How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

_Sürükleyici Aşk Romanı_

Twilight serisini okumadım ama 2 filminide izledim,,,,canan tan Yüreğim seni Çok sevdi ,ağlayarak okuduğum çok etkilendiğim bana göre müthiş bir kitap 1,5 sene önce okumuştum ...Önerileriniz içinn hepinize tşkkr edyrm zemuszemus

kurt seyt / shura ve
kurt seyt / murka

alınacak çok dersler bu aşk hikayesinde, okuyun.
Yazarken bile içim buruluyor :(

Canan TAN'dan
Piraye
Yüreğim Seni Çok Sevdi
En Son Yürekler Ölür ( en güzeli, insanın en çok yüreğine dokunanı da bu bence)

kesinlikle NERMİN BEZMEN'İN SIR ve devam kitabı AURORA'NIN İNCİLERİ!!!ben ki aşk kitapları okumam,arkadaşımın dayatması üzerine okumuştum..şimdide ben arkadaşlarıma dayatıyorum çok güzel ve sürükleyiciler..opuyorumnanaktan

sır ve auranın incilerini bende duymuştum.hafta sonu d&r da baktım bulamadım.okumayı istiyorumda cinselliğin ön planda olduğunu söylüyorlar.okuyunca daha sağlıklı yorumlar yaparım.

sır ve auranın incilerini bende duymuştum.hafta sonu d&r da baktım bulamadım.okumayı istiyorumda cinselliğin ön planda olduğunu söylüyorlar.okuyunca daha sağlıklı yorumlar yaparım.

canım ben okumanı tavsiye ederim tamam cinsellik var ama duydugun gıbı bence ön planda değil.. hümma nın yaşadıklarını ve onun aklına hayran kalacaksın geciktirmeden okumanı tavsiye ederim...............

kesinlikle NERMıN BEZMEN'ıN SIR ve devam kitabı AURORA'NIN ıNCıLERı!!!ben ki aşk kitapları okumam,arkadaşımın dayatması üzerine okumuştum..şimdide ben arkadaşlarıma dayatıyorum çok güzel ve sürükleyiciler..opuyorumnanaktan

AY bu kitapları bende duymuştum ama bi türlü alamadım umarım bulabilirim saol arkadaşımolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

cnm cinsellik aşkın içinde anlatılmış...yadırganıcak gibi diil...sevmekten gelen sevişme gibi...

Piraye... okuyorum şu an, bitmek üzere, çok güzel gidiyor... mafoldumben

Back