96/1-2-3-4 Asker Yarenleri

papazerik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
206
314
33
Kızlar malum 359.dönem 95/1-2-3-4 yarenlerinin çoğu kavuştu, bizler de buradan devam edip birbirimize moral olalım diye düşündüm. 96/3 Manisa-Alaşehir. Yarın ayrılıyoruz... Herkese şimdiden hayırlı teskereler :)

Askerlik başlangıcı dün sayılıyormuş, bugün yol izniymiş sanırım. O halde 363 şafak...

Hoşgeldiniz hepiniz. Bende az önce uğurladım. Allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin hepimize. Nerede askerleriniz

Amin hepimizi canım. Geçecek ya, neler geçmiyo ki insan ömründe
Rabbim sağlık selamet verdikten sonra hepsi geciyo hepsi hic canını sıkma sadece 1 sene ayrisinin sonra ölene kadar beraber olucaksiniz boyle düşün onada boyle düşündür. Rabbim zalimlere fırsat vermesin Rabbim herkesin sevdiğini kendine bağışlasin insallah

Amin canım, şu 300lerden bi kurtulayımda önce.

Isparta da şimdi. 2 gün geçti çok özledim. O basit tartışmalar sacma tavırlar cok gereksizmiş meğerse. Uzak kalınca daha iyi anlıyor insan.
Ay komando birliginde canimm Allah sabir versinn alışırsinnn alışir sabrin sonu selamett

Benimki dün teslim oldu. Küçük telefon sokmuş içeri askercell var onu da almis ama kendi hattı da yanında. Mesaj atıyor. 10 dkika önce yazdi egitime gidiyorum aricam diye. Ankesörlü telefon var arar seni merak etme.

Evet evet bizde aldık askercell ve telefon. Ama daha 2 saat önce teslim oldu, soktu mu sokmadı mı bilmiyorum. İlk günleri nasıl geçiyo eşya falan mı veriyolar neler yapmışlar. Geç saate kadar mı sürer işleri

Dün 11 de teslim oldu 7 gibi aradı mesaj attı. Yerlesiyorlar iste ilk yemek falan yemisler sonra. Aradı beni sesine kurban olduğum cok konusamadik anfiye gidekmis askerler toplanıyormus. Sonra mesaj atti aradı. Sabah 5 de kalkiyorlarmis simdi de egitimde aramasini bekliyorum. Ararsa sakin ol ve güzel seylerle teselli et aglama çünkü alisma surecinde ya üzülmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…