• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

%95 düşük dendi progestan kullanımı bunu önleyebilir mi?

busra1365

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
4
2
1
29
Merhaba. 27 mayıs tarihinde beta hcg değerim 388 di. 4 haziranda pembe leke olarak başlayıp kırmızı kanamaya dönen bir durumum oldu. Adet gibi çok değil leke halinde coğalıyor ve adet ağrıları çekiyorum. Hastaneye gittim 835 çıktı değerim. Doktor %95 düşük ama kalan ihtimal nasibin dedi. Progestan 200 ml verdi, 3 gün sonra betaya baktır 2000 üstüyse sorun yok ama altındaysa düşük olacak dedi. Rabbimin işi elbette o isterse olur, ama sizce değerimin bu kadar yükselmesi mümkün mü ?

Evet benimde guzel artis oluyordu surekli ikiye katlaniyordu kan degerm hersy yolundaydi kalbinide gormustuk kanamam basladi acilde dusuk olmamasi icin bir igne yaptilar ve progestan basladilar ... Doktor bana şöyle bir açıklama yapti zaten sağlıklı devam edecek bir gebelikse bu verdiklerimiz kanamayi kesecektir elimizden geleni yaptik çnkü dedi.. ama eğer bunlara ragmen kanama devam edip düşersede zaten sağlıklı oluşmuş bir gebelik degildir ve vucudun neyaparsak yapalim onu atmaya calisacak ve ondan kurtulacaktr vücudun bir hastalk bir tehlike olarak algiladigi icin dedi ve düşük oldu maalesf üzlmeyin demiycem insan üzülüyor ama düşersede bilinki her şerde bir hayir vardr umarim sagliklidir ve size tutunur bebeginiz 🙏🏻❤️

Yaa üzüldüm adınıza ama dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır. İçim buruktu ama doktorun size söylediklerini birkaç kişiden de duydum sonra Allah’a bıraktım. Ne yaparsak yapalım nasip haklısınız. Çoook teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için, sizin için de Rabbim her daim hayırlısını nasip etsin 🙏🏽

Evet benimde guzel artis oluyordu surekli ikiye katlaniyordu kan degerm hersy yolundaydi kalbinide gormustuk kanamam basladi acilde dusuk olmamasi icin bir igne yaptilar ve progestan basladilar ... Doktor bana şöyle bir açıklama yapti zaten sağlıklı devam edecek bir gebelikse bu verdiklerimiz kanamayi kesecektir elimizden geleni yaptik çnkü dedi.. ama eğer bunlara ragmen kanama devam edip düşersede zaten sağlıklı oluşmuş bir gebelik degildir ve vucudun neyaparsak yapalim onu atmaya calisacak ve ondan kurtulacaktr vücudun bir hastalk bir tehlike olarak algiladigi icin dedi ve düşük oldu maalesf üzlmeyin demiycem insan üzülüyor ama düşersede bilinki her şerde bir hayir vardr umarim sagliklidir ve size tutunur bebeginiz 🙏🏻❤️
a üzüldüm adınıza ama dediğiniz gibi her şeyde vardır bir hayır. İçim buruktu ama doktorun size söylediklerini birkaç kişiden de duydum sonra Allah’a bıraktım. Ne yaparsak yapalım nasip haklısınız. Çoook teşekkür ederim bana vakit ayırdığınız için, sizin için de Rabbim her daim hayırlısını nasip etsin 🙏🏽

Back