• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A RH - Negatif

çok qeçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah..benm kan qurubum uymuyor ama sosyal paylaşım sitelerinden paylaştım umarım bi faydası olur...

Az evvel hastanın oğlu Özgür Bey ile verilen cep numarasından arayıp görüştüm. Hasta şu anda yoğun bakımdaymış. Benim kan grubum A rh(-). Acil durumda yardımcı olacağım kendilerine.

Hepiniz Öyle İyisiniz ki..
İyi ki Varsınız..

Allah Hepinizden Razı Olsun..

Bu arada şimdi aklıma geldi İstanbul Kan Gönüllüleri diye bir şey var, web siteleri de var facebook sayfaları da... Ellerinde aynı kan grubunda birileri mutlaka vardır. Belki birşey çıkar...

canım biliyorum buraya girmek bile zaman ister ama merak ediyoruz biz de , herşey yolunda mı?

Ben Sürekli Sitedeyim..
Hamile Olduğum ve Vardiyalı Çalıştığım İçin Gidemedim..
Haftasonu Fırsatını Bulursam Gidebilirim..
İşte O Zaman Net Bir Şey Yazabilirim..

Ama Konuşuyoruz Sürekli İyi Olduğunu,
2 Ay Sonra Herşeyin Netleşeceğini Söylüyorlar..
Bakalım Allah'tan Hayırlısı..

Biraz havayi degistireyim....

Kan duyurusunu yaparken hangi uyemiz oldugunu ifade etmek icin parantez icinde (makarakukara) yazmistim.

Kan duyurumuza gelen cevap ;

SUBJECT: RE: Kadinlar Kulubu'nun yardiminiza ihtiyaci var :(

makara kukara yazıyor parantez içerisinde böyle şeylerle makaramı
yapılıyr kadınlar kulübünden ayrılıyorum....

Kan duyurusunu yaparken hangi uyemiz oldugunu ifade etmek icin parantez icinde (makarakukara) yazmistim.

Hangisi acaba kamera şakasııı :9:
Nereye el sallıyoruzz :9::9:
Vallaa işiniz zorr, abla biraz fazla alıngaan :27::1::1::1:

Tövbe Estağfurullah.. :1:
Siteyi Kullanmasını Bilmeyen Yeni Bir Üye Olmalı..
Yine de İlgilenen Herkese Teşekkürü Borç Bilirim..

Back