- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
sagol bebeğiimCerencim hayırlı uğurlu olsun topigin
sagol bebeğiimbizim kızlar cok mutlu olucak görünce
Aynen zamanın akıp gectiğini görünce nasılda mutlu oluyoruz ah şu askerlikte dile getirilen tek sey zaman zatenAynen öyle canım bende oluyorum baktıkca
Bu arada gelince kızlar bizi sakın yanlış anlamayın ben zaman geçtiğine mutluyum sizin geldiğinize deil
aynen kız ne uzadı dimi 4 gözle bekliyoruz yoldaslarımızıCereen hayırlı olsun topiğimizz...Artık gelsinlerde sevineim bizde dimii amaa
tabikide ruveydacım dayanamadım actım artıkEneee topiğim açılmıııış.
Cerenim benim için açtın di mi kız
aynen kız ne uzadı dimi 4 gözle bekliyoruz yoldaslarımızı
onlar gelene kadar biz burayı işgal edicez heralde
tabikide ruveydacım dayanamadım actım artık
sizinkiler simdi sevgilileriyle vakit geciriyodur bol bol
Benimkide uykuya cok düskündü gitmeden önce, simdi 6 dedin mi ayakta olmak zorunda alışır bebeğim oraya gidince düzene girer uykusu merak etmeAman yok ne vakit geçiricek uyuyo sürekli dana
Benimkide uykuya cok düskündü gitmeden önce, simdi 6 dedin mi ayakta olmak zorunda alışır bebeğim oraya gidince düzene girer uykusu merak etme
benimkide tecili bozduraydıı bende sizinle hüzünleniyordum şimdi
Senin hüzünleneceğin zaman geldiğinde biz(93/1) halaaa hüzünlü oluruz merak etme
benmkide öyleydii son zamanlarda hergün bulusalım dememe sıkılmııs beyfendiihayır yani insan demez mi şurda 60 gün sonra askerim şu zamanları sevdiceğimle değerlendireyim mutlu olsun şu garip vs vs..
Yok demiyo işte adamın umrunda bile değill. Sanki ben de yanında gidicekmişim gibi davranıyo
Bozdurmazsaaa 2 sene sonra seni 95 topiklerinde yakalar karşında gülerim ben deedur bakalım daha ne olacağımız belli değil ,
belki yine bozdurmaz
Biz de her gün en fazla 10 15 dakika mesajlaşıyoruz. Alıştırma mı yapıyoruz napıyoruz anlamadım kii :44:benmkide öyleydii son zamanlarda hergün bulusalım dememe sıkılmııs beyfendiiben hergünü degerlendirmek istiyorum onun yaptıgına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?