Ilk şafak benden olsun 250Rabbin sağ saglim bitirip gelmeyi nasip etsinn
O zaman supersiinn Allah kavustursun canım beniimmDediğin gibi yaptım. Tuttum kendimi :)
Amin hepimizi canım. Geçecek ya, neler geçmiyo ki insan ömründeO zaman supersiinn Allah kavustursun canım beniimm:)
Rabbim sağlık selamet verdikten sonra hepsi geciyo hepsi hic canını sıkma sadece 1 sene ayrisinin sonra ölene kadar beraber olucaksiniz boyle düşün onada boyle düşündür. Rabbim zalimlere fırsat vermesin Rabbim herkesin sevdiğini kendine bağışlasin insallahAmin hepimizi canım. Geçecek ya, neler geçmiyo ki insan ömründe
Amin canım, şu 300lerden bi kurtulayımda önce.Rabbim sağlık selamet verdikten sonra hepsi geciyo hepsi hic canını sıkma sadece 1 sene ayrisinin sonra ölene kadar beraber olucaksiniz boyle düşün onada boyle düşündür. Rabbim zalimlere fırsat vermesin Rabbim herkesin sevdiğini kendine bağışlasin insallah
Bende oyle diyodumm ama bak kurtulduk simdi 200lerden kurtulalim diyoruzzAmin canım, şu 300lerden bi kurtulayımda önce.
Ay komando birligindeIsparta da şimdi. 2 gün geçti çok özledim. O basit tartışmalar sacma tavırlar cok gereksizmiş meğerse. Uzak kalınca daha iyi anlıyor insan.
Allah sabır versin, bugün teslim oldu benimkide. Şu an konuşamıyoruz. İlk girdiklerinde ne yapıyorlar ? Şimdi ne olacak ?Alısmak zorundayız. Sadece su gibi gecsin zaman tüm askerler ve bekleyenleri için. Sağsalim gelsinler
Sen nerdeyse yarıladın kuzum. Bi şey kalmadı. Bende keşke o günlere gelsem hemenBende oyle diyodumm ama bak kurtulduk simdi 200lerden kurtulalim diyoruzz
Evet evet bizde aldık askercell ve telefon. Ama daha 2 saat önce teslim oldu, soktu mu sokmadı mı bilmiyorum. İlk günleri nasıl geçiyo eşya falan mı veriyolar neler yapmışlar. Geç saate kadar mı sürer işleriBenimki dün teslim oldu. Küçük telefon sokmuş içeri askercell var onu da almis ama kendi hattı da yanında. Mesaj atıyor. 10 dkika önce yazdi egitime gidiyorum aricam diye. Ankesörlü telefon var arar seni merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?