_meycimek_Meme Estetiği Ameliyatı

_meycimek_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.394
13
158
Antalya
kızlar cuma günü ameliytımı oldum 275 cc mentor marka göğüs altından kesi ile yapıldı kas altına koyuldu cok ağrım var ayrıca dr göğüs ucumu 1 cm yukarı almıs henüz ben göremedim cünkü bandajlar var ve dren takılı pazartesi cıkıcak demişti doktor yarın görücem inşllah devlet hastanesinde oldum ameliyatımı ağrılrımı ve grip olusumu saymassak ha birde merakımı suan kötü bişey yok hayırlısı bakalım görmeden inanamıyorum hala olduğuma bi görsem bir an önce ameliyatım 4 saat sürmüş tam artık bekleme süresindeyizzzz..

Son düzenleme:

Vayy vayyy..Bu ne hız böyle..Geçmiş olsun yahuKas altı agrılı bir yöntemdir diger operasyonlara göre ama merak etme herşey geçecek ve harika gögüslerin ve sen olacaksın.Sadecee zamana ihtiyacın var,herşey çok güzel olacak merak etme..Agrı kesicilerini ve antibiyotigini düzenli olarak kullan,dinlen,sakın biryere uzanma,agır kaldırma,sırtüstü yat...Bu kadar..

çok geçmiş olsun, tez zamanda güle güle kullanmaya başla

geçmiş olsun. çok uzun sürmüş ameliyatın? neden böyle? güzel, sağlık dolu haberlerinle bekleriz.

sağol canım evet otrur bicimde yatıyorum zaten ama hala sarılı ve bandaklı bugün 5 gün oldu meme diklestirme ve meme ucu kaldırmada yapıldığı için daha carsambaya kadar sarılı kalıcakmıs antibiyotiklerimi kullanıyorum ama 2 gündür daha rahat hareket ediyorum kollarım felan acımıyor fazla sadece oturup kalkarken zor oluyor herişimi görebiliyorum kendim sadece ağır kaldıramıyorum

çok geçmiş olsun, tez zamanda güle güle kullanmaya başla

teşekkürler canım

geçmiş olsun. çok uzun sürmüş ameliyatın? neden böyle? güzel, sağlık dolu haberlerinle bekleriz.

meme diklestirme uc kaldırma büyütme hepsi bir arada olunca birde kas altı oyüzden galiba canım suan iyiyim yinede

çok geçmiş olsun canımmmm :) hoşgeldin

hosbulduk canım ateşekkürler

geçmiş olsun canım . en kısa zamanda iyleşirsın ınsallh

amin canım teşekkürler

gecmiş olsun canım..güle güle kullan

sağol canım teşekkür ederimm

aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun cicişler

teşekkürler canım bide su sargılar acılsada görsem

gecmis olsun gule gule bir omur boyu kullanman dilegiyle.neden 4 saat bayagi uzun surmus.cok mutlu olacaksin cok

evet canım hayalim gercek oldu cok teşekkürler

canım gecmıs olsun ve hayırlı olsun :)

Gelmiş geçmiş olsun canım darısı başıma inşallah :))

iyi olduğuna sevindim canım.
inş yeni senede göğüslerine kavuşur tüm bayanlar.
ben de artık bugünden itibaren seneye değil de bu sene ameliyat olacağım diyebilirim.

slm tatlım nasılsın bandajarın alındı mı doktorun ne dedı.. ben yarın gıdıcem bakalım ne diycek bana ..

bandajlarım alındı ama göğüs ucundaki dikişlerimin üstü hala bandajlı doktorum 3 hafta daha beklicez dedi ve anlamadığım 6 ay sonra tekrar ameliyat gerekli dedi herhangi bir ücret ödemiceksin dedi düzeltmem gereken noktola var ama bunu protez oturmadan yapamam dedi antibiyotiklerim bitince ikinci kez aldım buda bitince yok hafif ağrım ve morluklarım var biraz düzelse resim eklicem ama istediğim gibi olmadı sanki bilmiyorum yuvarlak protez ama sanki damla gibi duruo damlada değil acayip bişey anlamadım altı dolu üsütde ama ortası sankiaz daha bos gibi değişik bişey

canım gecmıs olsun ve hayırlı olsun :)

sağol canım

Gelmiş geçmiş olsun canım darısı başıma inşallah :))

amin canım inşallah isteyen herkesin basına

iyi olduğuna sevindim canım.
inş yeni senede göğüslerine kavuşur tüm bayanlar.
ben de artık bugünden itibaren seneye değil de bu sene ameliyat olacağım diyebilirim.

inşallah canım sorunsuz atlatırsınız dilerim

Oncelikle gecmis olsun Şu an nasılsın merak ettim bandajlar açıldı mı görebildin mi cicişleri ağrıların nasıl oldu?çok fazla sordum kusura bakma sevgiler...

arkadaşlık isteğini kabul ettim canım..doktorun neden 6. ay sonunda tekrar ameliyat dedi anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…