- 12 Eylül 2021
- 16
- 6
- 32
-
- Konu Sahibi Crazzygirl
Bende merak ediyorummm bunu. Ve a life taşımak istiyordum memnun kalmadınız mı ordan2021 yilinda taze transfer oldugum a life da bagırsaklarimda olusan bir dis gebelik gerceklesti suanda da tasimak istiyoruz embriyolari hic ordan baska merkeze tasiyan oldu mu?
A lıfedan memnun kalmadınız mı? Tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir?2021 yilinda taze transfer oldugum a life da bagırsaklarimda olusan bir dis gebelik gerceklesti suanda da tasimak istiyoruz embriyolari hic ordan baska merkeze tasiyan oldu mu?
Hayır malesef memnun kalmadim hic bir sekilde ilgi alaka yok azosperm sebepli tüp bebek yaptirdikA lıfedan memnun kalmadınız mı? Tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir?
Bizde alife dan baska merkeze tasimak istiyoruzBende merak ediyorummm bunu. Ve a life taşımak istiyordum memnun kalmadınız mı ordan
Görüştünüz mü merkezle nasıl oluyormuş taşıma işlemi acabaBizde alife dan baska merkeze tasimak istiyoruz
A Life ile görusme yapcaz insallah telefonlara bakarlarsa tasımak istedigimiz merkezlerle görüsme sagladik bklmGörüştünüz mü merkezle nasıl oluyormuş taşıma işlemi acaba
Nerede taşıyorsunuz sizA Life ile görusme yapcaz insallah telefonlara bakarlarsa tasımak istedigimiz merkezlerle görüsme sagladik bklm
Azospermi sebebiniz nedir ? Bizim de azo ve a lıfedayız şu an çıkış bekliyoruzHayır malesef memnun kalmadim hic bir sekilde ilgi alaka yok azosperm sebepli tüp bebek yaptirdik
Merhaba tedaviye başladınızmı ne durumdasınızMerhaba Gulce Umut bana ulaşabilirmisiniz size birşeyler sormak istiyorum, fakat ben size mesaj gönderemedi