• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A.Ö.F Hakkında Yardım..

de_niz_35

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
122
10
318
37
İzmir
Arkadaşlar işletme 3. sınıf öğrencisiyim geçtiğimiz dönem 8 dersten sadece birini verebildim.. dersler bana göre zor çünkü başka bölümden buraya geçtim konulara yabancıyım.. yani tekrar bu sene 3'ü okuyacağım bitmesi çok zor sizce ne yapmalıyım bırakmayı düşünüyorum..

CANIM sakın bırakma hata edersin,,,derslere çalışırsan hepsini geçiyorsun..İlk tavsiyem şu, vize sınavının %30'u, final sınavının ise %70'i alınıyor.. Ve vize derslerin sadece 7 ünite. Vize sınavlarına çok iyi çalışırsan,
--sayfa sayısıda çok azdır-- final sınavlarını geçmen çok rahat oluyor. Finalden zayıf alsanda vize notun iyi olunca rahatlıkla geçiyorsun. Tek yapman gereken vize sınavına çok iyi çalışmak. Diyelim ki, finalde de vermemediğin dersler oldu. Onu da bütte verirsin, çünkü vize notun iyi olacak.

CANIM sakın bırakma hata edersin,,,derslere çalışırsan hepsini geçiyorsun..İlk tavsiyem şu, vize sınavının %30'u, final sınavının ise %70'i alınıyor.. Ve vize derslerin sadece 7 ünite. Vize sınavlarına çok iyi çalışırsan,
--sayfa sayısıda çok azdır-- final sınavlarını geçmen çok rahat oluyor. Finalden zayıf alsanda vize notun iyi olunca rahatlıkla geçiyorsun. Tek yapman gereken vize sınavına çok iyi çalışmak. Diyelim ki, finalde de vermemediğin dersler oldu. Onu da bütte verirsin, çünkü vize notun iyi olacak.

Teşekkürler üstüne düşüp çalışayım umarım başarırım..

sakın bırakma canım yaparsın çıkmış sorulara bakarsan geçersin bende senin gibiyim çıkmış soruları ezberledim geçtim yaparsın

Back