• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

94 Yıldır gözlerini açıp kapatan bebek

Allahımm sen koru yarabbi o ne :53: heh zaten bilim adamları "hacı valla biz de çözemedik, paranormal zaar" dese şaşardım :27:

hahahahaha :60: yemin ile artik o açiklamadan korktum o fotoraflari görünce. Cidden insanlar nasil gidip bakiyorlar. Zaten ben korku filmlerden çoook korkan bir insanim bide böyle birsey görsem artik ömrümde uyku diye birsey bilmiyecem :9:

çantayı yer kafasına o refleks ile, 94 sene ölmediyse bile o an gider :27:

Çantayı yer mi:60: bende Mune'ysem bu bebe kalkıp güldüğü anda sen uzuvlarını bile bırakır kaçarsın:60:

Bu mumya çok ilginç cidden, hiçbir yeri bozulmadan 94 yıl muhafaza edilmesi akıllara zarar:ssz: Çok daha eski tarihli mumyalarda bozulmalar vardı, teknikle alakalı birşey sanırım.

Mumya gerçekten çok başarılı :53:
Ancak artık çürümeye başlamış :44:
Bu mumyanın neden çok meşhur olmamasına şaşırdım :44:

Bir kaç saat önce nette gezerken denk gelmişti
Şimdi de forumda denk gelince şaşırdım

Ay gece gece tesadüfler :1:

Mumya gerçekten çok başarılı :53:
Ancak artık çürümeye başlamış :44:
Bu mumyanın neden çok meşhur olmamasına şaşırdım :44:

Bir kaç saat önce nette gezerken denk gelmişti
Şimdi de forumda denk gelince şaşırdım

Ay gece gece tesadüfler :1:

:53::53::53::53::53::53::18::18::18::18::18:

Hiç şişme bile yok. Ölen insan yarım saat sonra şişmeye başlar. Hatta ruhun teslim olmasından çok daha önce başlayabilir. Bu çocuk uyuyor gibi.
Bir de işin ilginç tarafı 1918 lerde hatta daha öncesinde bile bazı bilimsel olaylar açıklanamıyor. Piramitlerin yapılması gibi.. Gerçekten ilginç. Zaten buluşlar ihtiyaçlardan dolayı olur. 1900 lü yıllarda insanlar daha çok çalışıyorlardı, şimdi sadece tüketiyorlar.

kız aklıma, "riget" diye bir korku dizisinin afişini getirdi, ordaki kıza benziyor sanki, bu arada çok ilginç bir korku dizisi izlemeyene tavsiye ederim, amerikan tarzı değil bu arada, ispanyol tarzı da değil, son moda korkular gibi, danimarka yapımı yanlış bilmiyorsam

$MV5BMTY5MzQ3MjY0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM5MzEzMQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg

Son düzenleme:
Ürperdim, neden mumyalanmış ki bu bebecik ?
Gözlerinin açıldığını zannetmiyorum, tam olarak kapalı olmadığı için göz yanılması bence

bu kızcağız gripten ölmüş, babası kızını ölümsüzleştirmek için mumyalatmış. doğru yanlış yapmış tartışılır elbet ama bu tür şeylerde gelecek nesillerde hep bilimin önünü açmıştır aslında.

ama yine de kim ister yavrucuğunu bu şekilde olmasını. zaten evlat acısı en büyük acı bu şekilde rahatlamış mı bu italyan baba acaba :ssz:

kız aklıma, "riget" diye bir korku dizisinin afişini getirdi, ordaki kıza benziyor sanki, bu arada çok ilginç bir korku dizisi izlemeyene tavsiye ederim, amerikan tarzı değil bu arada, ispanyol tarzı da değil, son moda korkular gibi, danimarka yapımı yanlış bilmiyorsam

Eki Görüntüle 1169227

Afişin üstündeki yazıyı görünce aklıma Kingdom Hospital korku dizisi geldi...

Korku türü meraklısı olarak bu diziye bir bakayım...

Lars Von Trier diyor öyleyse korkudan çok rahatsız edici bir yapımdır...

Son düzenleme:
Kaşlar kirpikler aynı duruyor çok ilginç.:26: ama çok güzel bir bebekmiş :31:

Afişin üstündeki yazıyı görünce aklıma Kingdom Hospital korku dizisi geldi...

Korku türü meraklısı olarak bu diziye bir bakayım...

Lars Von Trier diyor öyleyse korkudan çok rahatsız edici bir yapımdır...

http://www.imdb.com/title/tt0108906/

canım sadece final sahnesi rahatsız ediciydi, korkudan ziyade ilgi çekiciydi, ilginç bi şekilde izletiyo kendini, ben de şaşırdım kendime:27::27:

2. sezonu çok izlemek istemiştim o zaman bulamadım malesef, bi daha da aramadım, farklı bir dil duymak hoşuma gitti ayrıca

Son düzenleme:
Onu o beşikten alıp sımsıkı bağrıma basasım geldi.
Çocuklar ölmesin :(((

aynı düşünceleri paylaşmışız senle
benimde 2 yaşında kızım var
korkmadım aksine içimi acıttı,küçücük bebeğin orda olması
nasılda güzel duruyor uyuyor gibi.

Back