- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.941
Orada giyebileceği güzel bir kazak alabilrisin ayrıca atkı örebilirsin termal eldiven bere alabilirsin
arkadaşlar bişey souucam ya şafakla ilgili
şimdi benim sevgilim 23 kasım 2012 de silüsünü aldı 26 sında teslim oldu 7 gun dagıtım izni kullandı şimdi şu internette olan safak hesaplamalaa bakıyoum 351 gün kalmıs yani 100 gün geçmiş banm hasaplamalarıma göre 377 olması yardımcı olabilirmisiniz ?
Canım safaksoyleden silüsten giriceksin yani 23 kasım diye giriceksin iznide 0 yap sen şimdilik öyle hesapla
Tamamen izinleri kullanınca birden düşersin ben öyle yapıcam benşmkide 7 gün dağıtım kullandı zaten burda şafaktan sayarken düşüyo izinlerde
zaman geçmiyor
geçmiyor dedikçe geçmiyor canım ya geçmeyen gün var mı ?
400 lerdeydik bi ara bak şafağım atınca 369 olacak
benimde şafağım azalıyo ama gel bide bana sor nasıl geçiyo zaman ...
canım hepimiz bekliyoruz illa ki zor yani ama geçiyo bak akşam oldu şafağını karala bende öyleydim 2 gün önce
baktım olmuyo yani kafan da kur kur üzül nereye kadar askerime de yansıttım oda kötü oldu
o yuzden bıze buyuk görev düşüyo ustalığını nerde yapıyo senin ki
kıbrıs'ta canım.zaten ben hep moral veriyorum ona.onun morali falan kalmadı cok kotu.sabrediyorum o cok umıtsız konusyo genede ona moral vermeye calısıyorum cok zor.hem kendımı hem onu dik tutmak...
kızlarrr.. benim aşkım napmıs biliyomusunuzz bana gitmiş çok güzeell bir kolye almış altın. para biriktiriyordu telefon alıcaktı.. annesine vermiş elife sevgililer gününde ver demiş kıyamam bugun annesi çıkardı verdi ali vermişti bu gun için diye.. allahım nasıl duygulandım anlatamam. ben hiç alışamadım yokluğuna onun.. gittiğinden beri üstüme titriyo hiç ilgilenmediği kadar ilgileniyor. asker psikolojisi hırçın olur sinirli olur dikkat et diyorlar ama yok benimki dahada sakinleşti sanki bana olan aşkı arttı. ilk para biriktirdi supriz yapıp samsung s3 aldı tam yeni yeni biriktiriyodu gene gitti bana bişeyler aldı kendini bile düşünmüyor artık o derece. o böyle yağtıkça ben burda daha da çok kötü oluyorum.. off. off suan çok kötü içim acıyo ilk gittiği gün gibi sanki yokluğu alıştım galiba diyordum yokk alışamamışım
Canım maşşallah ne güzel dşünmüş almışşÖyle deme bak alt devreler bile geldi canım benim ya geçiyor zaman alışıyo insan...
bazen geçtiğine yürekten inanıyorum ama bazen böyle oluyorum..şimdi aradı. geçen hafta bugun gitti ktm ye mardine..mardinden şırnağa geçeli 3 gün oldu ama kendi birliklerinde değilller..ordan da baska bi yere gidicek. düşün kim bilir nasıl tehlikeli bi yer kii sürekli bi yerlerde tutuyorlar güvenlik önlemleri hat saffada.
Canım haklısın çok zordur doğuda beklemek bilmiyorum o duyguyu anlayamıyorum belki seni bundan...
Ama şöyle düşünsene kışın terör olmuyor yani yok denecek kadar az yazında gidebilirdi askere ve yazın sevkler daha zordur şimdi emin ol güvendedir askerin.İnşallah düzenini kurunca rahat bir oh çekersiniz..
selamm kader ortaklarımmmnasılsınız iyi misiniz keyifler nasıl
canım sen 92/3 değilmisiiinn ben bile orada takılıyorum oraya yazarsan herkes orada :)
yok canım ya bende bilmniyordumda burda bi arkadas 92/4 lüsün oraya git dedi bnde burda takılıyorum
canım ne zmaan gitti askerin ? şafağın az çünkü yanlş mı hesapladın acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?