93/1 yarenleri burayaa

Amin canım gelmesi için uğraşıyoruz işte.
Bendece canım boş boşuna yer kaplıyor alanları anlamıyorum.
Nikaha çok az kalmış esinim düğünde hemen arkasından geliyor heyecan varmı

Amin canım gelmesi için uğraşıyoruz işte.
Bendece canım boş boşuna yer kaplıyor alanları anlamıyorum.
Nikaha çok az kalmış esinim düğünde hemen arkasından geliyor heyecan varmı

Öyle tabi canım en güzeli kiralamak

Heyecan şuanlık yok aslında canım, zaten o günde hemde doğum günü beyimizin o yüzden doğum günü hazırlığına yoğunlaştığım için birşey hissetmiyorum.
Ama o gün heyecandan titrerim eminim ki

Muhtelemen heyecan en üst seviyede olacaktır canım tüm gözler üzerinde olacak çünkü kazasız belasız o günü atlatırsın inşallah esinim.
Ne zaman doğum günü düğün günündemi

Muhtelemen heyecan en üst seviyede olacaktır canım tüm gözler üzerinde olacak çünkü kazasız belasız o günü atlatırsın inşallah esinim.
Ne zaman doğum günü düğün günündemi

İnşallah canım inşallah tek temennim o zaten..
Doğum günü 21 Mayıs tatlım, nikahın kıyılacağı gün

Selen, Sena, Begüm, Pekmez ne zamandır girmiyorsunuz konuşamıyoruz.

28 gün kaldı baba evinden ayrılmama.. Hazırlıklar gittikçe yoğunlaşıyor girip yazamam Ve sizler girdiğinizde burda olamam diye yazıyorum.
Hepiniz hakkınızı helal edin. 460'la başladığımız günde 90 günü beraber sildik. Eee insanın en yakınındaki değil, en uzağındaki daha çok destek verirmiş.
Biz birbirimizi görmeden destek olduk. Kendinize çok çok iyi bakın

Kuzu bu aralar çok yoğundum misafir geldi ablam geldi ondan hiç fırsatım olmadı girmeye.
Kıyamam sana hakkım varsa helali hoş olsun esinim sende hakkını helal et

Ne yaptın ev bittimi yerleştinmi esinim.
Bu arada kandilin mübarek olsun Allahım dualarını kabul etsin.

Ev bitti kuzum, herşeyim tas tamam çok şükür Yarın çeyizim seriliyor, haftaya perşembe evime gidecek işte. Bu hafta içi de eşyaları almaya gideceğiz.
Öyle işte kuzum bi şekilde zaman su gibi geçiyor. Seninde kandilin mübarek olsun tatlım, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

O çok iyi canım darısı ağız tadıyla oturmana inşallah.Çok az kaldı düğünede cumada benim kuzenimin düğünü var çok yoruldum evlemek çok zor işmiş diyip duruyordu.

O çok iyi canım darısı ağız tadıyla oturmana inşallah.Çok az kaldı düğünede cumada benim kuzenimin düğünü var çok yoruldum evlemek çok zor işmiş diyip duruyordu.

Amin inşallah canımm. Ah sorma sorma çok zor iş ya, biz geçiyoruz bu yollardan yorula yorula darısı başına
En ufak bi ayrıntı bile dikkat çekiyor senin için evin sorumluluğu sende olunca, örneğin dün temizliğe gittik. Camlar çok yordu bizi, 5 kişiydik sağolsun eşimde yardım etti. Neyse temizlik bitti evden çıkıcaz, biz yukarıdayız hadi gidelim diyor dur şurda birşey gördüm deyip sil baştan siliyorum oysa ben yani üşengeç ben

Slm kuzular nasilsiniz ?

İyidir canımm, senden naber ?

Annem herzaman der kendi evin olunca herşeye özenirsin benim evimde yapmazsın diye demekki doğru ama insanın kendi evi gibi yok bence kendi kafasına göre düzenlersin.

canımmmmmmmmmm cok özledimmmmm evlendın mı naptınnn giremedım bende aslında yogunluktan hıc fırsatta yaratamadımmmm (( naptınız ne ettiniz kısaca özet geçç inş cokk cook mutlu olursun canım bunu cok hakettıgını bılıyorumm
Allah ayırmasın sizleri darisida bize olsun inşş esınım girince yaz mutlaka kendıne cok iyi bak guzel zamanlar geçirdik yol arkdsı olduk burda bırbırımıze unutmak olmazz

canımmmmmmmmmm cok umm
Allah ayırmasın sizleri darisida bize olsun inşş esınım girince yaz mutlaka kendıne cok iyi bak guzel zamanlar geçirdik yol arkdsı olduk burda bırbırımıze unutmak olmazz

Kuzum evlendim 1 hafta oldu saka gibi geliyor hala saah gozlerimi acar acmaz onu gormek Dugunum kinam herseyim cok guzel oldu tam istedigim gibi cok sukur Dun gece sahurda yedigimiz birsey ikimizede dokundu rahatsizlandik simdi o odada uyuyor ben telefondan giriyorum. Evlilik cok guzel birseymis. Annemler gelecek aksamada cok mutluyum Sesini duysam agliyorum iki gundur iyiyim alinganligim zirt pirt aglayislarim duruldu gibi cok zor bi durum ama alisiyor insan bi sekilde.. Sizleri ozledim ya

Zeynepimm ben hakkımı helal ettim sen de et

Biraz geç oldu cevabım sankim ama olsun

Evlendin ya la şaka gibi hee

Allah mutlu mesut etsin sizi inşallah bize de nasip etsin hayırlısıyla

Adımızı yazabildin mi kız ayakkabına

Pekmezim helal olsun canimm
Hihii he yav saka gibi ama gerceklerin en guzeli
Amin insallah tatliim Darisi sizlerin basinaaa
Conversenin altina yazilmiyoki yavrumm

Esincim allah mesut etsinn her şey gönlünce olsunnn sen bu mutluluğu hakediyosun...ağzınızın tadı hiç bozulmasınnnnn...Seni çok seviyorum begüşünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…