Arkadaşlar merhaba ,bende bu aleti alalı 2 ay oluyor ama maalesef düzenli kullanamadım yorum yapan arkadaşlardan göbek bölümünde incelme olduğunu yazanlar olmuş benim sorum sadece bu alette yürümekle mi göbeğiniz eridi yoksa dvd de gösterdiği hareketlerin hepsini mi yaptınız dvd de gösterdiği hareketlerden bazılarını yapmak zor oluyor mesela öne eğilip kalkarak yürümeyi ben beceremiyorum :) :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aır clımber * step aleti - ayda 8 kilo
- Konu Sahibi er_sev
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar merhaba ,bende bu aleti alalı 2 ay oluyor ama maalesef düzenli kullanamadım yorum yapan arkadaşlardan göbek bölümünde incelme olduğunu yazanlar olmuş benim sorum sadece bu alette yürümekle mi göbeğiniz eridi yoksa dvd de gösterdiği hareketlerin hepsini mi yaptınız dvd de gösterdiği hareketlerden bazılarını yapmak zor oluyor mesela öne eğilip kalkarak yürümeyi ben beceremiyorum :) :)[/QUOT
ben sadece yürüdüm. alışana kadar 1. kademede çalıştım sonra hep 3. kademede çalıştım.çoğu kez sabah 10 akşam 10 dakka çalıştım.
- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
merhaba,ben bu aleti değilde bir değişiğini aldım geçen sene,onun adıda stepper diye geçiyor. tv karşısında gün aşırı 1 saat veya yarım saat kullandım.tabi bu arada diyette yaptım.geçen sene 6 kg vermiştim.sporu bırakınca yine kilo aldım (( şimdi tekrar diyete başladım ama sporsuz olmuyor.ben tavsiye ederim stepper tarzı aletleri.gayet güzel çalıştırıyor bedeni
Slm. Ben ürünü 08.05.2012 tarihinde kullanmaya başladım. Kargo parası ile 164,00 tl'ye mal oldu. ürünü kullanmaya başlamadan önce tartıldım 54,9 kiloydum. 10 gün daha kullanıp yine tartılınca sonucu yazarım. Ama şimdiden kilo verip sıkılaştığımı ve göbeğiminde biraz eridiğini gözlemledim.selülitlerde biraz azaldı.öyle çok da düzenli kullanamıyorum.ilk 1 hafta az çalışmak zorunda kalmıştım günde 5 dk. çünkü alışıncaya kadar bacaklarda ağrı oluyor.şimdi ise çok rahat 20 dk ve üzeri çalışabiliyorum. çok yorucu olmuyor. çalışırken bacaklardaki ve göbekteki yanmayı hissediyor insan. Koşu bandına bin basar bu alet. Hem ucuz hem de evde yer tutmuyor.
Elif Hala kullanıyormusun tavsiye edermisin Canım ,son olarakta ses çok yapıyormu ?
Bizim terlik sesinden bile rahatsız bir komşumuz varda ?
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Ah o komsular. Ben de yeni eliptik bisiklet aldim da acaba asagiya cok ses gidiyor mudur diye korkuyorum. Bu alet de baya yararli duruyor. Cok ses cikarmaz gibi geliyor ama kullananlar daha iyi bilir tabiki.
benim evimde bir çok egzersiz aleti mevcut ağıtlıklar kapı barı mekik aleti bisiklet koşu bandı plates topu ve lastikleri twist vs ...Lakin belli bir zamandan sonra sıkılıyor insan bu egzersiz aletini görünce zevkle yapacağım bir egzersiz aleti tam da bu dedim ama bu kadar çok egzersiz aletim varken de bir yenisini alıp işe yaramaması korkutuyor bildiğiniz bir spor salonu açabilirim sannırım küçük çaplı okadar çok alet edevat var evimde fakat bu da olsun diyorum ama işe yararmı kulanan varmı bir cevap yazsın lütfen meraktayım
arkadaşlar ben 20gün önce kadar oluyo alalı ama doğru düzgün yapamıyorum çocuklardan dolayı o yüzden satıyorum almak isteyen varsa benimle irtibata geçebilirler. uygun fiyata vereceğim
step aletinizi satın almayı düşünüyorum. fiyat konusunda bilgilendirir misiniz
- 27 Mayıs 2014
- 173
- 41
- 38
- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
evet kızlar sonunda aldım ve dün akşam ürün elime geçti.ilk denememi yaptım bile.gelişmeleri sizede aktarırım.her akşam yapmayı planlıyorum.bayrama kadar birazda olsa faydasını görmeliyim.özellikle eşime inat.çünkü bana bu aleti yapamayacağımı ve depoya kaldıracağımı söyledi.aranızda kullanan varsa birbirimize destek olarak forma girebiliriz ne dersiniz :124: