kontrollerime devam ediyorum fakat orada doğum yapmak için kararsızım ssk olduğundan dolayı açıkçası azarlanmaktan ve ilgisizlikten çekiniyorum avrupa yakasında gittiğiniz ve doğum ücretlerini bildiğiniz hastaneler varsa paylaşmanızı isterim,şimdiden teşekkürler...

canım ben özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum sana biraz uzak gelebilir ama çok hijyenik ve güven verici.Ben çalışan olduğumdan emekli sandığına mensubum o yüzden şu yeni çıkan yasadan yararlanamıyrmm. muayeneye 50 lira veiyorum,normal doğum600,sezeryan1200,epidural normal 900ama SSKlıya farklı muayene 12 lira doğumda 250 normal,500 sezeryan artık SSK lılar yaşadıı.sonra fatih 29 mayıs hastanesi de aynı fiyatları uyguluyor yanılmıyorsam kolay gelsinn

Merhaba arkadaşlar ben 22 haftalık hamileyim şimdilik samatyada kontrollerime devam ediyorum fakat orada doğum yapmak için kararsızım ssk olduğundan dolayı açıkçası azarlanmaktan ve ilgisizlikten çekiniyorum avrupa yakasında gittiğiniz ve doğum ücretlerini bildiğiniz hastaneler varsa paylaşmanızı isterim,şimdiden teşekkürler...

slm arkadaşım öncelikle bebişin hayırlı olsun inşallah.bir arkadaşım ssk lı merter vatan hastanesinde sezeryanla doğum yaptı 200 ytl ödedi,bir arkadaşımda bu ay içinde medical park bevlerde yapacak orası biraz daha lux ssk lı yine 1750 fiyatı.bence ara bütün hastaneleri ve tek tek fiyat al ben öyle yapıyorum çünkü.

ben özel okmeydanına gidiyorum muayene 10 tl normal doğum 300 sezeryan 600 doktorum aylin güneş şu ana kadar hiç bir problemim olmadı (29 hafta) sadece gece doğuma hasan bey giriyomuş onunla ilgilide bu sitede iyi şeyler söylemiyolar bu sebepten dolayı gece doğum olursa duygu hast. düşünüyorum fiyatını bilmiyorum ama uygunmuş memnun olanda çok kişi var.

X