- Konu Sahibi _meycimek_
-
ızlar cuma günü ameliytımı oldum 275 cc mentor marka göğüs ltından kesi ile ypıldı kas altına koyuldu cok ağrım var ayrıca dr göğüs ucumu 1 cm yukarı lmıs henz ben göremedim cünkü bandajlar var ve dren takıl pazartesi cıkıcak demişti doktor yarın görücem inşllah devlet hastanesinde oldum ameliyatımı dr adem topkara ağrılrımı e grip olusumu saymassak ha birde merakımı suan kötü bişey yok hayırlısı bakalım görmeden inanamıyorum hala olduuma bi görsem bir an önce ameliyatım 4 saat sürmüş tam artık bekleme süresindeyizzzz..
ızlar cuma günü ameliytımı oldum 275 cc mentor marka göğüs ltından kesi ile ypıldı kas altına koyuldu cok ağrım var ayrıca dr göğüs ucumu 1 cm yukarı lmıs henz ben göremedim cünkü bandajlar var ve dren takıl pazartesi cıkıcak demişti doktor yarın görücem inşllah devlet hastanesinde oldum ameliyatımı dr adem topkara ağrılrımı e grip olusumu saymassak ha birde merakımı suan kötü bişey yok hayırlısı bakalım görmeden inanamıyorum hala olduuma bi görsem bir an önce ameliyatım 4 saat sürmüş tam artık bekleme süresindeyizzzz..
Vayy vayyy..Bu ne hız böyle..Geçmiş olsun yahuKas altı agrılı bir yöntemdir diger operasyonlara göre ama merak etme herşey geçecek ve harika gögüslerin ve sen olacaksın.Sadecee zamana ihtiyacın var,herşey çok güzel olacak merak etme..Agrı kesicilerini ve antibiyotigini düzenli olarak kullan,dinlen,sakın biryere uzanma,agır kaldırma,sırtüstü yat...Bu kadar..
çok geçmiş olsun, tez zamanda güle güle kullanmaya başla
geçmiş olsun. çok uzun sürmüş ameliyatın? neden böyle? güzel, sağlık dolu haberlerinle bekleriz.
çok geçmiş olsun canımmmm :) hoşgeldin
geçmiş olsun canım . en kısa zamanda iyleşirsın ınsallh
gecmiş olsun canım..güle güle kullan
aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun cicişler
gecmis olsun gule gule bir omur boyu kullanman dilegiyle.neden 4 saat bayagi uzun surmus.cok mutlu olacaksin cok
canım benim sana da cok geçmiş olsun.
geşmiş olsun canım, güle güle kullan cicişerlini
sağol canım evet otrur bicimde yatıyorum zaten ama hala sarılı ve bandaklı bugün 5 gün oldu meme diklestirme ve meme ucu kaldırmada yapıldığı için daha carsambaya kadar sarılı kalıcakmıs antibiyotiklerimi kullanıyorum ama 2 gündür daha rahat hareket ediyorum kollarım felan acımıyor fazla sadece oturup kalkarken zor oluyor herişimi görebiliyorum kendim sadece ağır kaldıramıyorum
teşekkürler canım
meme diklestirme uc kaldırma büyütme hepsi bir arada olunca birde kas altı oyüzden galiba canım suan iyiyim yinede
hosbulduk canım ateşekkürler
amin canım teşekkürler
sağol canım teşekkür ederimm
teşekkürler canım bide su sargılar acılsada görsem
evet canım hayalim gercek oldu cok teşekkürler
slm tatlım nasılsın bandajarın alındı mı doktorun ne dedı.. ben yarın gıdıcem bakalım ne diycek bana ..
canım gecmıs olsun ve hayırlı olsun :)
Gelmiş geçmiş olsun canım darısı başıma inşallah :))
iyi olduğuna sevindim canım.
inş yeni senede göğüslerine kavuşur tüm bayanlar.
ben de artık bugünden itibaren seneye değil de bu sene ameliyat olacağım diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?