92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

selam kızlaaar.. nasılsınız? nasıl gidiyor? şafaklar kaç ve nerede askerleriniz? biz tunceli-ovacık şafak 370 :(

ben yeni bi üyenizim baktım benimle aynı duyguları yaşayan aynı zorlukları çeken bir sürü hemcinsim var bende katılmalıyım dedim 92/4 asker yarenlerinden biride benim asker beklemek cok zor bide yanı sıra özel günlerde onların yokluğu iki kat oluyo bugün benim doğum günüm ama sevdiğim çook uzakta onsuz geçen ilk doğum günüm çok zor gerçekten :(

92-3 ler gidince kendi topiğimize geceriz canım daha cok var o günlere

evet daha çok var o günlere tatlım ama bence kendi topiğinizi de boş bırakmayın, bu zamanlar geçecek, askerleriniz dönecek zaman zaman belki topiğe girip bakmak isteyeceksiniz, anılarınızı, yaşadığınız duyguları görmek isteyeceksiniz ama bunları ekndi topiğinizde değil 92/3 topiğinde göreceksiniz :34:

evet daha çok var o günlere tatlım ama bence kendi topiğinizi de boş bırakmayın, bu zamanlar geçecek, askerleriniz dönecek zaman zaman belki topiğe girip bakmak isteyeceksiniz, anılarınızı, yaşadığınız duyguları görmek isteyeceksiniz ama bunları ekndi topiğinizde değil 92/3 topiğinde göreceksiniz :34:
dogru söylüyosun canım ama hepimiz bi yere dagıldık bir daha eskisi gibi toparlamak mumkun olurmu bilmiyorum suan topicten 3 4 kisi varız digerleri nerde hic bilmiyorum

dogru söylüyosun canım ama hepimiz bi yere dagıldık bir daha eskisi gibi toparlamak mumkun olurmu bilmiyorum suan topicten 3 4 kisi varız digerleri nerde hic bilmiyorum

cnm ben size tamamen diğer topiklere bakmayıp, kendi topiğinizle ilgilenin demiorum zaten.. Diğer topiklerd eyine vakit geçireceksiniz tabiiki ama zaman zaman burada da paylaşımlarınızı yapsanız daha iyi olur...

Yada kimse kullanmayacaksa bu topiği kapatalım, kendi kendinize kaldığınız zaman isterseniz açarsınız? Ben topiğin ismini görmek bile size bir duygu, mutluluk yaşatır diye düşünmüştüm... Şahsen bu çoğu asker yareni için böyledir :31:

cnm ben size tamamen diğer topiklere bakmayıp, kendi topiğinizle ilgilenin demiorum zaten.. Diğer topiklerd eyine vakit geçireceksiniz tabiiki ama zaman zaman burada da paylaşımlarınızı yapsanız daha iyi olur...

Yada kimse kullanmayacaksa bu topiği kapatalım, kendi kendinize kaldığınız zaman isterseniz açarsınız? Ben topiğin ismini görmek bile size bir duygu, mutluluk yaşatır diye düşünmüştüm... Şahsen bu çoğu asker yareni için böyledir :31:
Olurmu canım yaa bizim burda ilk gün yasadıklarımız ilk acılarımız var kapatmak olurmu hic, zamanla kimse kalmadı bizde diger topiğe gectik ama haklısın kesinlikle burayıda bos bırakmamamız lazım sagol uyardıgın icin canımm:34:

ben zamanında aynısını söylemiştim ana topiklere her yere uğrayalım ama burası bizim topiğimiz demiştim ama
bazı arkadaşlar bana kızıp isteyen istediği yerde konuşur karışma gıbı laflar etmişti bende mecburen burda tek kalmamak için
oraya geçtim burada olmak daha mantıklı ama işte olmuyor

Tuğba haklısın cnm evet bu bizim topiğimizdi ama toplasan 4 belki 5 kişiydik daimi girenler toplam 3 kişi falandık...Sonra 92/3 topiğini, keşfettik ve burda kimse olmadığından bir şey öğrenemiyorduk yeni olduğumzdan az kişiydik zatn öncelikle ben ve ceren orda takılmaya başladık çokçok güzel arkadaşlıklar kurduk birbirimize büyük destek olduk girip okursan görürsümn cnm ama bu topik kapatılsın diye bişey sözkonusu olmamalı yani evet orda takılıyoruz zaten 92/4 lerden 4 kişiyz toplasan çok azız! ordaki arkadaşlarımız kasımda teskere alıcak..Biz burada konuşucaz belki belki ordan devam edicez ama kendi adıma söyliyim...Ben oraya yazmaya alştım...

İpekcim sana isteidğin eyrde takıl diyen olmadıkı bebeğm sadece bz ordsaydık ve sende geldin kötümü oldu söylesene ? Ordaki arkadaşlıklarımızı gördün hepsi çok çok iyi değilmi byrda 3 kişi konuşmak saçma yani....

Son düzenleme:
Back