_meycimek_Meme Estetiği Ameliyatı

çok geçmiş olsun, zaman geçtikçe gün ve gün daha güzelleşicekler inanamayacksın zamana bırak bence. bende ameliyattan öne çok takıktım bu duruma ama ameliayttan sonra dahada takıldım heran aklım ordaydı hala daha öle gerçide nasıl göüküyor aaba nasıl oldu biraz daha büyükmü olsaydı küçükmü olsaydı falan filan bir sürü soru heran aklına oluyor insanın ve en kötüsüsde devamlı bir kıyas içeirisinde olunuyor...ama en sonunda diyorum doktorum bana en uygununu yapmış ve mutluyum umarım sende bu mutluluğu yaşarsın....

arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..doktorun neden 6. ay sonunda tekrar ameliyat dedi anlamadım.

teşekkürler canım bende anlamadım ama 6 ay sonunda protez tam oturunca toparlama yapmam gereken bir kaç nokta var dedi bana damla silikon önermişti ben istemedim doktorda bana kağıt imzallattı ameliyattan önce doktorumun istediği damla protezi istemedim die ilk ameliyat sonrası bişe demedi sonra kontrole gittiğimde 6 ay sonra ameliyat yapmamgerek dedi

inşallah canım ama ne biliym benim beklentilerimi karsılamadı sanki ben bandajlıyken bile daaha umutluydum acılınca hosuma gitmedi görüntüsü

Yanlış anlama ama sanırım işinde pek de uzman olmayan ve yaptığı işin ticari boyutunu düşünen bir doktora denk gelmişsin hiçbir doktorun kendi önerdiği protezi hasta istemedi diye kağît imzalatmaya hakkı yok. Kağıdı iyice okuyup imzalamışsındır umarım sana bedel ödetecek bir kağıt imzalatmamıştır.bir de eğer ki iyi bir doktor olsaydı ikinci ameliyata gerek olmazdı. Belli ki yaptığı iş çok başarılı değil. Senden ricam doktorunun adını yazman ve eğer imkanın varsa da o doktoru derhal değiştirmendir. Lütfen eğer canını sıktıysam bana kızma ben üzüldüğüm için konuya dahil oldum. Sevgiler.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Bir doktorun hastası için uygun gördüğü bir şeyi hasta kabul etmezse bunun sorumluluğu doktorun değil hastanın olmalıdır.

canım doktorun kım yazar mısın?

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Bir doktorun hastası için uygun gördüğü bir şeyi hasta kabul etmezse bunun sorumluluğu doktorun değil hastanın olmalıdır.

İyi ama burada ameliyat komplikasyonu ile ilgili bir risk yok ki doktor yuvarlak protezle mevcut yapıyı daha güzel yapamayacağından emin ve ısrarla damla diyor eğer kabul olmazsa da imza almaya kalkıyor. Sunu unutmayalım ki damla protez yuvarlak kadar eski değil ve kasaltı yöntemlerde zaten yuvarlak protezler damla ile aynı görünümü sağlayabiliyor. Bir de şu var damla protez yuvarlaktan daha pahalı bir doktor bunda ısrar ediyorsa bence burada hastayı değil kendini düşünüyor demektir. Amacım kimseyi karalamak değil ama biraz da bizlerin uyanık olup doktorlara kendimizi sorgusuz sualsiz teslm etmemiz gerektiğini söylemeye çalışıyorum. Sonuçta hiçbirimiz bu operasyon için sürekli para sarf edecek durumda değiliz bir de sürekli ameliyat sıkıntısı çekmeyi kimsenin isteyeceğini sanmıyorum. Yine de elbetteki arkadaşımız ne istiyorsa onu düşünür ve yapar. Amacım polemik yaratmak değil. Sevgiler.

Tabii ki komplikasyon ikisi içinde aynıdır. Bir de beğeni ve uyum denen bir olay var. Belki de doktor hastanın vücut şekline göre damla protezi uygun görüyor. İleriki dönemlerde protezler oturduğunda vücutla bütünlük sağlayacak olanın damla olduğunu tahmin ediyordur. Ve hasta bunun aksi bir durum için ısrar ettiyse bunun sorumluluğunu kabul etmesi kadar doğal bir şey olamaz.

Sadece hastanın kendi seçimlerinin sonuçlarını aşağıdaki kelimelerle değerlendirmek bir doktor için haksızlık diye düşünüyorum.

O kadar dürüst bir doktorsa ve eğer gercekten bir risk görüyorsa ben bu riski alamam ve sizi ameliyat edemem desin. Neden hem böyle bir risk var deyip imza attırıp hem de ameliyatı yapıyor. Ha eğer bu ölümcül bir beyin tümörüdür ve aniden orataya çıkıp hastayı ölümle burun buruna getirmiştir ve doktor der ki ameliyat olmalı ama ölebilir ben bu risk karşısında imza almalıyım derse tabiki çok doğal ancak bu bir estetik ameliyat ve eğer doktor beceremeyecegini düşünüyorsa durustce bunu söylemeli. Hem para alayım hem de hiçbir riski kabul etmeyeyim olmaz olmamalı. Hiçkimse güzel olan göğüsünü yaptırmaya doktora gitmiyor bir kusur var ve ESTETİK doktoru var olanı hastanın isteği doğrultusunda en iyi şekle sokmak için bu eğitimi alıyorsa her riski alabilmeli bence. Benim asıl merak ettiğim bu konuyu yazdığım kişi henüz bir cevap yazmamışken neden siz bu kadar bana önyargılı bakıyorsunuz anlamadım. Ben de bu forumdaki diğer kadınlar gibi umutla bu operasyona girmeyi planlayan ve doğru yönlendirmelere ihtiyacı olan biriyim ve yanlış bir şey görüyorsam söylerim. Sırf bu yüzden bana kimse haksızlık yapıyorsun diyemez. Sanırım bu konuyu fazla uzattık. Asıl muhataptan cevap bekliyorum.

Önyargılı bakmıyorum. Ama birgün bu doktorun ismi açıklanır, bu doktor internette kendi ile ilgili araştırmalar yaparken forumumuzu bulur konuyu okur Sizin oradan rahatça yazdığınız belli ki başarılı iş çıkarmamış, ticari boyuta denk düşen doktora denk gelmişsin, işinde pek de uzman olmayan tarzı yazılarınıza denk gelip bu kişi ticari itibarımla oynamıştır diye mahkeme yolu açarsa ben ne demiştim dememeniz için uyarıp konuyu toparlamaya çalışıyorum ama sanırım nafile. Sitemiz bu tarz davaların çok fazla örneklerini gördü.

Arayışlarınızda kolay gelsin..

Sizin ne yapmaya çalıştığınızı ben çok iyi anladım! Ama eğer bir doktor iltifat alırken benim reklamımı yapıyor deyip şikayetçi olmuyor da niye olumsuz yazılar için şikayetçi oluyor anlamadım. Ben kimsenin şahsına hakaret etmiyorum kimseye de aman sakın şu doktora gitmeyin demiyorum ki yapılan muamelenin sorgulanması gerektiğini söylüyorum tüm iyi niyetimle ameliyat olan arkadaşa üzülerek yazdığım yazı yüzünden bana dava açacaksa o zaman benim yazdığım herşey doğru demek olmaz mı? İyi ve profesyonel bir doktor zaten şahsına hakaret edilmediği sürece kimseye dava açmaz. Kaldı ki ben ne doktoru ne de ona ameliyat olan arkadaşı tanırım. Yani yazdıklarım kimseyi övmek ya da yermek için değil! Bu forumda yazılan herşey kadınların birbirine destek olmak amaçlı yazdığı düşüncelerden ibaret. Bu anlamda hiç kimsenin beni yanlış anlayacağını sanmıyorum. Bir de daha önce böyle ornekler gördük yazmışsınız bu konuyla alakalı sizin veya bu forumdaki diğer arkadaşların somut bir bilgisi varsa yazsın lütfen eğer söylediğiniz gibi bir durum varsa benim bu foruma olan inancım biter ve derhal kaydımı da silerim. Çünkü burası doktorlar sitesi değil halktan olan insanların sorularına cevap bulmak için arayışda olduğu bir yer. Ayrıca hiç kimse hata varsa ve söylemezse insanlar doğruya nasıl ulaşır ve yanlış şeyler yapanlar doğru yapanlardan nasıl ayrılır?

hayır canım yanlıs düşünüyorsun imzaladığım kağıtta doktorum damla protez kullanmak istemişti ben kendi isteğimle yuvarlak protezistedim okudum kabul ettim yazıyordu sadece tabi sizinkide bir düşünce ama doktorum alanında uzman eğer olayı ticari boyuta dökmüş olsa ikinci ameliyatta ücretli derdi ama değil benim düşüncem dikleştirme ve göğüs ucu kaldırma işlemide yaptığı için ve ben demiştimki ben tekrar bebek istiyorum ilerde emzirmemde problem olmasın demiştim büyük ihtimalle süt bezlerine zarar vermemk için operasyonu tam gerceklestirmedi ve 6 ay sonra tamamlıcak

sorun benim cok zayıf olmam galiba doktorum su kelimeleri kullandı cünkü bana cok zayıfsın yuvarlak protez cok yapmacık durur direk ben estetiğim diye bağırır ben böyle birşeye imza atmak istemem o yüzden senden kağıt imzalamanı istiyorum dedi ama eminimki ikinci ameliyattan sonra istediğim gibi olucak benim göğüslerim cok sarkmıstı ben t seklinde cizgi olmasınıda istemiyordum yani doktorumun işlemlerine ben engel oldum belki böyle yapmasam ikinci ameliyata gerek kalmazdı veya bu sonuc sonrasında doktorum siz istediniz diyebilirdi ama demedi en azından ikinci operasyonla daha güzel olucak

Yani ben şimdi çok iyi anlıyorum ki bir daha kimseye yorum yazmamalıyım çünkü sizin eksik verdiğiniz bilgi yüzünden ben de bir sürü yanlış düşünceye kapılıp kendimce yorumlar yaptım. Eğer bastan göğüs probleminizi ve yapılan uygulamayı detaylı anlatmış olsaydınız ben de burayA zaman ayırıp sizin durumunuza üzülüp onca yazıyı yazmazdım. Neyse bundan sonra sadece kendimle alakalı yazacağım ve kimseye de yardımcı olmaya çalışmayacağım zaten başıma ne geliyorsa bu iyi niyet ve olaylara kayıtsız kalamayışımdan geliyor. Aptallık bende ki yazılan bilgilerin yarım yamalak olduğuna hiç ihtimal vermeden tüm samimiyetimle yorum yazıyorum. Kusura bakmayın yanlış anlamışım doktorunuz işinde iyiymiş. Bundan sonra ben de doktorunuzu çevremdekilere öveceğim. Bu olay da bana kapak olsun!

Bu yazıyı yazdıktan sonra meycimek arkadaşımızın en son yazdığını okuyunca şok oldum ve size hak verdim bu forumda sadece iyi olan şeylere övgüler yağdırmam gerektiğini ve kötü olduğunu düşündüğüm hiçbir şeyi yazmamam gerektiğini anladım. Vaktinizi aldım kusura bakmayın.

Bu sitede mutsuz olup mutsuzluğunu paylaşan çok insan var. Kelime seçiminde özensiz olamayanlar paylaşımlarında uyarı alıyorlar sadece. Biraz forumu gezerseniz mutlulukları kadar mutsuzluklarını da paylaşan insanlar olduğunu görürsünüz.

Sayın konu sahibi konunuzu gereksiz işgal ettik ama paylaşımlarda herkesin dikkatli olması gerektiğini sizin sayenizde vurguladığımızı düşünüyorum. Konu gereksiz bir biçimde mutluluklarınızı yazın mutsuzluklarınızı kendinize saklayın boyutuna geldi nedense. Halbuki yazılanlar çok açık.. Neyse...

İyileşme sürecinizin biran önce tamamlanması dileği ile..

teşekkür ederim evet ben doktorumu kötülemedim benim üzülmemi doktorumun bana anlayıslı olması veya ikinci bir ameliyatta düzelicek olması değiştirmezki ben şikayet amacı ilede yazmadım sadece burada herşeyi paylastım ama arkadasımızın tutumu hos değildi yinede teşekkür ederim

Bu arada ameliyatınız gerçekten daha çok yeni. Şimdiki görüntüsü ile mutsuzluğa kapılmayın. En az 3 ay geçsin protezler biraz yerine oturmaya başlasın ondan sonra diğer seçenekleri düşünürsünüz

evet inşallah oturunca hos durucaklar aslında gün gün farkediyor bencede değişmeye basladı teşekkürler gercekten güzel bir destek ve moral oldu teşekkürler

Canım öncelikle geçmiş olsun.Benim arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Ameliyattan sonra hemen ertesi gün gögüslerini görmüştüm,süper bir görüntüydü,ama o silikon taltırmamıştı sadece meme toparlama küçültme ameliyatı oldu yani..Meme ucu yukarı dogru alındı,ters t şeklinde bir izi var.Tam bir sene sonra gögüsleri çok degişti.Şimdi çok pişman keşke silikon takviyesi yaptırsaydım diyor..
Seninde daha birşey söylemek için çok yeni diye düşünüyorum,inan bana 6 ay sonra asıl görüntü ortaya çıkmaya başlıyacak.Doktorun sanırım bir problem gördü ve onun için 6 ay sonra tekrar bir operasyona gerek gördü,bence doktorunun seninle ilgilenmesi güzel.Hiç korkma oluşabilecek kötü olumsuz bir durumda doktorun senin arkanda..Yuvarlak damla protez konusuna gelince bence yuvarlak olması daha iyi olmuş..kendi fikrimi söylüyorum tabi.Foto eklersen bakıp daha net fikirler paylaşabiliriz..Tekrar geçmiş olsun

haklısın canım en kısa zamanda foto eklicem böyle destek oluyorsunuz ya inanın moralim düzeliyor teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…