How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

_Sürükleyici Aşk Romanı_

_hande_

soNsuza deK sen!n!M .....
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
108
1
96
İstanbul
Okuduğunuz En Sürükleyici Aşk Romanlarından Bana Önerebilcekleriniz Varmıkaydirigubbakcemile5 ,,,,Hiç istediğim gibi aşk romanları bulamıyrm:sm_confused:

anna karanina 1 ve 2..yazarı tolstoy

düşler kralığı..., sonsuza kadar...yazarı judie mcnaught.. özellikle bu ikisine bayılacaksın..

ben ki aşk kitaplarını okuyamam sıkılırım.nermin bezmen'in sır ve devam kitabını herkese tavsiye ederim.çok güzel ve sürükleyici kitaplar.. boshayallersmile

son zamanlarda baya meshur olan twilight serisini okumalısınız..baya bi sürükleyici a.s

bende kesinlikle twilight serisini tavsiye ediyorum.. kitapdan sonra filmlerinide mutlaka izlemelisiniz....

hep ayni kitapta takilip kalmisiz ne cok etkilenmisiz. canan tan yuregim seni cok sevdi-piraye iki kitabin sonundada hungur hungur agladimmm

nora roberts'ın romanları hem aşk içeriyor hem de heyecan. sadece aşk etrafında dönmüyor ama aşk var mutlaka her kitapta. sırf aşk olsun da akıcı olsun diyorsan danielle steel...

Judith McNaught'ın Kusursuz ve Gece Fısıltıları kitapları harikaydı..

Şu an elimde Cennet'te var daha başlamadım..

aYnen çoğunluğunda söylediği gibi canan tan-yüreğim seni çok sevdi mükemmel ötesi çok duyqusal ve etkileyici bir romandı.olumunekankayizsmileBende onu tawsiye ediyorum.
Ayrıca yine Canan Tan in eseri olan EroinLe Dans.ta qüzelyerimseniben

Back