92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Benim Güzel yarenciklerim nasılsınız, keyifler nasıl, alt devreleriniz geldi, şafaklarınız iyice azalmaya başlad en az sizin kadar mutlu oluyorum

kullanıyodu ıspartada suan mardinde canım şırnağa gidince önce 1 ay baska yerde silah eğitimi alcaklar. sonra kendi birliğine gitcek. bugun şırnakta terhis olan askerlerle konusmus ilk 3 ay kullanamazsın denişler. sonra 9 kişiye 1 telefon veriyorlarmış. teröristler dinlemesin diye cok dikkat ediyolarmış.

Bizde çürük veya hava değişimi bekliyoruz. Eğer çürük alırsak şafak 3... Alamazsak 375 ne olursa olsun hepimizi Allah Kavuştursuunnn...

Günaydınnnn bende uzun zamandır yoktum burda baktım konuşmaya ihtiyacım var geldim

askerim dağıtım iznıne geldi farklı şehirdeyz biz aramızda mesafe olmasına rağmen beni görmeye de geldi sağolsun 3 gün kaldı dün gönderdim

çok zorlandım bu sefer hala kendime gelemedim

ustalığı hakkari köprülüye çıktı şimdi vanda ktm de benim aşkım

zamanda hiç geçmiyor allah sabır ve güç versin hepimize

Canım merhaba evet dağıtım izninden sonra zor oldu bende dün yolladım usta birliğine ama güçlü dur canım onlarında bize ihtiyacı var orda gücümüze

Canım merhaba evet dağıtım izninden sonra zor oldu bende dün yolladım usta birliğine ama güçlü dur canım onlarında bize ihtiyacı var orda gücümüze

tatlım öyle de ya biz çok zor zamanlar geçirdik o kastamonuda bn eskişehirde yani hiç biı işimiz doğru düzgün gitmiyor ona belli etmiyorum elbet ama içim kan ağlıyor hakkariye çıktı ya çok korkuyorum ne bileyim çok zormuş senin ustabirliğin nerde

Uzak ilişki zordur tabii,, bilemiyorum canım haklısın
Artvine çıktı canım istanbulda oturuyoruz normalde artvin doğu karadeniz türkiyenin diğer ucu zor olucak ama bakalımm

Son düzenleme:

canımmm merhaba benim ki de şu an van da ktm de ustalık bizim de hakkari çukurca

iyi mi senin ki bir sorun yoktur umarım benim askerim yerde yatıyor yatak yok bişey yok cok zor cook

canımmm merhaba benim ki de şu an van da ktm de ustalık bizim de hakkari çukurca

iyi mi senin ki bir sorun yoktur umarım benim askerim yerde yatıyor yatak yok bişey yok cok zor cook
Benim askerimin uyku izni yok ipekcim neyden bahsediyosun günde 1 2 saat istirahat verirse komutan anca o zaman uyuyabiliyor koltuk köşesinde sızıyor devamlı

canım ya dün gitti ama konteynırlara yerleştirildik 6 kişilik falan diyor öyle bişey varmı ki yoksa ben üzülmeyeyim diyemi böyle dedi acaba

kızlaaaaar merhabaaa.benimkide dağıtım izninde şuan.usta birliğide TUNCELİ-OVACIK !!!
Rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ salim gidip gelirler inşallah.umarım rahat olurlarda çabucak geçsn bugünler
benimkide Elazığ ktm ye katılacak inşallah rahat bir yerdir yatacak yer bulur ve karnı doyar..
şafağımız 384. Allahım bizlerede büyük sabırlar versin..

bugun öğrendim canım dağıtım yeri değişmiş hakkari semdinli güzelkonak karakolu :(
hayırlısı olsun canım nasıl değişmiş ama merak ettim değişebiliyormu acaba öyle

bnm amca oğlum da tunceli de bi karakolda yapmıştı rahattı inş. seninki de öyle olur

hayırlısı olsun canım nasıl değişmiş ama merak ettim değişebiliyormu acaba öyle

bnm amca oğlum da tunceli de bi karakolda yapmıştı rahattı inş. seninki de öyle olur

ne olarak yapmıştı canım? benimki köy karakolu değil ya çok şükür. ovacıkta nasıl acaba askerlik? inşallah çatışamaya falan gitmez ulaştırma benimki unimog şoförü olarak gidiyor orda yine değişebiliyormuş tabi.. Rabbim hayırlı yazılar yazsın

valla hiç bilmiyorum canım ya cidden hatırlamıyorum benim ki de şoför olarak gidiyor çatışmaya gitmez sanmıyorum
çok şehit verdik artık akıllandılar çatışmaya sadece uzmanlar gidiyor bizimkileri sokmazlar öyle bi olaya diye düşünüyorum
Rabbim korusun bütün askerlerimizi

kizlar askerim burda izinde.askerligini tuncelide yapiyor cok sogukta karlar altinda.ve carsi izni yok.ne hediye alabilirim ona bana cooook acil bsyler soylermsnz fikrinize ihtiyacim var ((

kizlar askerim burda izinde.askerligini tuncelide yapiyor cok sogukta karlar altinda.ve carsi izni yok.ne hediye alabilirim ona bana cooook acil bsyler soylermsnz fikrinize ihtiyacim var ((

Orada giyebileceği güzel bir kazak alabilrisin ayrıca atkı örebilirsin termal eldiven bere alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…