A RH - Negatif

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
599
413
Merhaba,

Akciğer Nakli Olan, 12 Saat Süren Bir Operasyon Sonucu Amcamın A RH - Negatif Kana İhtiyacı Var..
Kartal Koşuyolu Hastanesi / İSTANBUL

İletişim : 0506 224 69 18 - Özgür

Son düzenleme:
A RH - Negatif Kana İhtiyacı Var..
Kartal Koşuyolu Hastanesi / İSTANBUL

Konu online akışta aktif kalsın diye yazdım.
Ben Antalyadayım şuan ama Kadıköyde tüm tanıdıklarım şimdi soruyorum, uyan ve gelebilen varsa yönlendireceğim.

Makara Allah şifa versin canım,İstanbulda değilim biliyosun.Umarım bulursunuz .......

canım bana bir iletişim nosu bildirirsen facebook ya da sözlüklerde falan da paylaşalım
numara olursa daha hızlı dönüş sağlanır
senin olmasa bile amca çocuklarından birinin numarası işe yarar

Çok çok geçmiş olsun Makara'm, umarım en kısa sürede A RH- kan bulunur.
Teşekkür Ederim Mune Abla..
Ben yakınım ama maalesef kan grubum uymuyor. İnşallah veren çıkar makaram
İnşallah Kuzum..
İlaç Kullanmaması Gerekmiş..

Makara Allah şifa versin canım,İstanbulda değilim biliyosun.Umarım bulursunuz .......
Biliyorum Canım, Çok Sağol..
canım umarım bulunur
bizim ailede hiç yok facebooktan paylaşıyorum
Teşekkürler Amonra'm..
canım bana bir iletişim nosu bildirirsen facebook ya da sözlüklerde falan da paylaşalım
numara olursa daha hızlı dönüş sağlanır
senin olmasa bile amca çocuklarından birinin numarası işe yarar

İletişim Numarasını Yukarıda Paylaştım, Umarım İşini Görür..
Bende Elimden Geldiğince Sosyal Ağlardan Paylaşıyorum İşte..

Son düzenleme:
Makara Abla Merhaba
Az once

seklinde bir mail attim. Istanbulda yasayip ben gonullu kan veririm diyip kan grubu uyan 3.100 uye cikti. Buna ek olarak Gene istanbulda yasayip kan grubu bagimsiz ama kan veriri mdiyen uyelerede atayim. Etraflarinda belki bu kan grubuna sahip gonulluler vardir...

Ek olarak istanbulda yasayip gonullu kan veririm diyen kan grubu bu kan grubundan bagimsiz 24.000 kisi var onlarada olluyorum.

Son olarak ta facebook sayfamizda bastik mi bakalim sonuclara ...

1 kisi dahi arasa yeter...

Çok geçmiş olsun.Kan grubu benimkine uymuyor olsa bile hipotrioidim ve tip2 diabetim var.Yanlız arkadaşlara katılıyorum facebook ve twitterdan paylaşım yapacağım.İnşallah en kısa zamanda bulunur.

Sevgiler makara...

Kan grubum A ama pozitif olsaydı istanbuldayım koşa koşa gider verirdim.Allahtan acil şifalar diliyorum..

Kızlar benim kan grubum işten çıkınca hemen aradım gelebilirm diye ama ameliyat bitti saolun dediler, inşallah daha da iyi olur. Eşim medya da çalışıyor lazım olursa kaydedin no dedim radyodan tv anons yaparız diye. Umarım ihtiyaç kalmaz.

Doktor Şu An Yok Ama İlerleyen Zamanda İhtiyaç Olabilir Demiş..
İlginizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim..

Rabbim acil şifasını versin inşAllahh amcanızın
Benimde A + maaleseff ve hamileyim
Yoksa çok yakın mesafedeyim ama tekrar ihtiyaç halinde cevremde araştırma yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…