- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #6.081
Ama kuzum gidip de 16 yaşımdayken de bak baba bu da benim sevgilim diyemezdim ki :26: Askere gitmeden önce mesleği falan yoktu nolacağı belli değildi olasılıklar vardı. Öyle olunca erteledik. Aslında ona kalsa o çıkar konuşurdu da ben tepkinin ne olacağından emin olamadım işteYa o da uğraşıyo aslında arasını düzeltmek için ama babası birazcık katı Daha dün yine sorun çıkarmış.
Zeynebim teyzem yok. Onun da teyzesi yok. Teyze örnek vermişsin ama bizim akrabalarımız hep ayrı şehirlerde. Burda olan bi annemin teyzesi var onunla da samimi değilim ben çok :26: Düşündükçe zaten daha çok çıkmaza giriyoruz sanki
İnşallah bi yoluna girse de ben de rahat bi nefes alsam artıkSabır sabır da bi yerde insanın gücü tükeniyo işte
Benim sevdiceğe alsam o da bu ne ya derdi heralde Sonra da bırak bu işleri derdi Çok benziyolar
Çok mu daha işiniz canım
Bu arada ben evinize yorum yapmamıştım onu da yapıyım içimde kalır yoksaÇok şeker maşallah çok seviyorum böyle evleri ben çok hoşuma gidiyo valla İnşallah bi ömür mutlu huzurlu oturun kuzum içinde.
Kızlar geçen gün girdim. Hepinizin mesajına aynı mesajda cevap veriyim dedim. Ben yazana kadaaaar siteden çıkmışım. Sonra tekrar girdim bi baktım benim o uzuuuuun uzun yazdığım şeyler yok olmuşNormalde kalırdı siteden çıkmış olsam bile. Bu sefer öyle olunca şok oldum
Ben de böyle ayrı ayrı yazdım bu sefer. Bu sayfa biraz hep benim olmuş daAçıklama yapıyım dedim
Yavrum buna da şükür. 2 ay içinde evi yaptılar zaten.. Çelik ev olmasındaki ayrıcalık diye düşünüyorum. Deprem olsa hissedilmiyormuş.
Evimin resmini atmıştım ama sen görmedin sanırım bak bi daha atıyorum
Bantlı olan cam aynalı cam benim akıllı yola bakan kısımdan içeri gözükmesin diye yaptırdı
Eki Görüntüle 1076850
Napıyım Senam sürünüyorum işte ben
Sen sanki hep burdasın daaa bana yoksun diyosun
görmemiştim canımmm iyiki attın
cok iii esıncım yaa Allah mutlulukla oturmayı nasıp etsın içinide at bı ara yapılınca
Kızlaaaaaaaaaaaaar Nasılsınızzzzz
İyidir seloşum sen nasılsın
Bende iyiyim esinim temizlik yaptım bugün çok yoruldım.
Anneler gününde kayınvalidene ne alacaksın esinim fikir ver banada nemde yusufun annesine birşeyler almak istiyorum ama hiçbir fikrim yok.
Kolay gelsin o zaman canım
Canım ben birşey almayı düşünmüyorum, geçen anneler gününde de almadım kv için birşey bu seferde düşünmüyorum açıkçası..
Anneciğime de ne alacağımı bilmiyorum.. :26: Ama alırsak Yakupla alırız, birşeyler düşünürsekte söylerim canım
Saol canım.
Şimdi Yusuf anneme alacakmış bende mecbur alacağım ayıp olur yoksa deıcmanda bir terlik beğendim ona bakmaya gideceğiz yusufla şal alayım dedim yaz geldi bilmiyorum valla esinim.
Şal daha kullanışlı olur canım, yazın gelmesiyle ne alakası varİnce şallar çok kullanışlı oluyor [/QUOTE
Annemde öyle dedi şal al her türlü kullanışlı diye yarın bakacağım işte birde babaannesi var offf gelin olmak zor valla
Annemde öyle dedi şal al her türlü kullanışlı diye yarın bakacağım işte birde babaannesi var offf gelin olmak zor valla
Babaanne ne alaka ya oha seloş ne yapıyon kuzum sen..Ben kv almıyorum sen babaanne diyon
Hem şimdiden böyleysen, nişan vs olduğunda daha çok beklerler benden söylemesi..
Babaannesiyle oturuyorlar şimdi ona verirken ona almamak ayıp olmazmı esinim geçen sene eşarp almıştım
Saçmalama canım, ona ayıp olmaz buna ayıp olmaz diye düşünürsen çok işin var demektir. Hani düz mantık şöyle düşün Yusuf senin annene alacak diye, ayıp olmasın diye alıyorsun ee tabi normal olarak ama Yusuf senin anneannene vs. babaanne bi hediye alacak mı? Yanında ya da değil sonuçta sen alıyorsun ama
Yusuf kızıyor zatende arayıp kutlasan yeter diyor geçen sene nezaketen aldım bu sene alasım yok zaten babaannesine iyiki sordum sana esinim
Heh şöyle tabi bebeğim babaanneye alacağına git, annesine şöyle şık bi şal al oh yeterli
Tamam esinim seni dinliyorum.
Sen naptın evin bitti mi gelinliğini aldın mı?
Evin boyası dün bitti, parkeler ve kapıları takılacak işte kuzum sonra mutfak dolabı yapılacak vs vs.
Gelinliği çoktan hallettik zaten seloşşAlmadım, kiraladık. Düğünden 15 gün önce provoya gideceğim, düğünden 2 gün öncede teslim alacağım işte
Tatlı şeyler kalmış hayırlı olsun şimdeden canım sağlıklı aşkla oturun inşallah.
Gelinliği kiralayarak iyi yapmışsın.
Merak ettim gelinliğini çokta az kaldı esinim şafak kaç.
Kandilinde kutlu olsun esinim Allahım dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?